site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Download Master 5.5.11.1167



Download hızını arttıran ve downladlarınızı organize etmenizi sağlayan güzel bir uygulama.Download yöneticileri arasında en çok kullanılan uygulamalardan birisidir.


http://rapidshare.com/files/22843531...1167__TURK.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com

-----------------------------------------------------------------------------------


Dposoft HDD Regenerator v1.71



Sabit diskiniz bilgisayarınızın herşeyi, tüm bilgilerinizi sakladığınız, herşeyin üstünden yürüdüğü bölümünüz. Yani vücudunuzun kalbi gibi. Özellikle eski bilgisayarlarda çok büyük bir sorun olan sabit disklerdeki bozuk alanlar artık sorun olmaktan çıkıyor. Genellikle bozuk alanlar sabit disklerde okunamayan ama önemli bilgi saklayan alanlar olurlar. Bununla birlikte bu alanda dosya okumak, kopyalama yapmak gittikçe zorlaşır, bir süre sonra imkansız bir hale gelir ve sonunda işletim sisteminize zarar vererek bilgisayarınızı açılamayacak duruma getirir. Bir virüs kadar olmasa da bozuk sabit disk alanları birbirini etkileyerek sağlam alanları da bozabilir. HDD Regenerator programı diğer alanlara ulaşmadan anında bozuk olan bölümü onarıyor ve sizi asgari zararla kurtarıyor. Yapılan çalışmalarda 60% oranında bozuk sabit disk alanlarında başarı sağlandığı söyleniyor. Yani eğer başarılı olursa, bozuk alandaki bilgiyi kurtarabiliyorsunuz.


http://rapidshare.com/files/22843577...1.71__TURK.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com
Dr.Web 5.00.1.04290 for Windows

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.

Dr. Web Kendini guncelleyebilen ucretsiz bir antivirus yazilimidir. Dr.Web Anti-Virus, Tespit edilen tum virus, worm ve truva atlarini (trojan horse) bilgisayarinizdan siler.DrWeb Antivirus , yeni cikan dosya ve boot viruslerini basariyla temizleyen, oldukca sik (birkac gunde bir) guncellenen bir antivirus programi. 39.000'in uzerinde virusu taniyip temizleyebiliyor. Heuristic analiz yapabiliyor. Uretici sitesinde Linux surumleri de bulunmakta.

Dr.Web CureIT! şunları tarar ve siler:
Toplu Mail Solucanları E-mail Virüsleri P2P Virüsleri Internet solucanları Dosya Virüsleri Trojanları Ofis ve Makro Virüsleri Spyware Spybotlar Şifre Hırsızları Log Kaydediciler Adware Hack Araçları Backdoors Tüm tehlikeli zararlı yazılımlar


http://rapidshare.com/files/22851913...or_Windows.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------------

Driver Checker 2.7.3 + Keygen

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 776x537.

Driver Checker bilgisayarınıza ait tüm donanımınızın sürücülerini güncelleştirmek için kullanabileceğiniz çok kullanışlı ve basit bir programdır. Donanımlarınıza ait sürücülari güncelleyerek daha verimli kullanabilirsiniz. Driver Checker programı ile 1.553.638'in üzerinde aygıt sürücüsüne ulaşmanız mümkün olacak. Sadece 3 adımda ihtiyacı olan tüm sürücülerinizi güncelleştirin. Kolay görünmesine rağmen program dikkatli kullanılmalıdır. Keygen mevcuttur.

Programın Otomatik Güncellediği Sürücü Listesi:
* Bluetooth Sürücüleri
* CD-Rom Sürücüleri
* DVD-Rom Sürücüleri
* HID Sürücüleri
* IEEE 1394 Sürücüleri
* Klavye Sürücüleri
* Modem Sürücüleri
* Monitör Sürücüler
* Anakart Sürücüleri
* Mouse Sürücüleri
* Net Kard Sürücüleri
* PCMCIA Sürücüleri
* Yazıcı Sürücüleri
* Tarayıcı Sürücüleri
* Ses Kartı Sürücüleri
* TV Kartı Sürücüleri
* UPS Sürücüleri
* USB Tuner Sürücüleri
* USB Flash Kart Sürücüleri
* Video Kart Sürücüleri
* Kablosuz Aygıt Sürücüleri


http://rapidshare.com/files/22843623...3___Keygen.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com

alternatif link:

http://rapidshare.com/files/22851953...d_20090430.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com
alternatif link:

http://rapidshare.com/files/22843668....7.3_Build.rar
Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com

-----------------------------------------------------------------------------------

Droppix Label Maker 2.9.7



Droppix Label Maker CD veya DVD'lerinize başarılı bir şekilde etiket ve kapak hazırlamanızı sağlayan profesyonel bir programdır. Droppix Label Maker, ile başarılı bir şekilde CD/DVD'lerinize kapak hazırlayabilir ve hatta güçlü bir yazıcınız varsa kendi resimlerinizi bile kapakların üstüne yerleştirebilirsiniz. JPG, WMF, PSD, BMP, TIF, GIF and PNG gibi bir çok resim formatını programa import edebilirsiniz. Kolayca dairesel yazılar yazıp kapağa yerleştirebilirsiniz.


http://rapidshare.com/files/22843816...2.9.7_TURK.rar


Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle