site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Ashampoo Snap 3 v3.02

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x800.

Ashampoo Magical Snap, bilgisayarınızda bulunan herhangi bir klasör, dosya, resim, yazı, masaüstü, web sayfası ya da buna benzer yerlerin ekran görüntüsünü yakalamaya yarayan bir programdır. Elde ettiğiniz ekran görüntülerine çeşitli efektler verebilir ve ayrıca isterseniz fare imlecinin de yakalanan görüntü içinde olmasını sağlayabilirsiniz.

Programda 3 tarz yakalama mevcuttur.
# Otomatik seçim: Bir kırmızı dikdörtgenle fare imlecinin altındaki her pencere otomatik olarak vurgulanır. Yakalamak için farenin sol butonuna basabilirsiniz.
# Öntanımlı seçim: Önceden boyutlandırılmış dikdörtgen, fare imlecinin bir kısmını renkle kuşatır. Daha sonra yakalamak için farenin sol butonuna basabilirsiniz.
# Elle seçim: Ekranınızda bulunan bir yeri yakalamak için farenin sol tuşuna basıp, istediğiniz yere kadar sürükleyip bıraktıktan sonra, farenin sol butonuyla seçimi yapabilirsiniz.

Yakalama işleminden vazgeçmek için 'ESC' tuşuna basmanız yeterli olacaktır.
Yakaladığınız ekran görüntülerini kaydedebilir, e-postayla gönderebilir ve resimleri yazdırabilirsiniz.

Program Türkçe hariç çoklu dil desteğiyle birlikte gelmektedir.

Özellikleri
# Öntanımlı bir bölge ve yakalama için belirli en-boy ebatı girebilirsiniz.
# Serbest bölgeyle; fareyle sürükle bırak tarzda ekran yakalama işlemi yapabilirsiniz.
# Pencere ve tam ekran yakalama işlemi yapabilirsiniz.
# Yakalanan resimlere çeşitli efektler ekleyebilirsiniz (Kesme, sağa sola döndürme, yeniden boyutlandırma gibi).
# Yakalanan resmi kaydedebilir, yazdırabilir ve e-postayla gönderebilirsiniz.
# Türkçe hariç çoklu dil desteği


http://rapidshare.com/files/22833156...v3.02_TURK.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------------



Atomic Alarm Clock v5.87


Windowsun normal saatınden sıkılanlar için mukemmel bir yazılım.Bu yazılım sayesinde artık windowsunuzun saati mükemmel bir hal alacak.


http://rapidshare.com/files/22833198...v5.87_TURK.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------------


Audio Converter Plus V3.5.1.0

Abyssmedia Audio Converter Plus, en popüler ses formatlarını birbirleri arasında dönüştürmek ve Müzik CD'lerini doğrudan MP3, WMA, OGG ya da WAV biçiminde sabit diskinize kaydedebilmek için mükemmel bir çözüm. Yüksek kalitede 32-bit dönüştürücü motoru ile ses DVD'si hazırlayanlar için rahatlıkla 24-bit ve 32-bit WAV dosyaları oluşturabiliyor. Windows'a çok iyi bir şekilde entegre olan yazılım ile doğrudan herhangi bir klasör ya da dosya üzerine tek tık ile dönüştürme işlemini başlatmak da mümkün oluyor.
Desteklenen biçimler ise şöyle:
MPEG Layer3 (.MP3)
Windows Media Audio files (.WMA)
OGG Vorbis (.OGG)
Monkey's Audio (.APE .MAC)
FLAC Files (.FLAC)
MusePack(MPEG Plus) Files (.MPC .MPP .MP+)
NTT VQF Files (.VQF)
WAV Files (.wav)
Portable Voice Format Files (.pvf)
Creative VOC Files (.voc)
Commodore Amiga Audio Files (.iff, .svx)
Sun/Next SND Files (.snd, .au)
AIFF Files (.aiff)


http://rapidshare.com/files/22833243...5.1.0_TURK.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------------


Aurora Media Workshop v3.4.27

Aurora Media Workshop üstün özelliklere sahip bir video ve ses düzenleme yazılımıdır. Yazılımla en çok kullanılan video biçimleri arasında dönüştürme işlemi yapabilir, küçük video dosyalarını birleştirebilir, büyük boyutluları parçalara ayırabilirsiniz. Videolarınızın içindeki sesleri ve resimleri çıkarabilir ve ayrı biçimde kaydedebilirsiniz. Beğendiğiniz fotoğraflar veya resimlerinizden oluşan video gösterimleri hazırlayabilir, üstelik çok ilginç geçiş efektleri ve arka plan müzikleri ile hazırlamış olduğunuz videoları zenginleştirebilirsiniz.


Ses dosyaları arasında da dönüştürme işlemi yapabilen yazılım, bilgisayarınıza bağlı bir mikrofon ile ses kayıt yapabilme imkanı da sunmaktadır. Ayrıca Audio CD'lerinizdeki parçaları bilgisayarınıza popüler ses dosyası biçimleriyle kaydetme olanağınız da bulunmaktadır. Sahip olduğunuz ses ve video dosyaları ile diğer veri dosyalarınızı başka bir yazılıma gereksinim duymadan CD/DVD'ler üzerine yazdırabilmeniz de yazılımın en göze batan işlevlerinden birisidir. Sunduğu özellikler ve üstün performansı ile kendi alanındaki en iyi yazılımlardan birisi olduğu söylenebilir.

Yazılımın Temel Özellikleri
# Video Dönüştürücü, Birleştirici, Parçalayıcı. AVI, MPEG1, MPEG2, ASF, WMV, VOB, DAT , DiVX, XViD biçimli video dosyaları arasında dönüştürme, birleştirme ve parçalama yapabilme.
# MP3, WMA, WAV biçimli ses dosyaları arasında dönüştürme yapabilme, Audio biçimli CD'leri bu ses dosyalarının biçimiyle bilgisayara kaydedebilme ve ses kayıt yapabilme.
# Desteklenen tüm video biçimlerinden MP3, WMA, WAV, OGG ses biçimlerine çıkartma yapabilme, yani video dosyalarında bulunan ses parçalarını bu biçimlerde kaydedebilme.
# CD/DVD yazdırma. Video, Ses ve Veri CD/DVD'leri oluşturabilme.
# Dönüştürme ve birleştirme işlemleri için başlangıç ve bitiş noktaları belirtebilme.
# Çok ilginç geçiş efektleri ve zarif arka plan müzikleri ile herhangi bir favori resim veye fotoğrafınızı da kullanarak video filmler yapabilme.
# Toplu dosya işleme.
# Dosyalar üzerinde dönüştürme ve eklem noktaları belirleyebilme.
# Desteklenen tüm video biçimlerinden resimleri çıkarabilme, yani video dosyalarındaki resimleri kaydedebilme.
# Desteklenen tüm video biçimlerinden VOB biçiminde yedek DVD Disk oluşturabilme.
# MP3, WAV, WMA biçimlerinden VOB biçiminde yedek müzik DVD Diski oluşturabilme.
# Desteklenen tüm video biçimlerinden DAT biçiminde yedek DVD Disk oluşturabilme.
# MP3, WAV, WMA biçimlerinden DAT biçiminde yedek müzik DVD Diski oluşturabilme.


http://rapidshare.com/files/22833323...ncl.Keygen.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------------


Autodesk Stitcher Unlimited 2009 SP1 Win 32bit




Yüksek-kaliteli panoramalar için profesyoneller ve bu uola baş koymuş kimseler için kolay kullanım aletlerine sahip olan Autodesk Film ve oyun üretimleri için dramatik perdelerden, sanatsal gösterme kadar içinde pek çok özelliği barındırmaktadır.


http://rapidshare.com/files/22833718...32bit_TURK.rar


Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle