site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
A-one DVD Copy v5.69
A-one DVD Copy v5.69

A-one DVD Copy is professional DVD backup tool for Clone your favorite DVD movies to DVD-R(W) and DVD+R(W) Disc remaining original quality. so, it is time for you keep you original DVDs in safe.
it is simply and easy way to copy a DVD Movies by yourself, just need three step! insert your source DVD movies and destination blank DVD disc then press start . and everything will happen automatically!.

A-one DVD Copy - make perfect copies of your DVD movies.

A-one DVD Copy is professional DVD backup tool for burn your favorite DVD movies to DVD-R(W) and DVD+R(W) Disc remaining original quality. so, it is time for you keep you original DVDs in safe.

It is simply and easy way to copy a DVD Movies by yourself, just need three step! insert your source DVD movies and destination blank DVD disc then press start . and everything will happen automatically!.

A-one DVD Copy support clone DVD movies even it is protected such as CSS(Content Scrambling System), region, Macrovision or SONY ARCCOS protected DVD movies.

Key Features:
It just takes less 1/5 of playback time to backup a DVD Disc.
Backup DVD movies onto your hard disk -- great for laptops.
Burn DVD movies to DVD-R(W) and DVD+R(W) Disc.
Support copy DVD-5/DVD-9 type DVD movies to DVD-9(Dual Layer) disc.
Support compress DVD-5/DVD-9 type DVD movies to DVD-5 disc.
use latest industry standards compression technology to ensure the DVD disc you create with best quality.
Automatically prepares blank DVD for recording.
Support clone CSS(Content Scrambling System) protected DVD movies.
Support clone region protected DVD movies.
Support clone Macrovision Protected DVD movies.
Support clone SONY ARCCOS protected DVD movies
İndir




dragon ball z anime wallpapers
dragon ball z anime wallpapers


140 jpg | 1024x768 | 31605 KB
http://rapidshare.com/files/38759422/drago...llpapers_sh.rar





Kur'an Öğreniyorum 1.2
Kur'an Öğreniyorum 1.2



Güzel ve doğru bir şekilde Kur'an okumak, her müslümanın arzusudur. Yüce Kitabımızı kuralına uygun bir biçimde okumak, dinin direği olan namazı dosdoğru kılabilmenin de şartlarından biridir. Fakat çoğumuz, o veya bu sebepten gerekli eğitimi alamadığımızdan, bu konudaki eksiklerimizle yaşar dururuz.

"Kur'an Öğreniyorum" programını, bu eksiğimizi kapatmak için bize yardımcı olsun diye hazırladık. Aslında bizim yaptığımız, Sayın Hüseyin Kutlu'nun hazırladığı ve Merhum Hafız İsmail Biçer'in okuduğu, kasetle Kur'an öğrenme setini bir bilgisayar programı haline getirmekten başka birşey değil. Dileğimiz, Yüce Kitabımızı okuyan dil sayısının artması ve gönüllerimizdeki pasın silinmesi.

Özellikleri
Bu programla öğretmene ihiyaç duymadan, kendi kendinize tecvidli Kur'an okumasını kolayca öğrenebilirsiniz.
Benzer Küme Tekniği : 28 Kur'an harfini 90 şekle çıkartan, başta, ortada, sonda yazılış metodu yanlıştır. Bunun yerine Kur'an yazısının ana husûsiyetlerini dikkate alan benzer küme tekniği kullanılarak 29 harf 15 şekilde öğretilmektedir.
Tecvid: Harflerin mahreçlerine ve kurallara uymak sûretiyle güzel Kur'an okumayı sağlayan ilme Tecvid denir. Programda tecvid tatbikatı dualar ve sureler üzerinde yapılmaktadır. Bu set ile daha başlangıç seviyesinde tecvidli okuyuş öğrenilmektedir. (Tecvidsiz öğretim yöntemi daha sonra öğrenilmesini güçleştirdiğinden kullanılmamıştır.)
Çalışma Süresi: Tavsiye edilen çalışma süresi 32 saattir. Günde 1 saat çalışarak 32 günde Kur'an okumasını tecvidli olarak öğrenebilirsiniz. Günde 2 saat çalışarak bu süre 15 güne indirilebilir.
Denenmiş Bir Sistem: 30 yıllık tecrübesi ile muhterem hocamız Hüseyin Kutlu tarafından hazırlanan bu program bir yıl farklı eğitim gruplarında denendikten sonra ilk kez 1998'de basılmıştır. O zamandan beri geçen sürede on binlerce kişiye Kur'an-ı Kerim öğreterek başarısını ispatlamıştır.
Kur'an Öğreniyorum 1.2
Download




Almeza MultiSet v4.1.185
Almeza MultiSet v4.1.185


Dosya Boyutu:3.92 MB
Bu program ile birden fazla exe dosyasını tek bir kurulum paketi haline dönüştürebiliyorsunuz.

MultiSet is a solution to the problem of automatic program installation. MultiSet is created to free you from such routine work as programs installation. In this case you will not have to write a single line of code/script! All you have to do is to install the proper application only once and MultiSet will record all your actions. Then MultiSet will install all the applications you need automatically! MultiSet will: Run the installation program; Click the necessary buttons such as "Next", "I Agree...", "Finish", etc. Specify a destination folder for the application; Specify the necessary values during the installation; Enter the registration information (the key, user name, etc.) if necessary; Reproduce all your actions but much faster!


İndir


Antechinus JavaScript Editor v9.0 Build 3
Antechinus JavaScript Editor v9.0 Build 3


Antechinus JavaScript Editor bir javascript editör programıdır. Bu programın sayesinde web sitenize koymak için javascript dosyaları yaratabilir ya da daha önceden hazırlanmış javascript dosyaları (JS) üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Programın en büyük özelliklerinden bir tanesi AJAX destekli olması. İsterseniz kendi javascript bilgi dağarcığınızla profesyonel javascriptler yazabilir ya da programın kendi temel kısayollarıyla basit kodlar oluşturabilirsiniz.

Yaptığınız çalışmaları anında izleyebilme, resim ekleyebilme, ses dosyası çalabilme, flash eklentisi ekleyebilme gibi ekstra özellikleri mevcuttur.





Norton Ghost 10.0
Norton Ghost programının dos altında çalışan versionu. Temiz bir windows kurun, güncellemelerinizi yapın ve dos altında yedeğinizi alın. Sonrasında yeni bir windows kurulumu sadece 5 dk. NTFS sürücüleri de destekler.
http://images.amazon.com/images/P/B000B88S3C.01-A23NLORBGXOLEO._SCLZZZZZZZ_.jpg





0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle