site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
BumpTop Pro 1.2646



Bu program sayesinde gerçek 3 boyutlu masaüstüne sahip olabilirsiniz.Normal windows uygulamarı için tam uyumluluk içinde çalışan program click sorunu olmadan yumuşak hatlara sahip ikonlarıyla harika bir masaüstü deneyim yaşatmayı vaad ediyor.Mutlaka denemelisiniz.Son sürüm,full ve Vista uyumlu...


http://rapidshare.com/files/22836622....2646_TURK.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------------

CCleaner 2.19.900 Türkçe Portable


CCleaner (Crap Cleaner), ücretsiz PC optimizasyon aracıdır. Program ile kullanılmayan, gereksiz dosyalar bir fare tıklaması ile temizlenebiliyor. Program, Windows kayıt defterindeki (registry) gereksiz dosyaları da silebiliyor. Bunun yanı sıra programın “Tools” bölümünden, kaldırıldığı halde Program Ekle/Kaldır’da listenenen uygulamaları temizleyebilirsiniz.

Temizlediği Bileşenler:
- Internet Explorer
- Geçici dosyalar
- URL geçmişi
- Önbellek (cache)
- Çerezler (cookie)
- Index.dat dosyası
- Firefox
- Geçici dosyalar
- Önbellek (cache)
- Geri Dönüşüm Kutusu
- Pano (clipboard)
- Windows geçici dosyaları
- Windows günlük (log) dosyaları
- En son kullanılan belgeler listesi (Başlat Menüsü üzerindeki)
- Çalıştırılmış dosya geçmişi (Başlat Menüsü üzerindeki)
- Windows XP Arama Asistan geçmişi

Kapsadığı Uygulamalar:
Firefox, Opera, Media Player, Msn Messenger, eMule, Kazaa, Google Toolbar, Netscape, Office XP, Nero, Adobe Acrobat, Adobe Photoshop, WinRAR, WinAce, WinZip, CuteFTP, Quick Time, Nero ve daha fazlası..


http://rapidshare.com/files/22836667...e_Portable.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------------

CDRoller 8.00.80.3


CDRoller yazılımı, boyutu ne olursa olsun ses dosyalarınızı düzenlemeye yarar. Cd`lerinizi test edebilir. Cd lerinize katalog hazırlayabilir. Müzik cdlerini açabilir. Dvd ve Cd leri yazabilir. ISO şeklinde imaj dosyası yaratabilir.

Yeni sürüm özellikleri:
-Eski sürümdeki hatalar düzeltilmiş
-Yeni kullanışlı arayüz eklenmiş
-İşlem sırasında detayları gösterebilme özelliği eklenmiş
-Yeni kullanışlı görev çubuğu eklenmiş
-CD-RW, CD-MRW, DVD-RW, DVD+RW and DVD-RAM formatlarını desteklemekte.


http://rapidshare.com/files/22836711....80.3_TURK.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------------

Cheetah DVD Burner v2.37



Cheetah DVD Burner, bir CD/DVD yazdırma ve düzenleme yazılımıdır. Yazılımla ses ve veri CD/DVD'leri oluşturabilir, çift katmanlı medyalar üzerine veri yazdırabilirsiniz.ister harddiskinizden CD'ye veya DVD'ye, ister DVD'den DVD'ye, isterseniz Müzik ve MP3 CD'si veya DVD'si yapabileceginiz kullanisli bir program.


http://rapidshare.com/files/22836830...v2.37_TURK.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------------


Complex Evolution 5.0.2.437



Complex Evolution, küçük, hafif fakat güçlü taşınabilir bir yakma yazılımıdır. İşlevsel olmasına rağmen sade bir tasarımı vardır. Tüm CD yazma ihtiyacınızı karşılayacak özelliklere sahiptir.


http://rapidshare.com/files/22836866...2.437_TURK.rar


Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle