site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner



-----------------------------------------------------------------------------------


7-Zip 9.02 Alpha Portable

7-Zip kullanıcıya yüksek oranda sıkıştırma desteği sunan gelişmiş bir dosya sıkıştırıcısı ve açıcısıdır. Yenilenmiş 7z biçimi ZIP arşivlerine göre %30-50 daha fazla sıkıştırma yapabilmektedir. 7-Zip diğer programlara rakip olabilecek ölçüde iyi çalışmaktadır. Programı yüklediğinizde otomatik olarak Türkçe oluyor.

Yazılımın Genel Özellikleri
• LZMA sıkıştırması ile yüksek sıkıştırma yüzdesine sahip yeni 7z biçimi.
• GNU LGPL kullanım sözleşmesi altında dağıtılan özgür yazılım
• Bilinen biçimler : 7z, ZIP, CAB, RAR, ARJ, LZH, GZIP, BZIP2, Z, TAR, CPIO, RPM ve DEB.
• ZIP ve GZIP biçimlerinde, PKZip ve WinZip'in sağladığı sıkıştırma yüzdelerinden %2-10 daha iyi oranlar
• 7z biçimi için kendisi çıkartan (SFX) arşiv kabiliyeti
• Windows kabuğu ile bütünleşik
• Güçlü Dosya Yöneticisi
• Komut satırından etkin kullanım
• FAR Yöneticisi için eklenti
• 74 dilde yerelleştirme


http://rapidshare.com/files/22829170...table_TURK.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------------

AIMP 2.60 Build 470

Winamp'tan sıkılanlar için alternatif bir program ama winamptan daha üstün özellikleri var.


Listenizdeki şarkıları direk olarak cd yazdırabilirsiniz.
Elinizdeki Audio CD leri mp3 yapabilirsiniz.
Ses Kayıt özelliği - MP3 Taglarını değiştirebilirsiniz
Özel PlayListler oluşturabilirsiniz.

Diyelim ki şarkı çalıyor ve siz programı kapattınız, tekrar açtığınızda hangi şarkı çalmakta iken kapattıysanız o şarkı kaldığı yerden devam ediyor. İnternet üzerinden müzik dinlemenize ve dinlediğiniz müzikleri kolayca mp3 olarak kaydedebilmenize olanak sağlıyor.Gelişmiş Equrlizer'i sayesinde müzikleri hızlı çalabilir, Classic, Club, Dance, Full Bass gibi efektler verebilirsiniz.

Winamp'ın playlistlerini kabul ediyor ve çoğu zaman winamp'ın skinlerini de kullanabiliyorsunuz. Bilirsiniz çoğu şarkıda taglar vardır (genelde mp3 sitelerinden indirilen müziklerin altında şeffaf yazı yazar) bu programla onları silebilir veya değiştirebilirsiniz. Bazılarınız ben zaten bilgisayardan değiştirebiliyorum diyebilir ama bazılarıda korumalı olarak geldiğinden ancak böyle programlarla silinir.

Programla ister DATA CD (yani mp3) isterseniz Audio Cd yazabilirsiniz.Playlist'teki şarkıları kopyalayabilirsiniz. İstediğiniz zaman bilgisayarı otomatik kapatabilirsiniz. (İsterseniz şarkı listesi bitince kapansın da diyebiliyorsunuz.)
Program MP3, Wave, Ogg gibi sesleri kendi aralarıda convert edebiliyor.Ayrıca ses kaydedici özelliği var. (Mikrofondan kayıt yapabilir ve istediğinizi ses dosyası olarak kaydedebilirsiniz.)

Program herşeyden önemlisi çok hızlı ve boyutuda çok küçük.


http://rapidshare.com/files/22851826...d_470_Beta.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------------


Acala DVD Ripper Professional 5.7.8 portatif türkçe full

Acala DVD Ripper Professional yardımı ile DVD filmlerinizi avi, mpeg, mp4, wmv, 3gp videolarına dönüştürebilirsiniz. Böylece Acala DVD Ripper Professional kullanarak en sevdiğiniz filmleri sabit diskinizde arşivleyebilirsiniz. Program medya veritabanı desteği de veriyor.
DVD filmlerini istenen formata hızlı dönüştürme, Pratik ve özelleştirilebilir arabirim, Yüksek görüntü/ses kalitesi, düşük dosya boyutu, DVD Player uygulaması desteği, DVD’den istene bölümü alıp dönüştürebilme imkanı, Kullanımı kolay arabirim, Geniş ayar seçenekleri, Yüksek görüntü ve ses kalitesi, Dönüştürme işlemi bittiğinde bilgisayarı otomatik olarak kapatma gibi kullanıcıya kolaylıklar sağlayan bir çok özelliği bünyesinde barındırır.

Acala DVD Ripper Professional sizin en sevdiğiniz DVD filmlerinizi aşağıdaki formatlara bir tıklamayla ve oldukça yüksek hızda dönüştürür. MPEG-4 AVI video. MPEG1( VCD-PAL , VCD-NTSC) , MPEG2 (SVCD-PAL , SVCD-NTSC) video. MP4 Apple iPod ile çalabilir. MP4 Video Apple TV suite. Sony PSP MPEG-4 ya da AVC video. MPEG2, MP4 ya da FLV Sony PS3 çalar. Youtube FLV video. WMV video WMV ya da MP4 Microsoft Zune çalar. 3GP video


http://rapidshare.com/files/22829227...erk_e_full.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------------


Ace Translator v6.4

Ace Translator, internet bağlantısı gerektiren; bir dilden başka bir dile çeviri yapabilen bir programdır.
Kolay kullanımı ve basit arayüzü sayesinde İngilizce bir metni Çince, Felemenkçe, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Yunanca, Korece, Portekizce, Rusça ve İspanyolca dillerine çevirebilir.

Ayrıca diğer dillerden de İngilizce'ye çeviri yapabilir. İngilizce harici Fransızca'dan da Felemenkçe, İngilizce, Almanca, Yunanca, İtalyanca, Portekizce ve İspanyolca dillerine çeviri yapabilir.

Program internet üzerinden çeviri işini gerçekleştirdiği için internet bağlantısına ihtiyaç duyulur. Ayrıca eğer bilgisayarınızda bir güvenlik duvarı (firewall) programı varsa bu programın internete çıkışına izin vermelisiniz.

Programın içine TXT, HTML tarzında dosyaları açıp, bunları çevirebilirsiniz. Bu çevrilen metni TXT ve HTML olarak kaydedebilirsiniz. Kes, kopyala, yapıştır işlemleri yapabilir ve yazıcıdan çıktı alabilirsiniz.

Üst kısma metni yazıp dili seçin (ya da yapıştırın). Alt kısımdan da çevireceğiniz dili seçip 'Translate' tuşuna bastığınızda çevirmeye başlar.



Çeviri yaptığı diller:

İngilizce English
Fransızca Français
Almanca Deutsch
İtalyanca Italiano
Hollandaca Nederlands
Portekizce Português
İspanyolca español
Katalanca català
Yunanca
Rusça
Çince (Basit)
Çince (Eski)
Japonca
Korece
Fince suomi
Çekoslavakça cesky
Danca Dansk
Romenca Româna
Bulgarca
Hırvatça hrvatski
Filipince Filipino
Hintçe
Endonezya Dili Indonesia
Letonyaca latviešu
Litvanyaca lietuviu
Norveçce norsk (bokmål)
Sırpça
Ukraynaca
Slovakça slovencina
Slovence slovenšcina
İsveçce svenska
Lehçe polski
Vietnamca Ti?ng Vi?t
Arapça
İbranice
Türkçe
Macarca magyar
Tay Dili
Arnavutça Shqip
Maltese Malti
Estonyaca eesti


http://rapidshare.com/files/22829271..._v6.4_TURK.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle