site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Access Manager ver.7.4 | 2 MB

Bilgisayarınızda kurcalanmasını, görülmesini istemediğiniz (Kontrol Paneli, Başlat Menüsü, Ağ Girişi, Internet Kullanımı vs.)yerlere şifre koyabilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/a77b03..._home.rar.html
Acdsee Portable 2.44 | 633 KB

Kurulumsuz Taşınabilir Resim görüntüleme, format dönüstürme, kirpma, büyültme, küçültme
http://www.ftp2share.com/file/a8ee42...2.4.4.rar.html
Acme Photo ScreenSaver Maker v2.0

Acme Photo ScreenSaver Maker sayesinde kendiniz kolay ve hızlı bir şekilde ekran koruyucular yapabilirsiniz.
Yepacağınız ekran koruyucularında kendi resimlerinizi ve müziklerinizi kullanabilirsiniz
http://www.ftp2share.com/file/701f5a...all_J.rar.html
Advanced Desktop Shield v2.2 | 0.7 MB

Advanced Desktop Shield adlı bu programla bilgisayarınızın masaüstünü özelleştirebilir, yönetebilir ve güvenli hale getirebilirsiniz. Şifre korumalı bu programın özellikle halka açık yerler olan bilgisayar labaratuvarları, internet kafeler, kütüphaneler vb. yerlerde masaüstü resmi ve ekran koruucusunun değiştirilmesi, silinmesi , masaüstü ikonlarının isminin değiştirilmesi veya yeni ikonların eklenmesi gibi olumsuz durumlara karşı sizi korur.
http://www.ftp2share.com/file/5c51a9...umpoo.rar.html
Advanced Security Administrator v11.4 | 2.05 MB

Kontrol panel bileşenlerini, görüntü, network, printer bileşenlerinin güvenliği için tasarlanmış güzel bir program. Masaüstü üzerindeki bileşenleri gizleyebilen, başlangıç menüsünü değiştirebilen veya bu uygulamalara ulaşmak için şifre sorabilen yepyeni bir program. İsterseniz ufak bir şifreyle ekranı kilitleyerek bilgisayarı indirme yapmaya bıraktığınızda başkalarının kurcalamasını engelleyebilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/9ca5b1...v11.4.rar.html
Advanced call recorder v1.3 | 1.3 MB

Telefon görüşmelerinizi bilgisayarınızın hard diskine kaydetmeye yarar. Konuşmalarınızı olduğu gibi kaydeder.
http://www.ftp2share.com/file/23b5a8...order.rar.html
Aero Diamond Theme for Windows Vista

http://www.ftp2share.com/file/0a7acf...Vista.rar.html
Alarm Master Plus ver.4.22 | 1,99 MB

Alarm master birçok özelliğe sahip bir alarm programıdır.Hatırlamak unutmak istemediginiz birçok önemli olaylı size hatırlatabilir bunu yaparkende ayarlanan tarihleri günlük haftalık aylık olarak sınıflandırabilir.Alarmı isterseniz en sevdiginiz müziğe veya videoya atayabilir uyarı sesini istediğiniz biçimde ayarlayabilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/3039a9...rPlus.rar.html
AlphaPlugins AlphaStar v1.0.02 for Adobe After Effects | 2.8 MB

http://www.ftp2share.com/file/7d3911...as002.rar.html
AlphaPlugins Water v1.04 for Adobe After Effectst | 2 MB

http://www.ftp2share.com/file/70b18a...aw104.rar.html
Amond AVI WMV MPEG MOV DIVX FLV XVID MP3 Video Converter v2.4 | 3.62 MB

Program AVI WMV MPEG MOV DIVX FLV XVID MP3 Video Converter Formatlarını Birbirine Dönüştürür.
http://www.ftp2share.com/file/d6be2b....v2.4.rar.html
AnFX ver.5.3.4.7 | 3,10 MB

AnFX, herkesin Web sayfasında etkileyici ve etkileşimli canlandırmalar yaratmasını sağlar. Animasyonlar programın işaretle ve tıkla görsel tasarımı ile yaratılan, hareket eden ve yavaş yavaş yok olan nesnelere sahip olabilir. AnFX, indirilmesi kolay Java-tabanlı animasyonlar yaratır. Oyuncu ve tasarım dosyaları yoğunlaştırılmış ve yüksek düzeyde optimize edilmiştir.
http://www.ftp2share.com/file/1d376a...f_org.rar.html
Anfibia Deskman SE v7.0.5 | 1.0 MB

Deskman Professional Edition Masaüstü koruma aracı yabancı kullanıcıların kendi hesabımızla ilgili kayıtlara ya da ayarlara ulaşamamasını sağlıyor. Masa Üstü ayarlarımızı, kayıtlarımızı dosyalarımızı ve diğer tüm özel kayıtları bu program sayesinde koruma altına alabiliyoruz. Program belirli kullanıcılara sistem ayarlarını kısıtlayarak kullanıcıların sistem ayarlarını değiştirmesini engelliyor özellikle Windows 98 kullanıcılarının oldukça ihtiyaç duyabileceği bir program.
http://www.ftp2share.com/file/a97279...all_J.rar.html
Anvsoft Flash to Video Converter v1.12 | 3.74 Mb

ANVSOFT Flash to Video Converter flash animasyonlarını video formatlarına çevirebilmeniz için gerekli olan oldukça güzel bir program
http://www.ftp2share.com/file/c945e3...v1.12.rar.html
Any Reader 2.3.168 Full | 2,5 MB

AnyReader, CD/DVDs veya kusurlu gevşek/sıkı diskleri tırmalayan dosyaları kopya etmek için muhteşemdir. Bilgisayarınız zarar verilmiş bir diskten dosyalar kopya edemeyince, genellikle. Onun, kopya ettiğine son vererek ve dosyanın bölümünü siler. AnyReader, son dosyaya kadar kopya etmeye devam ederek; Birkaç yeniden yargılamadan sonra kurtaramadığı veri kalmaz.Bilginin her baytını okur.
http://www.ftp2share.com/file/bd5c97...all_J.rar.html
Any Video Converter Professional v2.2.2 | 15.5 mb

Hepsi içinde bir video dönüştürme aracı. Kullanımı kolay arayüzü ile hızlı dönüştürme yapabilme ve görüntü kalitesi yüksek video dosyaları elde etmek mümkün. Nerdeyse bütün video dosya formatlarını destekleyen ve dönüştürebilen programın dönüştürdüğü dosya formatları DivX, XviD, MOV, RM, RMVB, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI. Bütün bu dosya formatlarını iPod, PSP veya diğer mp4 oynatıcı taşınabilir cihazlarınızın desteklediği MPEG-4 formatına dönüştürebiliceksiniz. Any Video Converter video dosyalarını kırpmanıza, ekran oranını değiştirmenize, ses kalitesini düşürmenize izin veriyor. Gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra video dosyalarını sisteminizde çözücüsü bulunan formatlara çevirebilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/7a9714...v2.22.rar.html

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle