site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
MP3 Cutter Joiner v2.20
MP3 Cutter Joiner, mp3, wav, wma ve ogg formatındaki ses dosyalarını birbirine çevirme programıdır. Ayrıca program sayesinde herhangi bir ses dosyasının içinden küçük bir bölümünü (örneğin sadece şarkının nakaratını) kesip çıkarabilirsiniz. İsterseniz bir çok dosyadan kesip çıkardığınız bu küçük bölümleri tek bir dosyada birleştirebilirsiniz.


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Site Studio 6 Pro
Kendi dizaynınız olan web sitelerinizi hazırlamanız hiç bu kadar kolay olmamıştı. Çabukcak tasarıma başlayın, hazır şablonları kullanın ve bir kaç adımda web siteniz hazır olsun. Ev tarzı hazır şablonlar kullanılarak yapılabilecek web siteleri için kolay bir site hazırlama aracı.


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++




Portable Adobe Reader
ÜNLÜ PDF OKUYUCU PROGRAMIN KURULUM GEREKTİRMEYEN VERSİYONU



++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



BPS Spyware Adware Remover 9.4.0.3
Tüm sisteminizdeki (hafıza dahil) spyware , thiefware , adware , iz sürücüleri, Big Brotherware, klavye tarayıcıları, truva atları, tarayıcı izcileri, telefon çeviricileri ile parazitleri tarar ve siler. Çok kullanışlı ve günümüzde çok gerekli olan bir program. Gerçek zamanlı tarama özelliği ile yüklenen , sistemi değiştiren , kayıta eklenen parazit ve spyware zararlılarını anında size gösterir.



++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++



Gelişmiş bir video çevirici ile her türlü video dosyalarınızı dönüştürebilirsiniz..
AZ Video Converter Ultimate 7.57

DOWNLOAD



++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



Azureus 3.0.3.4 Windows
Azureus, Java dili ile hazırlanmış bir Bittorent yazılımıdır. Amatör ve deneyimli kullanıcılara hitap eder. Plugin desteği de içeren Azureus yazılımı ile torrent download işlemleriniz kolaylaşacak.


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++




Nero 7 Premium Reloaded v7.10.1.0 Vista+XP

PART-1 * PART-2



+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++







Cyberlink PowerDVD Ultra Deluxe 7.3 + keygen

PowerDVD, bilgisayarınızın gücünü minimum düzeyde kullanıp, kaliteli ses ve görüntü sağlayabilen gelişmiş bir DVD oynatıcısıdır. Müzik CD’sinden yüksek kalitede dinleme yapabilmenizi sağlar. 7.1 kanallı ev sinema sistemlerini destekleyen PowerDVD, Dolby Pro Logic IIx ses teknolojisini destekler. Karaoke desteğini de bünyesinde barındıran bu muhteşem programın marifetleri ses ile sınırlı değil…
Videolarınıza 9x dijital yakınlaştırma (zoom) uygulayabileceğiniz gibi, BMP, JPG, GIF ya da PNG dosya formatlarında ekran görüntüsü yakalayabilirsiniz.


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle