site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
SÜPERTEKLİF ile Internette Para Kazanma Fırsatı. Satış Ortaklığı..







SüperTeklif Nedir?

  • E-maillerinizde,
  • cep telefonlarınızda,
  • TV'lerde, radyoda,
  • metroda, sokakta...
  • Kısaca her gün sayısız reklamla karşı karşıya kalıyorsunuz.
  • Ama kimse size para ödemiyor.
  • Gelin şimdi, gördüğünüz her reklamdan para kazanın!
  • Teknoloji Holding Güvencesiyle


SüperTeklif'te;
  • E-mailinize gelen reklam ve anketlerden,
  • Cep telefonunuza gelen SMS reklamlarından,
  • Ev adresinize gönderilen ücretsiz promosyon ürünleri hakkında vereceğiniz fikir ve görüşlerden,
  • Size önereceğimiz ve profilinize uygun web sitelerine üye olarak,
  • ClubCard anlaşmalı e-ticaret sitelerinden yaptığınız alışverişlerde,
  • Sizin referansınızla üye olan arkadaşlarınızın gördüğü tüm reklamlardan sürekli Puan kazanırsınız.
Bu puanlar 100,000'e ulaşınca da banka hesabınıza hemen 100 YTL olarak yatırılır.

SüperTeklif'te Kazanmak Çok Kolay!

Şimdi üye olun, sadece kişisel bilgilerinizi ve tercihlerinizi tamamlayarak hemen 5.000 Puan kazanın! Üstelik SüperTeklif'te sizin referansınızla üye olan arkadaşlarınızın gördüğü tüm reklamlardan da sürekli puan toplayacaksınız. SüperTeklif, yukarıda belirtilen pazarlama çalışmalarından elde ettiği net kazancın yüzde 45'ini üyelerine dağıtmaktadır.
Unutmayın, "izinli pazarlama" prensibimiz gereği, günlük reklamlar ve anketler, sadece sizin istediğiniz sayı ve sıklıkta tarafınıza gönderilir.

Teknoloji Holding'in internet projelerine yatirim amacli
kurulan sirketi Embrio'nun yatırım yaptığı süperteklif, üyelerine reklamlar yapmaya başlayarak puanlar kazandırmaya başladı....




İnternet’ten para kazanma devri başladı sende üye ol hemen kazanmaya başla.

SüperTeklif izinli pazarlama platformu, e-mail, SMS gibi kanallarla üyelerine gönderdiği reklamlardan elde ettiği gelirin %45'ini yine üyeleri ile paylaşıyor!



Üye olun reklamlardan kazanç elde edin.



Paralar banka hesabına yatıyor ödemler ise ay sonunda

Ancak para hemen hesabınıza geçmiyor. Havuzdaki paranız 100 YTL'ye ulaşınca site sizden bir banka hesap numarası istiyor. Verdiğiniz hesap numarasını doğrulamak için site tarafından 1 YTL gibi sembolik bir ücret yatırılıyor. SMS ile doğrulama yapıldıktan sonra para hesaba havale ediliyor. Sonraki ödemeler ise 250 YTL ve katlarında yapılıyor.

Superteklif.com bu ay sonunda üyelerine ilk ödemeyi yapacak. 100 YTL sınırını yakalayan 8 kişinin hesabına para yatacak. Özyaşar, şimdiden 441 bin üyesi olan grup sahibi üyelerini kaydediyor. Sitenin hesaplarının da tüm üyelere açık olduğunu belirten Özyaşar, "Hesabınızda ne kadar para olduğunu sürekli kontrol edebiliyorsunuz" açıklamasını yapıyor.


Üye olun reklamlardan kazanç elde edin.







0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle