site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

EarMaster Pro v5.608S | 4.30 MB

Gerçekten harikulade bir eser. hepimize gerekli olan kulak eğitimini sağlıyor. bu programla pek çok arkadaşımın hedeflerine ulaştığını gördüm. geleneksel metodlar gibi insanı daraltmadığından, verimli bir şekilde etkileşimli olarak tecrübeyle eğitim sağlıyor. üstelik ekranda olan biteni görüp işin teorisini de kavrıyorsunuz. network üzerinden çalışıp da okul-eğitim stüdyolarında kullanılabilen, not istatistiği tutan school versiyonu çıkmış.
http://www.ftp2share.com/file/31b74c....608S.rar.html
EarMaster School v5.608S | 4.99 MB
Müzik öğretmenleri ve okulları içindir. Ağ ortamında çalışabilir. Müzik öğretmenleri tarafından öğrencilerin kulak çalışmalarını değerlendirmek amacını sağlar.Motive edici ve etkili öğrenim aracı .
http://www.ftp2share.com/file/914cf4....608S.rar.html
Easy Disk Drive Safeguard 2.01

Tüm Sürücülerinizi Bu Programla Şifreleyip Daha Güvenli Hale Getirebilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/f307da...all_J.rar.html
Easy Net Switch 5.3

Çoklu Ağ Ortamı Aracı
http://www.ftp2share.com/file/005d97...r.5.2.rar.html
Elecard XMuxer Pro 2.5.70903

Elecard XMuxer Pro bir ses/video düzenleme proğramıdır. Desteklediği benzer formatlar; MPEG-1 System Stream, MPEG-2 Program Stream (including SVCD and DVD), MPEG-2 Transport Stream, MP4 (Sony PSP, ISMA, iPod), AVI (DV, XviD, DivX, 3ivX). Ayrıca kullanıcıya dönüştürme işlemi öncesinde önizleme seçeneği vermesi, benzer dosyaları birliştirme gibi çeşitli seçenekleri mevcuttur.
http://www.ftp2share.com/file/4ba350...XMuro.rar.html
Equation Wizard v1.2 | 1256 KB

Normal bir hesap makinası kullanarak sadece basit işlemleri yapabilirsiniz. Ayrıca elektonik hesap makinasıyla genelde basit işlemleri yapabilirsiniz. Okulda veya iş dolaysıyla cebirsel işlemlerle uğraşıyorsanız basit hesap makinaları buna cevap vermez.
Equation Wizard, matematik denklemleri çözmek için kullanılabilecek tamamen otomatik bir hesap makinasıdır. Program sayesinde çeşitli denklemleri çözebilirsiniz. Ders kitaplarında ya da başka yerde gördüğünüz denklemi programa yazabilirsiniz. Programın yapay zekası sayesinde denklem analiz edilerek çözülür.
Cebirsel denklemi çözmek için ve öğrenmek için denklem sihirbazını kullanabilirsiniz. Linear (doğrusal), kare alma, kübik işlemleri yapabilirsiniz. Bir denklemi girip, tuşa tıkladığınızda ayrıntılı çözümü alabilirsiniz. Bu çözümü bilgisayara kaydedebilirsiniz. Güçlü çözümleyici motoru sayesinde cebirsel işlemleri basitçe yapabilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/b848f0....v1.2.rar.html
ExamDiff Pro ver.3.5.15 | 2,99 MB

ExamDiff Pro ile iki metin dosyasını karşılaştırıp farklarını gösteren kullanışlı bir program Özellikle programcıların oldukça işine yarayacak olan bu program ile iki dosya arasında karşılaştırma yapıp, hangi satırlar silinmiş, hangileri değiştirilmiş ve hangileri yeni eklenmiş görebiliyorsunuz.
http://www.ftp2share.com/file/24ba9e..._home.rar.html
Excode Software Create Ringtone ver.4.94 | 2,93 MB

WAV, OGG, MP3 vs. formatlı ses dosyalarının frekanslarını düşürmenize ve bunları melodiler haline getirebilmenize olanak tanır.
http://www.ftp2share.com/file/c18dee...to_ru.rar.html
ExifPro ver.1.0.0.193 | 5,97 MB

http://www.ftp2share.com/file/f45ce8...r_ahr.rar.html
Express Rip Plus v1.42 | 334KB

Sesten dijital ses yollarını çıkarmak için sen wav CDs ve sabit disk'de mp3 ses dosyalarına izin veren bir programdır. Dijital çıkarma ile, saf ses kalitesi sürdürülür ve süreç çok hızlıdır.
http://www.ftp2share.com/file/ab44ed...umpoo.rar.html
Eyeon Fusion v5.2 Final with addon | 50.1 Mb

Digital fusion tamamen entegre, non-lineer compositing ve özel efekt üretim yazılımıdır. Broadcast, 35mm, HDTV, Web ve Multimedia amaçlı içerik üretimi için üretilmişdir. Digital Fusion 3.0 usta bir şekilde,inanılmaz araçları yüksek hızda bir araya getirerek, high end özellikleri masanızın üzerine getiriyor.
Digital Fusion eyeon firmasının yedinci jenerasyon yazılımıdır ve hem görsel hem de fonksiyonel olarak birçok yeni özellik içermektedir. Güçlü ve stabil bir yapıya sahip olan Digital Fusion işinizi hızlı bir şekilde bitirmeniz için tasarlanmıştır. Geniş araçları ve high-end pluginleri ile kompleks compositing operasyonlarının ve dizaynlarının altından kolaylıkla kalkabilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/07fcec...Final.rar.html
FLV Recorder v2.0.582

FLVRecorder programı sadece flash videolarının kaydedilmesini sağlar. Flash FLV yayınlanmış videolarını HTTP ve RTMP protokollerinde otomatik olarak kaydeder.
http://www.ftp2share.com/file/78a3ae...all_J.rar.html
FTP Commander Pro ver.8.0 | 891 KB

FTP Commander Pro Türkçe sitemizde de bulunan FTP Commander programinin daha gelismis bir versiyonudur. Bir FTP transfer programi. Parayla satilan programlarda yer alan bir dolu özelligi bünyesinde barindiriyor.FTP Commander; dosya download/upload'un yaninda uzaktan dosya yönetimi (remote file management)ve komut satiri konrolü (command-line FTP control) gibi üstün uygulamalari da içeriyor. Kullanimi ise oldukça pratik. Client ve server arasindaki transfer islemleri, ekrani ikiye bölen iki adet pencere yardimiyla kolayca gerçeklestiriliyor.
http://www.ftp2share.com/file/10b9da...pr_ax.rar.html
Family Cyber Alert ver.4.03 | 2,52 MB

Çocuklarınızın bilgisayarda neler yaptığını izlemek istermisiniz? O zaman bu programı inDirin. Artık çocuklarınızın bilgisayarda neler yaptığını bileceksiniz.
http://www.ftp2share.com/file/9a7fc3..._avax.rar.html
FastPaste ver.2.61 | 1,89 MB

http://www.ftp2share.com/file/f98e0f...t_org.rar.html
FilePackager Standard ver.5.0.7424 | 3,10 MB

http://www.ftp2share.com/file/8ab7c2...r_ahr.rar.html
Flash Banner Creator 1.00 | 6.3 MB

Flash Banner Creator; kullanımı kolay bir slayt gösterisi ve banner oluşturucusudur. Flash Banner Creator ile bir kaç dakika içerisinde web siteleriniz için profesyonel tasarımlı ve hareketli flash bannerlar ve slayt gösterileri hazırlayabilirsiniz.
Kendi fotoğraflarınızı ve müziklerinizi kullanabilir ve hareketli geçiş efektlerini kullanarak Flash reklamlar ve Flash bannerlar oluşturabilirsiniz. Flash Banner Creator; bir kaç dakika içerisinde ve sadece bir kaç tıklama ile ve bütünleşik elliden fazla hazır flash şablonlarını kullanarak harika bannerlar oluşturmanızı sağlar.
http://www.ftp2share.com/file/6bd481..._1.00.rar.html
FlashDemo Studio 1.1 | 2.7 MB

Sunum yaparken, program açıklaması yaparken çok işinize yarar.
http://www.ftp2share.com/file/556cef...o_1.1.rar.html
Free Registry Care ver.6.1 | 1,68 MB

http://www.ftp2share.com/file/7878a5...ar_ax.rar.html
Frostwire 4.13.2.0 multilanguage | 6.37 MB

FrostWire p2p (peer to peer) paylaşım programıdır. Bu yazılım ile Gnutella ağlarında dosya paylaşımı yapabilirsiniz
http://www.ftp2share.com/file/303ace.../frwi.rar.html
G-Force v3.71 Platinum | 3.73 Mb

http://www.ftp2share.com/file/05a60d...tinum.rar.html
Gammadyne Mailer ver.31.0 | 5,38 MB

Güçlü ve kapsamli bir uygulama olan Gammadyne Mailer ile posta alma/gönderme disinda maillerin dogrulugunu kontrol gibi çok kapsamli özelliklerden de yararlaniyorsunuz.
http://www.ftp2share.com/file/d5684a...er_ru.rar.html
Garden Flowers 3D Screensaver v1.0

http://www.ftp2share.com/file/4a8f03...3DSCR.rar.html
Geometry Expressions v1.0.34 | 23 MB

http://www.ftp2share.com/file/948a17....0.34.rar.html
Guangming Audio Record Expert v2.0.2007.818 | 1.9 MB

http://www.ftp2share.com/file/f6f478...n-CRD.rar.html
HDD Thermometer 1.3.6 | 331 KB

Bu program ile sabit sürücünüzün ısısını ölçebilirsiniz. aşırı sıcağa maruz kalan sabit sürücünüzün veri kaybetmesi ve birtakım oluşabilecek kötü sektörlere karşı içerdiği bazı özelliklerle sabit sürücünüzü korur.
http://www.ftp2share.com/file/d2036f...1.3.6.rar.html
HS CleanDisk Pro ver.5.73.7 | 2,52 MB

HS CleanDisk Pro İstenmeyen dosyaları sabit diskinizden ve sistem registry’nizden temizleyin. Program taranacak sürücüleri belirlemenizi ve aramayı sabit disk ya da registry ile sınırlamanızı sağlar. HS CleanDisk Pro sisteminizde daha çok yer açmak için çerezleri ve cacheleri temizler.
http://www.ftp2share.com/file/f7b697...ro_ax.rar.html
HS Multi-Email Sender ver.4.9.2 | 950 KB

Haysoft Multi-Email Sender programı bir çok kişiye aynı emai l göndermeye yarayan bir program. Özellikle webmaster'ların email listelerindeki emaillere mesaj yollamaları için çok yardımcı oluyor. Rpogram diğer Haysoft yazılımlarında olduğu gibi çok kulanılı ve basit. Programın kullanımını gelince; Host: Emaili yollayacağınız host adresi. Örnek: mail.somewhere.com User ID: Kullanıcı adınız. Örnek: jsmith From Name: Adınız Soyadınız. From Adress: Size ulaşabileck bir adres,email yada web adresiniz Subject: Başlık Recipients File: Email adreslerinin bulunduğu dosyanın ismi Mesagege File: Göndereceğiniz mesajın bulunduğu dosya Attached Files: Ek olarak göndereceğiniz dosyaları attach Fieles düğmesine tıklayarak buradaki boşluğa ekleyiniz. Tüm yapacağınız bu boşlukları doldurmak hepsi bu kadar ve basitçe. Dikkat: SPAM amaçlı email gönderimi için kullanılamaz
http://www.ftp2share.com/file/4e870c...en_ax.rar.html
HS WinPerfect ver.5.73.7 | 3 MB

Sistem, hafıza, internet bağlantısı iyilestirme, sistem ayarları değistirme, uygulama ve güvenlik idare programı.
HS CleanDisk Pro temel programının üzerine kurulan WinPerfect, sabit disk ve sistem ayarlarını temizleyerek windows sistemini iyilestirir, kullanılmayan hafızayi tekrar düzenleyerek hafızada yer açar, sisteme özel ayarları degistirerek performansı ve internet baglantı hızını arttırır, CPU kullanımını iyilestirir, güvenliği düzenler ve gerekli olmayan programları sistemden kaldırır.
Windows 95/98/NT/ME/2000/XP sistemlerini destekler. Hangi sistemde kurulu ise algılama sistemi sayesinde kendini o sisteme göre düzenler. Sadece temizlik uygulaması değil sistem ayarlarını iyilestiren komple uygulamalar toplulugudur.
http://www.ftp2share.com/file/06dfd1...te_ax.rar.html

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle