site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Video To Audio Cutter ver.2.00 | 8 MB

Video dosyaları üzerinde kes-kopyala-yapıştır işlemlerinden efekt eklemeye kadar bir sürü işlemi gerçekleştirmek için kullanabileceğiniz amatör bir video düzenleme yazılımı. video Edit Magic kullanarak video dosyalarının ses ve görüntü parçalarının üzerinde ayrı ayrı çalışabilir, bu iki parçayı birbirinden bağımsız olarak düzenleyebilir; bir parçayı başka bir parçayla değiştirebilirsiniz. Bunun yanında dosyaları istediğiniz gibi kırpabilir, başka video dosyalarıyla birleştirebilir ve üstelik bu işlemleri gerçekleştirirken bir dolu görüntü ve ses efektinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca Layer seçenekleriyle çok kolay bir şekilde videolarınızın üzerine efektli yazılar bindirebilirsiniz. AVI, WAV, WMA, WMV, ASF, MPEG, QuickTime, AIFF, AU, SND, MIDI medya fotmatları ve BMP, GIF, JPEG, TGA imaj formatlarının tümüne tam destek veren yazılımla videolarınızı değişik codec`lerle işleyerek istediğiniz boyut ya da kalitede videolar oluşturabilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/246baf...rt_ax.rar.html
VideoGet v2.0.2.28 | 4.7 MB

YouTube, MySpace, Google Video ve Yahoo Video başta olmak üzere, video izleme hizmeti veren birçok video sitesine ait video'ları kolayca bilgisayarınıza indirebilir ve medya oynatıcılarınız sayesinde izleyebilirsiniz.
İzlemek istediğiniz videoları indirirken de hız ve kaliteyi kendine ilke edinen program, Türkçe de dahil olmak üzere toplam 11 dili desteklemektedir.
Aynı zamanda video format dönüştürme özelliğine sahip olan program, AVI, MPEG1, MPEG2, WMV, FLV, MP4, 3GP, MP3 formatları arasında video dönüştürebilmenizi sağlar ve cep telefonunuz başta olmak üzere çeşitli taşınabilir aygıtlarınızdan video izlemenizi sağlar.
Kullanımı son derece kolay olan bu program sayesinde, tek yapmanız gereken video adreslerini yazmak ve download işlemini başlatmak, 150'nin üstünde de video paylaşım sitesini desteklemesi kullanıcıları için büyük bir avantaj.
http://www.ftp2share.com/file/cf4e05...all_J.rar.html
VideoSync v1.0.5.37 | 11.2 MB

En savdiğiniz videolarınızı cebinizde taşır gibi istediğiniz yere götürebilirsiniz. VideoSync'nın kullanıcı dostu arayüzü ve sürükle bırak mantığı ile videolarınızı PC'nizden PSP™, iPod, or PDA... gibi multimedya konsollarına uygun formata dönüştürüp oynatmanızı sağlıyor.
http://www.ftp2share.com/file/fe6e01...all_J.rar.html
VinylStudio ver.3.02 | 2,29 MB

http://www.ftp2share.com/file/3da4f7...ud_ax.rar.html
Vista Start Menu 2.1 Pro - Thinstalled/Virtualized

Vista Start Menu ücretsiz programı ile başlangıç menünüzü Vista görünümüne çevirebilirsiniz. Vista Start Menu, Başlangıç tuşuna bastığınızda ortaya çıkıyor ve size Windows Vista işletim sisteminin kolaylıklarından olan başlangıç menüsünü önünüze seriyor, birçok uygulamayı da kısayollar ve tuş kombinasyonları ile çalıştırabilmenizi sağlıyor
http://www.ftp2share.com/file/eb8e5c...tMenu.rar.html
VistaBreeze Visual Style For Vista | 5.30 MB

http://www.ftp2share.com/file/ca425f...reeze.rar.html
WISE-FTP ver.5.5.4 | 10,1 MB

Bildiğimiz ftp programı cuteftp yi anımsatıyor.
Wise-FTP bilgisayarınız ile internet arasında kolayca dosya transferi yapmanızı sağlar. Program size sürükle-bırak, hızlı dosya önizleme ve klasörlerin senkronizasyonu gibi seçenekler sunarak kullanıcı dostu arayüzüne sahip olduğunu göstermektedir. Diğer kullanışlı özellikleri arasında çoklu alım/gönderim, güvenlik sağlayıcı, güvenli transfer (SFTP protokolü), Makro okuyucu, görev planlayıcı ve entegre HTML düzenleyici sayılabilir.
http://www.ftp2share.com/file/4e7c57...5_org.rar.html
WYSIWYG Web Builder v4.3.2a | 3.06 MB

WYSIWYG mantığıyla çalışan web tasarım editörüdür. Sitenizde içerisinde kodlar kullanarak zengin metin editörlüğü sunan Replace editörlerinden bıktınız mı ? O zaman sitenizde gerçek bir WYSIWYG editör olan WYSIWYG Editör'ü kullanın ! Script kalın, italik, altı çizgili, üstü çizgili yazı tiplerini destekliyor. Yazdığınız yazıyı vurgulayabiliyor, http://,[/u][/i][/color][/font] https://,[/u][/i][/color][/font] mailto: linkleri verebiliyor, smiley kullanabiliyorsunuz ! Zararlı kodları temizliyor ve seisson kontrolü ile güvenlik kodu vb. ayrıntılarla uğraşmadan, flood koruması sağlıyor ! Ve bu editörü, benzeri editörlerden ayıran en önemli özelliklerden biri de telif hakkı notunun çok küçük olması ! Script, IE 5.5 ve üstü sürümler ile uyumludur
http://www.ftp2share.com/file/03181e....3.2a.rar.html
Wahnsyn Rhody MK-I special edition 73 rhodes

WYSIWYG mantığıyla çalışan web tasarım editörüdür. Sitenizde içerisinde kodlar kullanarak zengin metin editörlüğü sunan Replace editörlerinden bıktınız mı ? O zaman sitenizde gerçek bir WYSIWYG editör olan WYSIWYG Editör'ü kullanın ! Script kalın, italik, altı çizgili, üstü çizgili yazı tiplerini destekliyor. Yazdığınız yazıyı vurgulayabiliyor.
http://www.ftp2share.com/file/093f64...NoGRP.rar.html
Web Cache Illuminator v5.2.0 | 1.38 MB

http://www.ftp2share.com/file/aad052...CREAM.rar.html
Web Calendar Pad ver.2007.7.6 | 10,3 MB

Web Sayfanızı Düzenleyebileceğiniz Bir Program.
http://www.ftp2share.com/file/7a980a...d_ahr.rar.html
Web Rubber 2.0 | 4 MB

İnternette gezinirken bilgisayarınızın kaydettiği şifre gibi özel bilgilerinizi,gereksiz dosyalarınızı,rgistry kayıtlarınızı temizler ve bilgisayarınızın daha hızlı çalışması konusunda çeşitli temizlik ve ayarlar yapar.
http://www.ftp2share.com/file/adb9c8...er2.0.rar.html
WebAllow 2.22 | 1.7mb

WebAllow, seçilen websitesi erişimini sınırlamanızı sağlayacak bir programdır.
"Onaylanan" alanlarının listesini önceden tanımlayabilirsiniz, bu yazılıma onları yükleyebilirsiniz, engellemeyi aktif hale getirebilirsiniz, ve kesinlikle Internet Explorer, onaylanan listede alandan veriyi gösterebilecektir.
Tıkladığınız bir bağlantı, başka bir alanda başka bir sayfaya götürüyorsa "Onaylanan" listesinde değilse bile bu yazılım onu engelleyecektir.
http://www.ftp2share.com/file/5fde45...22G4r.rar.html
WinMount 2.05 | 2235KB

Tüm imaj ve sıkıştırılmış dosyaları acan program.
http://www.ftp2share.com/file/ddc6b6...umpoo.rar.html
WinRAR v3.71 Beta 1 | 2.97 MB

Winrar başlı başına bir sıkıştırma paketi. Artık üreticisi Türkçe olarak da destek veriyor. Birçok sıkıştırma formatını tanıyor. (CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO) Çok kolay disketlere bölme işlemi ve kendi kendini açabilir EXE dosya yapma özellikleride bulunuyor. Ayrıca RAR formatı ZIP'ten daha iyi bir sıkıştırma oranı sağlıyor.
http://www.ftp2share.com/file/dd0300....Lang.rar.html
Windows Washer 6 | 2.8 Mb

Çoğu kullanıcı Internet Explorer, Microsoft Windows, Netscape, America Online ve NeoPlanet ve bunlar gibi pek çok programın, sistemde yapılan işlemleri sakladığından bihaberdir.
Bu hangi dökümanın kullanıldığını, hangi resimlerin görüntülendiğini, hangi web sitelerinin ziyaret edildiğini ve yapılan diğer çeşitli aktiviteleri içerir.
Orta seviye bir kullanıcı bilgisayarınızı açtığında, sizin o sistemde yaptığınız aktiviteleri kolaylıkla bulabilir. Bu durum sizin gizliliğinize bir tehlike oluşturabilir.
Ayrıca arkada bırakılan tüm bu kayıt ve bilgiler sabit diskte belli bir miktar yer kaplar. Bu alanı geri almak, sistem performansının arttırılmasını da sağlayacaktır.
http://www.ftp2share.com/file/b2b2fb...asher.rar.html
Word List Creator

Otomatik şifre / kelime oluşturucu
http://www.ftp2share.com/file/c6ce91..._home.rar.html
X Audio Video Joiner 2.01 | 1.4 MB

Ses ve Video Dosyalarınızı Birleştirebileceğiniz Bir program.
http://www.ftp2share.com/file/c10b66...n2.01.rar.html
XYplorer ver.6.20.0000 | 1 MB

Dosyalama sisteminin ve dosya türlerinin ayrıntılarını görüntüler Windows Gezginine benzeyen bir arayüze sahip olan TrackerV3, sisteminizdeki dosyalar hakkında ayrıntılı bilgi sunar, raporlar hazırlar. Birçok imaj formatını tanıyan Tracker, seçili imaj dosyalarını gösterir, MP3’leri ve videoları çalabilir. MP3 dosyalarının ID bilgilerini
değiştirme, yazı tiplerini gösterme, dosyaları belirli şablonlara sadık kalarak topluca isimlendirme, ikili dosyaların HEX kodlarını görüntüleme, uygulamaların simgelerini kaydetme gibi faydalı özellikleri bulunan TrackerV3, Windows’un arama yardımcısından daha fazla seçeneğe sahip olan bir arama özelliğine de sahiptir.
http://www.ftp2share.com/file/8da70b..._home.rar.html
XatShow ver.8.02.7060 | 3,27 MB

Xatshow 2 programı ile çok hızlı bir şekilde resimlerinizden ekran koruyucu , slayt Yapabilirsiniz.. Bu program Direk olarak dijital fotoğraf makinelarınızdaki resimleride almanıza olanak sağlıyor..
http://www.ftp2share.com/file/993158...t_ahr.rar.html
Your Uninstaller! PRO 2006 5.0.0.361 | 3.62 MB

Yazılım; kullanıcıların da hemen anlayacağı üzere bilgisayarda bulunan yazılımları tamamen bilgisayardan kaldırma (uninstall) yeteneğine sahiptir. Önerimizdir…
http://www.ftp2share.com/file/44f5ce...0.361.rar.html
Black Magic V2.0 With Black And White İmages | 4034 KB

Geçmişinizi bu döneme getirin! Blackmagic eski siyah beyaz fotoğraflarınızı renkli ya da renkli fotoğraflarınızı siyah beyaz yapabiliyor. Ayrıca rengi bozulmuş fotoğrafları da düzeltebilirsiniz.Kendine ait 10 un üstünde fırça çeşidi var. Program RLC(Real-Life-Colour)(Gerçek Yaşam Renkleri) standartlarına göre hazırlanmıştır. Blackmagicle profesyonel sonuçlar elde etmek hiç de zor değil. Sadece bir kaç dakika ayırmanız yeterlidir.
http://www.ftp2share.com/file/90559f...rouki.rar.html
OSX Tiger xp theme | 3.31 MB

http://www.ftp2share.com/file/0f1a18...igerV.rar.html
Adblock Pro v2.0
Adblock Pro v2.0 | 240 KB

Ne tarayıcıyı ne de bilgisayarınızı yormayan bu eklenti, basit bir filtreleme sistemi kullanıyor. Adblock Pro, Firefox ve Internet Explorer için hazırlanmış etkili bir reklam önleyici eklenti.
Kullanımı:
Programı yükledikten sonra hiç bir reklamı önlemediğini göreceksiniz. Çünkü henüz eklentiye bir filtre yüklenmedi. İsterseniz biraz uğraşarak kendi filtreleme kriterlerinizi oluşturabilirsiniz. Ama bence en kolayı hazır bir filtre indirmeniz.
http://www.ftp2share.com/file/bb0ab3...block.rar.html
world of warcraft xp theme | 1.2 MB

http://www.ftp2share.com/file/152dc3...craft.rar.html
PS FileRenamer v2.79 | 6.74 MB

Bu Programla Dosyalarınızın İsimlerini Toplu Halde Değiştirebilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/285484...guage.rar.html
Apollo No1 Video Converter v4.1.38 | 3.89 Mb

Birçoğumuzun istediği videoyu hiç zahmetsiz internetten bulabildiği bir gerçek. Ancak zaman zaman videolarımız formatlarından dolayı bazı sorunlar çıkarmakta. Örneğin VCD formatındaki bir video ile WMV formatındaki başka bir video arasındaki kalite farkı gözlerimizden kaçmamaktadır. Apollo Tech firması bizlere videoyla ilgili her türlü değişikliği yapmamıza olanak sağlayacak kusursuz bir program sunmuş. #1 Video Converter ile birçok seçkin video formatını (AVI, MPEG1, MPEG2, MPEG4, ASF, WMV, DivX, XviD, VCD, SVCD, DVD...) birbirleri arasında dönüştürebilirsiniz.
Dilediğiniz şekilde videolarınızın görüntü kalitesini arttırabilir ya da hafızadan kazanmak amaçlı azaltabilirsiniz. Görüntü veya ses kalitesinde asla bozulma olmamaktadır. Programın çeviri hızının da piyasadaki diğer rakiplerine kıyasla oldukça iyi olduğunu belirtmeliyim. Bunun yanında programımızın videolarınız üzerinden resim veya ses alabilmek gibi bir özelliği olduğunu da hatırlatalım. Tek yapmanız gereken ana menüdeki "Audio" ya da "Image" simgesine tıklayıp birkaç kolay adım izlemek olacaktır.
http://www.ftp2share.com/file/94b659....1.38.rar.html
HTML Grabber | 4.12 mb

Web Site Tasarımı İle Uğraşanlar İçin Kaçırılmaması Gereken Bir Program.
http://www.ftp2share.com/file/da073c...Setup.rar.html
Tansee iPod Transfer v3.8

Win App | 1.1mb | RS.COM
Bu Programla İpd'dan Bilgisayarınıza Transfer yapabilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/67284f...nsfer.rar.html
Midnight Visual Styles for Windows Vista
RAR | 6 MB

Infiltrator Systems Network Security Scanner v3.00.06 Retail | 1.35 Mb

Program bilgisayar ağınızı tarar, açıkları raporlar, yamaları uygular. Ağınızdaki işletim sistemlerini ve bunlarda koşan uygulamaları tek tek gözden geçiren GFI LANguard N.S.S. Muhtemel güvenlik açıklarını arar ve sonuçta sistemleriniz üzerindeki güvenlik açıkları konusunda bunları bir hacker dan öğrenmeden önce sizi uyarır ve önlem almanıza yardımcı olacak önerilerde bulunur.
http://www.ftp2share.com/file/c97e81... .06.rar.html
FlashCapture 1.92 - Retail
1.6 MB | RS

Flash Capture programı ile internet sitelerinde yer alan flash animasyonları tek tıklama ile bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/c0c38a...all_J.rar.html
Express Rip Plus v1.43
292 KB | RS

Müzik Formatları Arasında Dönüşüm yapmanızı Sağlayan Bir Program
http://www.ftp2share.com/file/687a0b....43_4.rar.html
1 Click Fixer Plus

1Click Fixer Plus bölmek istediğiniz herhangi bir dosyayı tek yıklamayla parçalara ayırabilen çok güçlü bir program...
http://rapidshare.com/files/52840293...lus_1_.4.1.rar

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle