site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Ap PDF Split Merge ver.3.0 | 1,98 MB

Büyük Boyutlu pdf dosyalarınızı sıkıştırır,boyutunu küçültür.
http://www.ftp2share.com/file/43251b...rg_ax.rar.html
Aptika IDpack Pro ver.7.5.78 | 24,5 MB

Kendinize kart yapıyorsunuz. İster kredi kartı, ister öğrenci kimlik kartı
http://www.ftp2share.com/file/05679e..._home.rar.html
Aptika SignPack ver.1.0.57 | 6,56 MB

http://www.ftp2share.com/file/9561ec...npack.rar.html
Arles Image Web Page Creator ver.7.2.0 | 4,10 MB

Arles Image Web Page Creator, grafik koleksiyonlarınızı kolayca Internet ortamına aktarmanıza yardımcı oluyor. Seçtiğiniz klasördeki grafiklerin çok hızlı bir biçimde ‘thumbnail'larını oluşturan program bunları kullanarak bir de HTML sayfası oluşturuyor. Grafik dosyalarınızı düzenlemek isterseniz Arles Image Web Page Creator programı bu işlem için de size kullanımı kolay araçlar sunuyor.
http://www.ftp2share.com/file/f77e06...s_org.rar.html
Armor Tools v7.3 | 0.63 MB

Güvenliğinizi ve hassas bilgilerinizi şifreleyip ve bilgisayarınızda ayrıca temizlik de yapabileceğiniz bir program.
http://www.ftp2share.com/file/11d248...all_J.rar.html
Ashampoo AntiSpyWare 2.01 Multilanguage | 23.6 Mb

Ashampoo AntiSpyWare; Casus yazılımlara, Truva atlarına, Korsan yazılımlarına, Rootkitlere, Solucanlara karşı sisteminizi güçlü özellikleri gerçek zamanlı koruması ve sezgisel taraması ile korur.
http://www.ftp2share.com/file/c7337b...01_sm.rar.html
Ashampoo AntiVirus v1.50 Multilanguage | 21 MB

Ashampoo AntiVirus gerçek-zamanlı sistem koruma özelliğine sahip olan gelişmiş bir virüsten koruma yazılımıdır. Sisteminizi her an denetim altında tutarak bulaşabilecek zararlıları anında tespit etmekte ve engellemektedir. Oldukça gelişmiş bir zararlı tanımlama tabanına sahiptir ve bu veritabanı ile virüslere, truva atlarına, internet solucanlarına ve numara çeviricilere karşı koruma sağlamaktadır. Şu an itibariyle 500.000 üzerinde bilinen zararlıyı tanımlamakta ve sistemden temizleyebilmektedir. Henüz tanımlanamamış olan bilinmeyen zararlıları ise sezgisel tarama özelliği ile tespit edebilmektedir. Kendiliğinden güncelleme özelliği ile hem tanımlama hem de yazılımsal veritabanını güncellemektedir. Bu sayede sisteminizi yeni çıkan zararlılara karşı hazır halde tutmaktadır.
http://www.ftp2share.com/file/069904...v1.50.rar.html
Ashampoo Clipfinder v1.14

Bu programla arkadaşlar youtube,videU,MyVideo,ClipFish,Google Video gibi sitelerden video arayıp çok rahat bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz
http://www.ftp2share.com/file/d24187...V1_14.rar.html
Ashampoo Firewall 1.20

Ashampoo FireWall Pro gelişmiş özelliklere sahip bir güvenlik duvarı yazılımıdır. Ashampoo firmasının "Ashampoo AntiSpyWare" yazılımından sonra sunmuş olduğu ikinci güvenlik yazılımı olan Ashampoo FireWall Pro sisteme yapılan tüm giriş çıkışları denetleyerek olası saldırıların önüne geçmektedir. Etkin olan tüm portların hangi yazılımlar tarafından hangi işlevle kullanıldığını ve kullanımın sisteme zarar verip vermeyecek türden olduğunu gerçek-zamanlı olarak izlemekte ve durum çubuğu yardımıyla bilgilendirmede bulunmaktadır. Bu sayede siz de sisteminize yapılması muhtemel izinsiz girişleri ve zararlı atakları görebilir, bunları engelleyebilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/8bd90f...cence.rar.html
Ashampoo Magical Defrag 2.20 | 4.49 MB

Sabit diskinizin kapasitesi ne kadar büyük olursa olsun, Windows yeni dosyaları ilk boş bulduğu alana yazar. Bu boş alanlar sabit disk üzerinde farklı noktalarda bulnur. Özellikle büyük dosyaları sildikten sonra boşalan yerler, parçalanmış alanlar oluşturur. Parçalanmış alanlar kaydedilmiş dosyalara erişim ise vakit alan bir işlem. Dosyaları bir arada tutmak ve sisteminizi daha hızlı hale getirmek için Ashampoo Magical Defrag çok etkili yöntemler sunuyor.
http://www.ftp2share.com/file/4f0db2..._2.20.rar.html
Ashampoo Startup Tuner 2

Ashampoo StartUp Tuner sisteminiz açıldığında kendiliğinden çalışmaya başlayan uygulamaların düzenlemesini yapmaya yarayan bir sistem yapılandırma yazılımıdır. Sistem açılışında kendiliğinden devreye giren uygulamaların sayısı arttıkça sistem açılış hızı da düşeceğinden başlangıçta çalışmasına ihtiyaç olmayan yazılımları bu aracı kullanarak kaldırmanız sistem performansı açışından oldukça yararlı olacaktır.
http://www.ftp2share.com/file/e5c7ba...NER_2.rar.html
Ashampoo WinOptimizer 4.41 | 8.84 MB

http://www.ftp2share.com/file/478497...er441.rar.html
Astro Clock 3D Screensaver | 6,61 MB

http://www.ftp2share.com/file/a5acbc....v1.1.rar.html
Audio Converter Plus ver.3.3.5.0 | 2,42 MB

Audio Converter Plus, en popüler ses formatlarını birbirleri arasında dönüştürmek ve Müzik CD’lerini doğrudan MP3, WMA, OGG ya da WAV biçiminde sabit diskinize kaydedebilmek için mükemmel bir çözüm. Yüksek kalitede 32-bit dönüştürücü motoru ile ses DVD’si hazırlayanlar için rahatlıkla 24-bit ve 32-bit WAV dosyaları oluşturabiliyor. Windows’a çok iyi bir şekilde entegre olan yazılım ile doğrudan herhangi bir klasör ya da dosya üzerine tek tık ile dönüştürme işlemini başlatmak da mümkün oluyor.
http://www.ftp2share.com/file/3e6f37..._plus.rar.html
Audio Edit Magic ver. 9.2.16.8 | 7,47 MB

Ses dosyalari üzerinde kes-kopyala-yapistir islemlerinden efekt eklemeye kadar bir sürü islemi gerçeklestirmek için kullanabileceginiz bir ses düzenleme yazilimi. Audio Edit Magic kullanarak ses dosyalarinin üzerinde ayri çalisabilir, bu parçalari düzenleyebilir; bir parçayi baska bir parçayla degistirebilirsiniz. Bunun yaninda dosyalari istediginiz gibi kirpabilir, baska ses dosyalariyla birlestirebilir ve üstelik bu islemleri gerçeklestirirken bir dolu ses efektinden faydalanabilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/6d9907...Magic.rar.html
AudioRealism Drum Machine VSTi v1.0 | 4.5 MB

Bateri programı
http://www.ftp2share.com/file/146b9e...poo.rar.htm l

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle