site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Champions NBA 2007 : San Antonio SPURS !!













































































Wallpaper of San Antonio Spurs


Team of San Antonio Spurs is leading with 3-0 in the final play-off matches versus Cleveland Cavaliers. Tony Parker, Tim Duncan, Manu Ginobili, Michael Finley and Bruce Bowen are celebrating the third win in the final play-off matches. You can download a wallpaper of these players celebrating together, with a resolution of 1024 x 728 pixles with a size of 201 kb.
The third match was in Cleveland, but the home team had a serious problems versus the team of San Antonio, and that was the reason of this won with 75-72. San Antonio is just a step to the trophee this season, and everything looks good. It cannot be other when in the team are such a players.




Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) 2007 yılının şampiyonu Cleveland Cavaliers'ı final serisinde 4-0 yenen San Antonio Spurs oldu.
NBA'de şampiyon San Antonio Spurs oldu. Batı Konferansı şampiyonu Spurs, final serisinde karşılaştığı Doğu Şampiyonu Cleveland Cavaliers'ı deplasmanda yaptığı dördüncü karşılaşmada 83-82 yenerek yedi maçlık seride 4-0 öne geçerek son dokuz sezondaki dördüncü şampiyonluğunu ilan etti. Cleveland'ın sahası Quicken Loans Arena'da oynanan 20 binden fazla basketbolseverin izlediği karşılaşmada, attığı 27 sayının 13'ünü son çeyrekte kaydeden Arjantinli yıldız Manu Ginobili takımının galibiyetinde başrol
oynadı. Ginobili maçın bitimine 24 saniye kala kritik üç adet serbest atışı sayıya çevirerek şampiyonluğu getirdi. NBA finallerinin en değerli oyuncusu seçilen ve bunu başaran ilk Avrupa kökenli basketbolcu olarak tarihe geçen Fransız yıldız Tony Parker, ürettiği 24 sayıyla galibiyete büyük katkı sağladı. Tim Duncan da 12 sayı 15 ribauntluk başarımıyla 'double-double' yaparak etkili bir oyun ortaya koydu.
San Antonio Spurs, 1999, 2003 ve 2005'ten sonra son dokuz sezondaki dördüncü şampiyonluğunu elde ederken, yıldız basketbolcu Tim Duncan ve koç Gregg Popovich şampiyonlukların tümünü yaşayarak kulüp tarihine geçen isim oldular.
12 sezondur NBA'de top koşturan San Antonio'nun tecrübeli ismi Michael Finley, kariyerinde ilk kez NBA şampiyonluğu yaşarken, 15 yıllık bir diğer tecrübeli isim Robert Horry ise yedinci şampiyonluğunu yaşayarak kariyerinde bir büyük başarıya daha imza attı.
NBA tarihinde ilk kez final oynayarak dikkatleri üzerine çeken Cleveland Cavaliers ise, lig tarihinde final serisinde tüm maçlarını kaybeden sekizinci takım oldu. Cleveland, 2002 yılında Los Angeles Lakers'ın New Jersey Nets'i devirdiği seriden beri rakibine dört maçta da yenilen ilk takım oldu. Cavaliers, final serisindeki dört maç boyunca toplam 322 sayı üretti ve bu rakam NBA finalleri en kısır maçları olarak da tarihe geçti. NBA'de son olarak toplamda en düşük sayıyı atan takım 376'yla 1971'de Milwaukee'ye boyun eğen Baltimore'du.
Cleveland Cavaliers'ta ikinci kez baba olmanın gururunu yaşayan LeBron James, 24 sayı 10 ribauntluk başarımına rağmen takımını galibiyete taşımayı başaramadı. James, karşılaşmayı 30'da 10'luk genel şut ortalamasıyla tamamladı. Cleveland'da Drew Gooden 11, Daniel Gibson da 10 sayıyla oynayarak takımları adına çift haneli sayılara ulaşan isim oldular.


0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle