site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner


-Ashampoo Burning Studio 2007 Portable:



Ashampoo'nun sundugu tasinabilir cd-dvd yazma programi, 2007 surumudur..

Link:http://rapidshare.com/files/72342721...7_Portable.zip

-KMPlayer 2.9 Portable:



VLC Player ile ayni kategoride KMPlayer, tasinabilir olmasi ve pek cok bilinen video formatini, codec yukleme derdi olmadan calmasiyla tercih sebebi..

Link:http://rapidshare.com/files/72438162...9_Portable.zip

-Moonstar MTU Portable:



Hepimizin bildigi Moonstar sozlugun tasinabilir versiyonu, cok kapsamli bir sozluk degil ama bilgisayarla alakali hemen herkes tarafindan bilinen bir sozluk..

Link:http://rapidshare.com/files/72439273...0_Portable.zip

-Norton Disc Doctor 2007 Portable:



Symantec'den hard diskteki hatalari test edip onarmaya yarayan Disk Doctor surumunun tasinabilir 2007 versiyonu..

Link:http://rapidshare.com/files/72439906...7_Portable.zip

-Total Commander 7.01 Portable:



En iyi dosya yonetim programi Total Commander'in 7.01 tasinabilir versiyonu..

Link:http://rapidshare.com/files/72497299...1_Portable.zip

-Adobe Photoshop CS2 Portable:



Populer resim duzenleme programi Photoshop CS2'nin tasinabilir versiyonu. Resim uzerinizde neredeyse akliniza gelen her degisikligi yapabiliyorsunuz.

Link:http://rapidshare.com/files/72496408...S_Portable.zip

-Windows Live Messenger 8.0 Portable:



Windows'un artik standart haline gelmis aninda mesajlasma programi MSN Messenger'in devami niteligindeki Windows Live Messenger'in tasinabilir surumu.

Link:http://rapidshare.com/files/72534428...0_Portable.zip

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle