site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

-LavaSoft Ad-Aware 2007 Pro 7.0:



Meshur casus tarama yazilimi Ad-Aware'in Pro 2007 surumu..

Link:http://rapidshare.com/files/72617250..._7-0_Setup.zip


Genel programlara ulaşabileceğiniz link:
http://rapidshare.com/users/M1FGUL/3



Sistem Programları:


-Windows Live Messenger 8.5:



Onceden MSN Messenger olarak da bilinen Microsoft'un aninda mesajlasma programi Windows Live Messenger'in son surumu.. Icinde ayni anda birden cok acmayi desteklemesi icin Mess Patch'da vardir..

Link:http://rapidshare.com/files/72180570..._8-5_Setup.zip

-Windows Media Player 11:



Microsoft'un medya oynatici programi Windows Media Player'in son surumu.. Sitesinde indirmek icin dogrulama istemesi bazi Windows kullanicilarinin basini agritiyor..

Link:http://rapidshare.com/files/72174894...r_11_Setup.zip

-Internet Explorer 7:



Microsoft'un web tarayici programi Internet Explorer'in son surumu.. Sitesinde indirmek icin dogrulama istemesi bazi Windows kullanicilarinin basini agritiyor..

Link:http://rapidshare.com/files/72147057...er_7_Setup.zip

-NVidia Display Driver 163.71:



Ekran karti pazarinda taninan iki firmadan biri olan NVidia'nin ekran kartlari icin cikarttigi son surucu driver paketi.

Link:http://rapidshare.com/files/72568181...3-71_Setup.zip

-K-Lite Mega Codec Pack 3.5:



En bilinen codec paketi K-Lite Mega Codec Pack'in son versiyonu. Medya oynatici da iceren bu paketin Standart K'lite Codec Pack'ten farkli olarak real medyalari destegi de bulunuyor..

Link:http://rapidshare.com/files/72556659..._3-5_Setup.zip

-Java SE Runtime Environment 6.0:



Sun Microsystems'in meshur platformu Java, uygulamalari farkli platformlarda calistirmayi amacliyor. Java isteyen coklu platform uygulamalari icin Java SE Runtime Environment'in son surumu.

Link:http://rapidshare.com/files/72555086..._6-0_Setup.zip

-DirectX 9.0c:



Windows'taki 3D uygulamalar icin vazgecilmez olan DirectX'in son surumu 9.0c oyunseverler icin de hayati onem tasiyor.

Link:http://rapidshare.com/files/72554057...9.0c_Setup.zip

-Adobe Reader 8.1:



Adobe'un populer dokuman formati PDF dosyalarini okumak icin gerekli program Adobe Reader in son versiyonu.. .PDF dosyalarini acmak icin yuklemeniz gerekmektedir.

Link:http://rapidshare.com/files/72545067..._8-1_Setup.zip


Sistem programlarına ulaşabileceğiniz link:
http://rapidshare.com/users/M1FGUL/1


Taşınabilir Programlar:


-Everest Ultimate 4.0 Portable:



Sistemin ozelliklerini ogrenmek icin birebir program Everest Ultimate'in tasinabilir versiyonu.. Programda karsilastirmali testler de mevcuttur..

Link:http://rapidshare.com/files/72344245...0_Portable.zip

-Ahead Nero Burning Rom 6.6 Portable:



Bilinen en meshur cd yazma programi Nero burning Rom'un tasinabilir 6.6 versiyonu, sifre istemeden heryerde kullanin..

Link:http://rapidshare.com/files/72340186...6_Portable.zip

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle