site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Chat Watch 5.0.0.5

Chat Watch programı bilgisayarınızda yapılan çevrimiçi sohbetleri kaydeder ve daha sonra görüntülemenizi sağlar. Chat Watch; ICQ, AOL IM, MSN, Yahoo, Odigo, CheetaChat gibi ünlü sohbet mekanlarında yapılan sohbetleri kaydedebilir. Ayrıca istediğiniz zamanlarda isteyen her kullanıcı sizin bilgisayarınızla sohbet edemez.
http://www.ftp2share.com/file/fb265f...all_J.rar.html
CineForm Prospect 2K DualLink v3.0.5 | 28 MB

http://www.ftp2share.com/file/bbcaf6...-305d.rar.html
Cleaero Theme for Windows Vista

http://www.ftp2share.com/file/cd7d81...Vista.rar.html
CoffeeCup Web Form Builder ver.7.1 | 8,91 MB

CoffeeCup Flash Menu Builder ile web siteniz için hızlı ve kolay bir şekilde flash menüler yapabilirsiniz. Program sayesinde yüksek kalitede menü tuşları, arka plan resimleri, sesler; menü ve alt menüler için efektli özel tuşlar ve metinler oluşturabilirsiniz. Programı kullanmak için flash veya HTML bilmeye de gerek yok. Kolay kullanımı sayesinde hızlı ve basit bir şekilde web siteniz için flash menüler yapabilirsiniz. Özelleştirilebilir ayarları sayesinde yazı tipi, rengi, boyutu ve sesleri düzenleyebilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/b2a885..._home.rar.html
Collectorz.com Book Collector Pro ver.5.0.5 | 9,18 MB

Collectorz.com Book Collector programı ile okuduğunuz veya okumadığınız her türlü kitabın koleksiyonunu yapabilirsiniz. Kitaplar hakkındaki bilgileri programa girebiliyorsunuz, daha sonra bu koleksiyondan seçim yapıp kitaplar hakkında bilgi alabiliyorsunuz.
http://www.ftp2share.com/file/d3ebac..._home.rar.html
Collectorz.com Movie Collector Pro ver.5.2.5 | 10,8 MB

Collectorz.com Movie Collector; elinizdeki DVD, VCD, VHS, DiVX olleksiyonunuzu, IMDB destekli veritabani sekline döndürmenizi saglar. Bu is için harika bir program.
http://www.ftp2share.com/file/8443e3..._home.rar.html
Complex Evolution 4.06 (build 316) |4,7 MB

Complex Evolution, küçük, hafif fakat güçlü taşınabilir bir yakma yazılımıdır. İşlevsel olmasına rağmen sade bir tasarımı vardır. Tüm CD yazma ihtiyacınızı karşılayacak özelliklere sahiptir.
http://www.ftp2share.com/file/0171ec...d.316.rar.html
Core FTP Pro ver.2.0.1507 | 4,25 MB

Core FTP Pro; Alternatif bir Ftp programı. SSL/TLS, SSH/SFTP ile bağlantı, Upload ve Downloadlarda kaldığı yerden devam edebilme özelliğine sahip. Kolay bir kullanımı var. Diğer Ftp programlarından sıkılanlar için çözüm olabilir.
http://www.ftp2share.com/file/d48b20..._home.rar.html
CryptoExpert 2007 Professional ver.7.08 | 3,64 MB

CryptoExpert, dosyalarınızı ve klasörlerini sıkıştırıp diskinizde daha fazla yer açmanızı sağlar.
Sadece tek bir tıklamayla ister belli bir bölümü, isterseniz koca bir alanı sıkıştırabilir veya sıkıştırılmış bölümleri açabilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/c348a6..._home.rar.html
Cute Context Menu ver.1.4 | 1,47 MB

Windowsunuzun sağ tık menüsüne istediğiniz kısayolları ekleyerek sık kullandığınız program,mp3 v.b. dosyalara daha hızlı ulaşmanızı sağlayan yazılım.
http://www.ftp2share.com/file/82f30e...n_avx.rar.html
Cyber Cafe Pro v5.250

Çok kullanışlı bir cafe programı desavantajı sadece ingiLizce oLması 160 biLgisayar desteği veren bu program sizeLere sunuyorum prgram ßirçok özeLLiği beraberinde getiriyor. vista uyumLudur
http://www.ftp2share.com/file/a67779...5.250.rar.html
DJ Jukebox ver.8.2 | 3,35 MB

DJ Jukebox, piyasada bulunan bir çok jukebox gibi ancak onu diğerlerinden ayıran özellikleri de var.
Arşivinizde bulunan ve hiç çalınmasını istemediğiniz bir parçanın hiç çalınmaması için ayar yapabiliyor ya da çalınmak üzere rastgele listeler oluşturabiliyorsunuz. Bu listelerdeki şarkılar yerel ağ üzerinde bulunan başka bilgisayar bulunuyor olabilir. Ayrıca listeleri yazıcıdan çıktı şeklinde alabilirsiniz ancak tanıtım sürümünde bu mümkün değil. Program, listeye kaydettiğiniz dosyaları fiziksel olarak silip, taşımanıza da olanak tanıyor.
Yerel bir ağ üzerinden, diğer bilgisayardaki DJ Jukeboxile başka bir bilgisayardaki DJ Jukebox`ı yönetebiliyorsiniz.
Tanıtım sürümünde bir listede en fazla 10 şarkı ve en fazla 500 liste oluşturabiliyor ve buna benzer kısıtlanmış özellikler bulunuyor.
http://www.ftp2share.com/file/4dbaf5...x_avx.rar.html
DOC to Image(Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps) Converter V2.0 | 5Mb

http://www.ftp2share.com/file/13f8e2...image.rar.html
DSL Speed 4.0 | 1.2 MB

Program ADSL hattınızı hızlandıracak iyi bir program sayılabilir. Normalde 256 adsl paketlerinde sn de 26 kb hızla yapılan downloadlarınız saniyede 31 kb a kadar çıkabiliyor
http://www.ftp2share.com/file/c7e848...L.S.4.rar.html
DU Meter 3.50.2822 | 1 MB

İnternet, download, upload vs. gibi, sisteminizdeki giriş ve çıkışları ölçen, kullanışlı ve popüler bir program.
http://www.ftp2share.com/file/ac2f0f....2822.rar.html
DVDFab Platinum 3.1.8.0 Final | 5,8 MB

DVDFab Platinum tümü bir arada DVD kopyalama, dönüstürme ve yazma programidir. DVD'den DVD'ye 5 (tam disk, ana film, parçalama, özellestirme, klonlama) ve DVD'den mobil cihazlara 3 (standart, iPod ve PSP) kopyalama tarzi ile yalnizca bir veya iki asamada kopyalama islemleri yapabilmektedir. Yazilim tüm DVD yedekleme gereksinimlerinizi de karsiyalabilmektedir.
http://www.ftp2share.com/file/6e1161..._home.rar.html
Daily To-Do list ver.2.25 | 2,35 MB

http://www.ftp2share.com/file/aa4eb8...t_org.rar.html
Daylight Wide Logon XP

http://www.ftp2share.com/file/c8cd1b..._Wide.rar.html
Dead Disk Doctor Plus Multilingual v1.26

Bozulan cd ,disket yada harddisklerdeki önemli verilerinizi kurtarmanızı sağlayabilecek bir yazılım. Verileriniz diskin bozulmayan kısmındaysa kurtarma olaslılığınız yüksek. Dead Disk Doctor 10kb lik bloklar halinde veriyi okumaya çalışır. Eğer yüzeyde bir problemle karşılaşırsa tekrar okumayı başarıncaya kadar okuma blok boyutunu düşürür. Okuma başarılı olunca da tekrar aynı adımlarla 10kb lik maksimum blok okuma boyutuna geri döner. Böylece dosyalarınızın tamamını olmasa bile bir kısmını kurtarabilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/2c09fb...v1.26.rar.html
DeskCalc Business Pro v4.2.11 | 2.5 MB

Gelişmiş masaüstü hesap makinası programıdır.
http://www.ftp2share.com/file/ed333e...all_J.rar.html
DirMonitor v2.3.6.4160 | 4597KB

http://www.ftp2share.com/file/f1ae5d...jumpo.rar.html
DivX 6.7 Beta 1/ DivX Pro (incl. DivX Player) 6.6.1.336 | 26.46MB

DivX, üstün sıkıştırma yöntemi ve kalite kaybını en aza indiren tekniğiyle son yıllarda kullanıcılar arasında olağanüstü rağbet görmüş DivX, Inc. (eski adıyla, DivXNetworks) tarafından geliştirilen görüntü sıkıştırma biçimidir (video codec). DivX, sayısal videoyu MPEG-4 bölüm 2 "Advanced Simple" profili uyumlu sıkıştırarak görece az görsel kayıpla videonun kompakt bir biçimde saklanabilmesini sağlar. Popülerlik ve yaygınlık nedeniyle, MPEG-4 standardı sadece görüntü kodlamasında kullanılmaktadır; DivX ile kodlanmış görüntü içeren dosyalarda ses kısmı AAC (MPEG-4 ses kodlama standardı) yerine MP3 ya da AC-3 ile kodlanır. Windows ve Macintosh ortamlarında çalışan DivX codec ve uygulaması dışında "DivX" logosu taşıyan oynatıcılar ya da oynatıcı yazılımları DivX yazılımı içermemekte, ancak DivX ile sıkıştırılmış filmleri oynatabilmektedir.
http://www.ftp2share.com/file/77c1ec... 336.rar.html
Drive SnapShot ver.1.38 | 2 MB

Drive Snapshot bütün sürücüyü yedeklemek için kullanılabilir.
Tam bir yedekleme işlemi, Nero ile bir CD'ye veya DVD'ye aktarabileceğiniz, bir veya daha fazla SNA dosyası oluşturabilir. Sisteminiz çöktüğünde "Restore Disk from File" seçeneğini kullanarak diskinizi yedek aldığınız tarihe geri döndürebilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/02d80f..._home.rar.html
Driver Magician ver. 3.25 | 3,4 MB

Driver Magician, Windows işletim sisteminde, güncelleme, düzenleme ve aygıt sürücülerini yedeklemek için çözümler sunan bir yazılım.
Sisteminizde bulunan her donanımı teşhis ederek, sabit diskten ortak sürücüleri ortaya çıkartıp ve seçeceğiniz konuma onları yedeklemeye yarar.
Bilgisayarınızı biçimlendirseniz, tekrar kurup, yükseltme yapsanız bile elinizde bulunan "kayıtlı" sürücüleriniz sayesinde bilgisayarınıza gerekli donanımları tekrar yükleyebilirsiniz. Bu sayede eğer kayıt altına aldıktan sonra bir sürücü dosyasını kaybetseniz bu program sayesinde kurulum yapabilirsiniz.
Driver Magician, veritabanında bulunan sürücüler için internetten sürücü güncellemesi yapma imkanı da tanır.
http://www.ftp2share.com/file/55b751..._home.rar.html
DriverMax 2.5 | 1,95 MB

DriverMax 2.1 - Windowsunuzdaki driverları baştan yüklemek zorunda kaldığınızda bu işlermi sadece 5 dakika içinde DriverMax ile gerçekleştirebilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/b19460...x_2.5.rar.html
E-Memo ver.2.1 | 1,57 MB

http://www.ftp2share.com/file/9aa688...m_avx.rar.html
EA™ NBA LIVE 07 [Mobile] | 611 KB

http://www.ftp2share.com/file/de6a6a...NKIDU.rar.html
ESET NOD32 AntiVirus ver. 3.0.290.0 Beta | 14.8 Mb | RS

ESET’in en çok bilinen ürünü olan NOD32, endüstri standartlarını yeniden tanımladı ve lider antivirüs yazılımı test kurumları tarafından ciddi beğeni gördü. Bu program virüslere, solucanlara, Truva atlarına, casus yazılımlara ve bilgisayar korsanlarına karşı entegre ve gerçek zamanlı koruma sağlamaktadır.
ThreatSense® Technology (Tehdit Sezme Teknolojisi) özelliği taşımakta ve hem kişisel hem de internet ağındaki bilgisayarları yeni ve değişmekte olan tehditlere karşı, pazarda bulunan rakip ürünlere göre daha üstün bir koruma imkanı sağlamaktadır. Tüm bunların yanı sıra, NOD32 üstün performansla, tehditleri ortaya çıkarma imkanı sunar ve en küçük bir izin bile değerlendirilmesini sağlar.
http://www.ftp2share.com/file/a53140...290.0.rar.html
ESET Smart Security 3.0.290.0 Public Beta 2 | 16.4 MB

Her zaman, her yerde tavsiye ettiğimiz NOD32 Antivirüs yazılımının yapımcılarından, yepyeni bir güvenlik çözümü : Eset Smart Security. İçerisinde antivirüs, anti-spyware, güvenlik duvarı ve antispam entegreli Eset Smart Security, kullanıcılar için tam bir güvenlik çözümü. Daha önce NOD32 v3 olarak duyurulan ancak son anda ismi değiştirilerek yepyeni bir sistem olarak sunulan Smart Security, ESET'in geliştirdiği benzersiz doğrulama ve tam entegreli nokta güvenlik çözümü ile güvenlik alanında kendinden daha çok söz ettireceğe benziyor.
http://www.ftp2share.com/file/267ae4...2_ENU.rar.html
EZ Video TO MPEG Converter ver.3.0 | 4,37 MB

Program Elinizdeki videoları Mpeg formatına dönüştürebilmeniz üzere tasarlanmış.
http://www.ftp2share.com/file/f21a03...mp_ax.rar.html
EZ WMV TO AVI Converter ver.3.0 | 4,44 MB

Programla wmv formatındaki mediaları avi formatına dönüştürebilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/d4c759...nv_ax.rar.html
EZ WMV TO MPEG Converter ver.3.0 | 4,45 MB

Programla wmv formatındaki mediaları mpeg formatına dönüştürebilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/7978d2...wm_ax.rar.html

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle