site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
HyperSnap v6.50.01




Gelişmiş bir ekran görüntüsü yakalama programı. DirectX ve 3Dfx Glide oyunlarından, video veya DVD ekranlarından görüntü yakalayabiliyor.


http://rapidshare.com/files/22845198...50.01_TURK.rar



Rar Password: www.agloco001.blogspot.com

IconCool GIF Animator v5.80 Build 80827



IconCool GIF Animator ile web siteniz için hareketli reklamlar, butonlar ve resimler oluşturabilirsiniz.
GIF, AVI, MPEG, FLI, FLC, SWF formatlarını desteklemektedir.


http://rapidshare.com/files/22852102...uild_80827.rar

Rar Password: www.agloco001.blogspot.com


-----------------------------------------------------------------------------------

Internet Download Manager v5.17 build 2 FuLL



Internet Download Manager; internetten dosya indirirken indirme hızınızı arttırır, indirilen dosyanın kaldığı yerden devam etmesini (resume) sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve indirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir indirme yöneticisidir. Program ile bağlantınızın kesilmesi sırasında yarıda kalan dosyaların indirilme işlemini kaldığı yerden devam ettirebilirsiniz. Dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir, ne zaman indirileceğini zamanlayabilirsiniz. Bu indirme yöneticisi FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini, proxy sunucularını, güvenlik duvarlarını (firewall), çerezleri (cookie), MP3 ses dosyalarını ve MPEG video içeriklerini destekler. Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olarak işleyici bulundurur ve sorunsuz bir şekilde çalışır. Basit grafikli kullanıcı arayüzü ile kullanıcı dostu ve kolay kullanımlıdır.

Özellikler :

* Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm tarayıcılarla sorunsuz çalışabilme
* Desteklediği tarayıcılarda bir linki tek tıklama ile indirme
* Hızlı indirme (üretici, Internet Download Manager’in DAP ve Getright programlarından daha hızlı indirme yaptığını iddia ediyor.)

* indirmeyi durdurup, kaldığı yerden devam ettirebilme

* indirme zamanını belirleme

* Tamamlanan dosyalar için otomatik virüs denetimi

* Özelleştirilebilir arayüz

* Hızlı güncelleme

* Sürükle-Bırak desteği

* İsteğe göre 1-2-4-8 ve 16 kanaldan indirme yapabilme

* ZIP önizleme

* FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini destekleme

* Olaylarda ses çıkartabilme

* Komut dizisi kullanabilme



http://rapidshare.com/files/22845233..._FuLL_TURK.rar

Rar Password: www.agloco001.blogspot.com


-----------------------------------------------------------------------------------


InternetSoft Website Extractor v10.0


WebSite eXtractor internet sitelerini sabit diskinize indirip ve bunları daha sonra çevrimdışı (internete bağlı olmadan) dolaşmanızı sağlayan bir programdır. Bir siteyi ziyaret ettiniz ve hoşunuza giden çeşitli bilgiler içerdiğini gördünüz, bu sayfaları tek tek açmak, incelemek ve kaydetmek epey zaman kaybına yol açabilir. WebSite eXtractor sayesinde adres satırına girmiş olduğunuz internet sitesinde bulunan tüm içeriği (resim, yazı, görüntü, ses, arşiv gibi) bilgisayarınıza indirilebilirsiniz.
(Eğer güvenlik duvarı programı kullanıyorsanız, bu programın internete çıkışına izin vermelisiniz)

Program içeriğinde çeşitli dosya uzantılarını, alan adlarını, boyutları ve diğer özelliklere göre sınıflandırma yapabileceğiniz seçenekler menüsüyle indirme alanını genişletip, daraltabilirsiniz. Program, girmiş olduğunuz adres bilgisi doğrultusunda sayfaları
indirir. Eğer vekil sunucu kullanıyorsanız, gerekli bilgileri girdikten sonra vekil sunucu sayesinde de indirme yapabilirsiniz. İndirmiş
olduğunuz sayfaları belirlediğiniz klasöre depolayabilirsiniz. Daha sonra bu klasör içinde yer alan siteyi internete bağlı olmadan dolaşabilir, yazı, resim, görüntü, ses ve diğer nesneleri kopyalayabilir, taşıyabilir, silebilir ve düzenleyebilirsiniz.

Programın içinden sitelerde derin arama yaptırabilir, çeşitli dosya türlerini belirtebilir, sınırlı arama yaptırabilirsiniz (.com, .net, .uk gibi).
Ayrıca parola korumalı siteler için de gerekli bilgileri gireceğiniz bölüm mevcuttur. Dosya süzme yoluyla metin dosya uzantıları (HTM, HTML, STM, ASP gibi), resim dosya uzantıları (GIF, JPEG, TIF, BMP gibi), program dosyaları (EXE gibi), arşiv dosyaları (ZIP, RAR, GZ gibi), ses dosyaları (MP3, WAV gibi), video dosyaları (AVI, MPG, MOV gibi), diğer türleri
(PDF, XLS, DOC, PPT gibi) ve ayrıca kendi belirleyeceğiniz dosya türlerini indirebilir. (Bazı siteler de koruma olduğundan tüm içerik inmeyebilir.)


http://rapidshare.com/files/22845266...v10.0_TURK.rar

Rar Password: www.agloco001.blogspot.com


-----------------------------------------------------------------------------------


Jetico BestCrypt Volume Encryption v2.12.05



BestCrypt sistemi, şifrelenmiş olan hassas verileriniz için sürücülerinizde özel bir yer tahsis eder. DES, GOST, Blowfish gibi çok güçlü şifre algoritmaları kullanır. Bu program Windows 2000/XP/Vista tüm 32 ve 64 bit sürümler ile pürüzsüz çalışır. Ayrıca "time out", "hot keys" ve kullanıcının kendi algoritmasını ekleyebilme imkanı sağlar.


http://rapidshare.com/files/22845311...2.05__TURK.rar


-----------------------------------------------------------------------------------

Joboshare DVD Ripper Platinum 2.5.8.0430



Joboshare DVD Ripper Platinum AVI, MPEG4, WMV, DivX, RM, MOV, XviD, 3GP, FLV, SWF, MP3, WMA, WAV, M4A, AAC, AC3 gibi neredeyse tüm popüler video ve ses formatlarını destekleyen, DVD filmleri mükemmel kalite ve süper hızlı bir şekilde DVD Ripleminizi sağlar.


http://rapidshare.com/files/22845372...2.5.8.0430.rar


-----------------------------------------------------------------------------------


K-Lite Mega Codec Pack 4.8.0 Full



Bu çözücü paketi sayesinde tüm görüntü ve ses dosyalarınızı açabilir,donanımlarınızın desteklediği tüm özellikleri de sonuna kadar kullanabilirsiniz.Böylece Divx filmleriniz, DVD, VCD ve SVCD'leriniz ile tüm biçimlerdeki ses dosyalarınız daha güzel, net, hızlı ve sorunsuz bir biçimde oynatılacaktır.


http://rapidshare.com/files/22845477..._Full_TURK.rar


Rar Password: www.agloco001.blogspot.com



0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle