site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Cevşen-ül Kebir
Cevşen-ül Kebir


Su şırıltıları ve ney eşliğinde Cevşen okuyun...


FlashGet 1.8.8.1009

Dosyayı parçalara bölerek bunları aynı anda bilgisayarınıza çekmenize yardımcı olan FlashGet ile download hızlarınız %100 ila %500 arasında artacak. Basit ama güçlü bir arayüz yapısıyla, sınırsız sayıda kategori oluşturabilir ve her kategori için harddiskinizde klasörler atayabilirsiniz. Programın Turkce Dil desteğide mevcuttur.


- Tek tıklamayla indirme kolaylığı
- Yarım kalan indirmeleri kaldığı yerden devam ettirebilme (resume)
- 300 un üzerinde dil desteği (Türkçe de dahil)
- Opera eklentisi ile Opera ve Netscape desteği
- Tema (skin) değiştirebilme özelliği
- Çok parçalı (maksimum 10) indirme özelliği
- %100′den %500′e varan hız artışı
- Aynı anda 8 farklı dosyayı indirebilme
- Dosyaları otomatik olarak kategorize edebilme
- Otomatik en hızlı alternatif sunucu (mirror) araması
- Otomatik çevirmeli bağlantı sağlama
- İndirme bitince otomatik bağlantı kesebilme
- Otomatik olarak bilgisayarı kapatabilme
- Zamanlayıcı (scheduler) desteği ile işlem yapabilme
- indirme hız sınırının ayarlanabilmesi
- Kendi kendini internetten güncelleyebilme
- Çok fonksiyonlu kullanıcı arabirimi
- indirme durumunu detaylı ve sürekli görebilme
- 4GB’tan büyük dosyaları destekleyebilme
Bu sürümde eklenen özellikler


Changes in FlashGet Version 1.8.8 (2007.06.15)
* Fixed the bug to restore download window when opening Torrent seeds
* Fixed the bug that errors occur when opening certain Torrents
* Fixed the bug that application exits automatically when downloading some eMule jobs
* Fix the bug that the upnp function for eMule module causes application freezing when startup
* Shortcut(ctrl+v) for search toolbar
* Updated Flash detection feature
* Other improvements

Download





GIF Movie Gear v4.1


Tanıtım:
# GIF animasyonları yapabileceğiniz bir program.Kolay kullanımlı arabirimi, renk sayısı düşürümü (optimizasyon), iki adet animasyon efekti, resim boyutlarını değiştirme, kesme gibi özelliklere sahip.Animasyonlarını hareketli imleç (ANI), ikon (ICO) veya GIF olarak kaydedebiliyorsunuz. GIF, JPG, AVI, ANI, ICO, BMP dosyaları tanıyor. Photoshop PSD dosyalarını layer\'larıyla birlikte alabilmesi de güzel bir özellik.Yeni versiyon özellikleri:Swf (flash) olarak kayıt imkanı eklenmiş.
# Gif optimizasyon ile gif dosyalarını sıkıştırma özelliği.
# Tek tek resimler üzerinde düzenleme yapabiliyorsunuz.


Why GIF Movie Gear?
By relying on substance instead of hype, GIF Movie Gear makes GIF animation building quick and easy. It is not a bloated, slow, complicated app that is a chore to use. What it is is small, fast, and efficient. It gives you the tools you need to get the job done cleanly and effectively. The superior interface shows all the frames of the animation at once, making it easy to see what you are working on. Top quality optimization and color reduction functions keep your file sizes down. Fine-tuning of timing, transparency, cropping, sizing and color palettes is trivial. A variety of import/export options, including GIF, AVI, BMP, JPEG, ICO, PNG and layered Photoshop PSD files, support most common image formats. And the built-in tutorial helps you get started in no time.

Home Page:http://www.gamani.com/

Size:1 Mb

www.agloco001.blogspot.com





CgArtwork Wallpapers-Brilliant!!
CgArtwork Wallpapers-Brilliant!!


This is an excelent download!! A must have for the most brilliant wallpaper.There are two folders in this set of wallpapers.Both have 50 wallpapers.One folder is 1600x1200 high resolution wallpapers and the other is 1024x768 wallpapers for normal sized monitors.This is some of the best wallpapers ever!! Download now,you will not be dissappointed!!

Download Link






Instant Demo Professional v6.00.10(türkçe)
Instant Demo Professional v6.00.10(türkçe)


Instant Demo programıyla bilgisayarınızdaki herhangi bir görüntüyü hareketli Flash formatında kaydedip bu çalışmanıza yazılar ekleyebilirsiniz,alanında en başarılı programlardan biridir.

Programla hazırladığınız çalışmanız hem Flash (SWF) hemde html formatında kaydedilir,siz sunumlarınızı sitenizden yayımlamak isterseniz bu iki formatı tek klasör içine toplayıp çalışmanızın html. formatında olanını link olarak verip paylaşabilirsiniz.

Using a very simple interface you can create animated Flash demos quickly and easily. Most controls to edit and annotate are contained in just one window!

Features:
* Record your Windows desktop activity in real time.
* Screen recording that is quick, simple and easy to use.
* Ideal for web based product demonstrations.
* Enhance your on-line help documentation.
* Add a professional edge to your customer support.
* Create effective training material in minutes.
6753 KB


http://rapidshare.com/files/39280016/Insta...v6.00.10_sh.rar








Movavi VideoSuite v4.4

Video dosyaarını kesme yapıştırma birleştirme çevirme düzeltme ve daha fazlasını yapabileceğiniz multimedia bir program.

Movavi VideoSuite gives you SIX amazing tools for video capturing, editing and processing in a single package.

Here is what you can do with Movavi VideoSuite:

Save DVDs to iPod, Zune, PSP, PDA and cellphone. Convert video between any formats. Extract frames and sountracks. Rip, backup and copy your DVDs. Enhance your video automatically. Add stunning artistic effects. Split and splice your movie. Burn data, audio and video CDs and DVDs.

Do more with your video!

Download:
http://www.filefactory.com/file/31841e/

Mirror:
http://rapidshare.com/files/38686380/movstd_avx.rar









0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle