site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
BatchPhoto Pro 2.51

BatchPhoto programı hemen hemen bütün resim formatlarını birbirine çevirmenizi sağlar. En iyi özelliklerinden biri de resimleri tek tek çevirmenize gerek yok hepsini bir kerede çevirebilirsiniz. Ayrıca istediğiniz resmin üstünde değişiklikler yapabilirsiniz, efektler (renk,şekil,parlaklık,karakalem efekti vs), tarih,zaman ve yorum ekleyebilirsiniz.


http://rapidshare.com/files/22835361..._2.51_TURK.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com

BB FlashBack v2.6.1 Build 1122

BB FlashBack bir hareketli görüntü kaydetme programıdır.En büyük özelliği ve kullanıcısını cezbeden yanı ise hareketli görüntülerini Flash animasyon (.swf), otomatik açılan flash animasyonu (.exe), Power Point Slaytı (.ppt), Video (.AVI ve .WMV) olarak kaydedebilmesidir.
Başlıca Özellikleri ve Yapılabilenler :
# Ekran kaydetme işini
- Capture Driver (ekran kartınızdan)
- GDI Mode (media player tarzı bir program vasıtasıyla)
- DirectX Mode (GDI Mode çalışmayan bazı eski bilgisayarlarda DirectX modu ile yapabilme)
yukarıdaki şekillerde yapabilme özelliği.
# Programı kullanmadan önce performans uyumluluk testi yapabilme özelliği mevcuttur.
# Program BB FlashBack Player (daha önce kaydedilen görüntüyü oynatmak için) ve BB FlashBack Recorder (kayıt yapmak için) adlı iki bölüm halinde kurulmaktadır.
# Programı ile ekranınızdaki bütün hareketli görüntüleri, yani yaptığınız işlemleri sesli olarak kayıt edebilirsiniz.
# Kaydettiğiniz görüntü üzerine çeşitli konuşma kutucukları ile açıklayıcı metinler, notlar ekleyebilir, bunların ekran kalma süresini, reng.gifini, vb. özelliklerini ayarlayablirsiniz.
# Çekeceğiniz görüntülerin ekran modlarını çeşitli şekillerde ayarlayabilirsiniz. Tam ekran, ekranın seçtiğiniz bir bölümünden görüntü alma, ekranın yarısından görüntü alma gibi çeşitli seçenekleri mevcuttur.
# Görüntü almaya başlamadan önce otomatik ekran çözünürlüğünüzü değiştirmesini sağlayabilirsiniz. Örneğin : Daha büyük ve okunabilir olsun istiyorsanız 800x600 ekran çözünürlüğünü seçerseniz kayda başlamadan önce otomatik olarak ekran çözünürlüğünü kendi ayarlayacaktır.
# Kayıt esnasında fare tıklamalarını ve hareketlerini yuvarlak içine alarak, belirterek gösterme özelliği mevcuttur.
# kayda başlamak, durdurmak, duraklatmak ve benzeri işlemler için kısayol tuşu atama gibi birçok faydalı özelliği mevcuttur.
# 11.025 kHz den 96.0 kHz ye kadar çeşitli kalitede ses kaydetme seçimi bulunmaktadır.
# Stereo kalitede ses alma ve Mp3 sıkıştırma kalitesinde ses alma özelliği vardır.
# 320x200 ile 2048x1536 75hz 32 bit piksel ekran çözünürlükleri arasında kayıt alma becerisi vardır.
# Kayıt esnasında mevcut masaüstü simgeleri ve arkaplan resminizi gözardı etme özelliği vardır.
# Kayıt esnasında şifre girilen ekranlarda girilen şifreyi yıldız ile (*) kapatma özelliği vardır.
# Kaydedeceğiniz ekran görüntü dosyalarına süre ve/veya dosya sizeu limiti koyabilmeniz için ayarları mevcuttur.
# Normal Windows sistemlerinde en iyi görüntü ve performansı sadece Windows 2000 ve XP de alabileceğiniz belirtilmiştir.
# Kaydettiğiniz ekran görüntüsünü tekrar izleyebilme ve daha sonra üzerinde düzenleme yapabilmeniz için birçok programda bulunan proje dosyası (.fbr uzantılı) olarak kaydeder.
# Flash animasyon olarak aldığınız ekran kayıt çıktısını ayrıca bir HTML web sayfası halinde kaydederek sitenize ekleyebilmeniz için size hazırlamış olur. Kodlamayla uğraşmadan bu dosyanın içindeki kodları alabilir veya direkt olarak bu dosyayı sitenize atabilirsiniz.
# İçerisinde oldukça detaylı (ingilizce) Yardım ve Kullanım dosyası mevcuttur.
# Program ile alacağınız tüm görüntü ve sesleri çeşitli sıkıştırma kalitelerinde seçerek dosya boyutlarınızı ayarlayabilirsiniz.



http://rapidshare.com/files/22835422..._1122_TURK.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------------


Becky Internet Mail 2.50.07



Becky Internet Mail cok ozellikli bir e-mail programi. Bir e-mail programindan beklediginiz ozellikleri fazlasiyla bu programda bulabilirsiniz. Bir japon yazilimi olan bu programin bazi ozellikleri beklentinizin otesinde olabilir.


http://rapidshare.com/files/22835475...50.07_TURK.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------------


BitDefender Total Security 2009 + Patch

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 755x517.
BitDefender Total Security 2009, bilgisayarınız için tam koruma sağlar. Virüs, spyware, hack, spam ve diğer internet güvenliği girişlerine karşı tam koruma sağlar. Bu korumanın yanısıra sistem yönetimi ve PC yedekleme araçları da sisteminiz çalışırken oluşan veri kaybınızı önlemek için bulunmaktadır. Patch mevcuttur.


http://rapidshare.com/files/22836176...09___Patch.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com

-----------------------------------------------------------------------------------


Blacksmith3D 3.2.0.0



Blacksmith3D will help you accomplish your creative goals through its powerful and flexible tools that will save you time & deliver high quality results. You will be amazed at how quickly and easily you are able to enrich the look of your projects using this software! Blacksmith3D launches a new version of its software providing 3D artists with easy to use tools for painting textures directly onto a 3D model. The Suite also features Alpha Masks, Auto UVMap, Clone Tool, ‘touch-up’ painting tools and multiple other solutions.
Features:
» Integrate directly with 3D Studio Max using Blacksmith3D-Transporter
» Paint textures with Alpha Masks (RGBA)
» Paint across UV seams as if they didn't exist
» Use the Clone Tool for easy texturing
» Auto UV map virtually any object with a click of a single button
» Use the smudge & blur tools to paint across seams
» Use the Soft Selection Tool to paint, morph & smooth your polygonal model
» And much more!
: Windows XP/Vista
: English


http://rapidshare.com/files/22836535...2.0.0_TURK.rar


Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle