site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
NEW Vista Sidebar - ver.2.0 for XP
NEW Vista Sidebar - ver.2.0 for XP


New in Vista Sidebar V 2.0

-Vista Sidebar 2.0 is completely rewritten and is much more stable as its previous versions.The Vista Sidebar saves gadgets settings at start-up so they won't reset to default settings but now everything is stored in the registry.

-The Sidebar has more skins, including longhorn skins and skins of the windows sidebar in early stages. there are more clocks, and other gadgets. The Sidebar also has docking so it's easier to organize all gadgets now.


http://rapidshare.com/files/38385388/Thoosje_Vista_Sidebar_V2.0.rar




Flash Öğreniyorum

Flash Öğreniyorum



Flash bilmeyen kalmayacak !

Kaynak dosyalarıyla birlikte hazır animasyon arşivi
150'e yakın görsel ders
Çok hızlı çalışır
Kurulum gerektirmez

Flash Öğreniyorum eğitim CD'si sizi uzun eğitim süreçleriyle uğraştırmadan bu yazılımda uzmanlaşabilmeniz amacıyla kişisel kullanıcılar için tasarlanmıştır. Flash eğitim CD’si yardımıyla her kullanıcı bu gelişmiş vektör animasyon tasarım uygulamasını etkin ve başarılı bir şekilde kullanabilir.

Yüzlerce video gösterimin yer aldığı ve yüksek kalitede kolayca anlayabileceğiniz özelliklerle donatılan bu eğitim CD’si uzmanlaşma yolunda bizce başvuracağınız en etkili kaynaktır.

Web siteleriniz için animasyonlar hazırlamak istediğinizde yalnızca başlıkları izleyerek bu işlemlerin nasıl yapılacağını kolayca öğrenebilir ve daha sonra kendi başınıza öğrendiklerinizi uygulayabilirsiniz. Piyasadaki en popüler grafik animasyon yazılımı Flash 'da uzman olmak isteyenler için ürünümüz en hızlı, en etkili ve en uygun seçenektir.


part 1
part 2
part 3
part 4
part 5
part 6
part 7

Not: Tüm dosyaları indirdikten sonra, part 7'de indirdiğiniz zipli dosyadan başlayarak açınız.
Derslere başlamak için, Flash klasöründeki FOgren'e tıklayınız.




18 Abstract Effect Brushes

18 Abstract Effect Brushes
18 Abstract Effect Brushes
1 Brush File | Size : 1.7 MB





Download




9 Paint Lines Brushes

9 Paint Lines Brushes

Adobe Photoshop Brushes | 9 Paint Lines Brushes | High Quality ( A4 )
1 Brush File | Size : 1.9



Download




Flash XML New MP3 Music Player from Ohmyflash
Flash XML New MP3 Music Player from Ohmyflash

Flash XML New MP3 Music Player from Ohmyflash



Download




Risale-i Nur Okuma 3
Risale-i Nur Okuma 3




- Kur'an-ı Kerim
- Risale-i Nur Külliyatının tamamı
- İlmihal
- Büyük Lügat





Recolored 1.0
Recolored 1.0


Recolored programı ile siyah-beyaz fotoğrafları kolaylıkla renklendirebilirsiniz. Program kolay bir kullanıma sahip, aile albümünden kalma eski siyah-beyaz fotoğraflarınızı renkli dijital fotoğraflar haline dönüştürüp çeşitli efektler uygulayabiliyorsunuz. Siz sadece hangi kısımların hangi renklere dönüştürüleceğini seçin, program sizin için uygulasın.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------


A software tool for colorization of black and white photos, replacing colors in color photos, and applying other effects to digital images.
Colorize your old Family Photos
Recolored makes it easy for anyone to add color to black and white photos. There is no need to struggle with layers or complicated settings — everything is accomplished with a few brush strokes. The software performs the otherwise difficult and time consuming task of coloring the image and creating smooth transitions between different colored objects.

Recolored 1.0 Recolored 1.0







0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle