site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner


Bu program webcamınız yardımı ile sizin bir portre resmini hafızasına kaydediyor ve bu kodlama sayesinde bilgisayar her acılırken sizin portrenizden tanıyarak bilgisayarı acıyor yani sizden baskası bilgisayarınızı acamıyor deneyim derim
DOWNLOAD

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Webcam Zone Trigger.v1.92
Program bilgisayarınıza bağlı olan WebCam ile güvenlik amaçlı kullanmanızı sağlıyor. WebCam`iniz harekete duyarlı olarak görüntüyü kaydediyor.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +

Başka bir bilgisayardaki TV kartından televizyon seyretmek için SnapStream Beyond TV. Bilgisayar ağınızdaki bilgisayarlarda tek bir tane tv kartı var ve siz de bu tv kartını kullanarak tv izlemek istiyorsunuz. O zaman hiç durmadan bu programı deneyin.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Resimlerinize 360 derecelik boyut kazandırıp kendinizi oradaymış gibi hissetmek istermisiniz? Öyleyse bu program tam size göre, çektiğiniz resimleri birleştirip hareket kazandırarak 360 derece dolaşmanızı sağlıyor.
DOWNLOAD

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++


SWiSHmax Pre Release v2004.09.10
EN GÜZEL FLASH EDİTOR PROGRAMLARINDAN BİR TANESİDİR

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dream Aquarium v.1.1090 (Vista ready)
DOWNLOAD

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Audio Sandbox 1.63
Srs audio sandbox ses kartınızın yazılımına entegre olarak çalışıyor.
Sahip olduğu özellikleri ise mükemmel..!
seste kalite arıyosanız kesinlikle kurmalısınız.
film izlerken müzik dinlerken yada oyun oynarken inanılmaz ses deneyimine hazır olun.
Özellikleri:
1.SRS Headphone 360( sadece kulaklıktan 3d 5.1 akustik ses dinleme imkanı)
2.SRS TruSurround XT® (stereo hoparlorden 3d 5.1 akustik ses dinleme imkanı)

SRS® 3D SRS TruBass®
SRS Circle Surround II®SRS FOCUS
Ayrıca : SRS WOWHD,Circle surround ve daha fazlası
DOWNLOAD

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Source Insight v3.50.0058
Son zamanlarda keşfettiğim bir editör kendisi. Önceleri garip fontlarından oldayı sevmemiştim, ancak çok yararlı özellikleri var. Kendisiyle proje yarattığınız zaman fonksiyon tanımına, fonksiyonu çağrıran diğer yerlere, nesneye dayalı bir dilde program yazıyorsanız ve ve kalıtım kullanıyorsanız üst sınıftaki tanımlı fonksiyona tek tıkla erişmenizi sağlıyor. İsterseniz derleyicinizin bulunduğu yeri gösterip derleme bile yapabiliyorsunuz bu editörle.
DOWNLOAD


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

PROGRAMLAMA DİLLERİNE YADA WEB TASARIMA ASP PHP JAVA JSP VE BİRÇOK DİL İÇİN KAYNAK ARIYOR VE BULAMIYORSANIZ BU PAKET TAM SİZE GÖRE ADAN ZYE NE ARARSANIZ WAR KAÇIRMADAN İNDİRİN

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

DVD Audio Extractor-v4.21
DVD Audio Extractor, DVD audio formatındaki tüm DVD'leri sorunsuz ve kolay bir şekilde kesmenize/birleştirmenize yarıyor. Ayrıca DVD audio'larınızı MP3, WAV ve WMA formatları olarak çıkarıyor.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Yacib Portable Mp3 v1.1
Mp3 playerınız yada ipodunuz için biçilmiş kaftan.Mp3 dosyalarınızın boyutu düşürerek taşınabilir müzik dinleme aletlerinize daha fazla şarkı sığdırabilirsiniz.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Web Dumper V2.3.7
Tarayıcınızda bir web sitesini inceliyorsunuz ve sürücünüze onun bir kopyasını kaydetmeye karar verdiniz; elle tek tek her sayfayı kaydetmek uzun, bezdirici, zaman israfı ve yorucu olabilir. Web Dumper'la bu işleri hızlı ve kolay bir şekilde yapıp, tüm web sitesini indirebilirsiniz.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle