site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Magic DVD Ripper ver.5.1.1 Final | 2,53 MB

Magic DVD Ripper kullanımı kolay, güçlü bir DVD yedekleme programıdır. Program koruma altına alınmış diskleri bile diskinize kopyalayabiliyor. Bunun içinse 4 farklı metod kullanıyor (tüm disk, ana video, DVD-9'u DVD-5'e çevirerek, dosyalar olarak). Ayrıca DVD'lerinizi VCD, SVCD ve AVI(DivX) biçimlerine de çevirebilirsiniz. Programın kopyalama hızı ve kalitesi de göz dolduruyor. Eğer geniş bir arşiviniz varsa tüm dosyalarınıza aynı ayarları uygulamayı da seçebilirsiniz. Program başlangıç moduyla DVD sürücünüzü otomatik tanıyor ve diskiniz için en uygun ayarları yüklüyor. Eğer DVD videolarınızı bilgisayarınızda depolamak istiyorsanız bu programı denemelisiniz.
http://www.ftp2share.com/file/2ac14f...e_avx.rar.html
Magic Music Factory ver.7.0.6.1 | 14,2 MB

Güzel Bir Müzik Editörü
http://www.ftp2share.com/file/1172ad...to_ru.rar.html
Magic Photo Editor ver.3.9 | 11,2 MB

Resimlerin arka planlarını düzenlemek için bir çok program bulunmaktadır. Bu programlardan biride Magic Photo Editor programıdır. Magic Photo Editor programıyla resimlerinizin arka planlarını değiştirebilir, resimlerinize çeşitli efektler verebilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/d0249f...to_ru.rar.html
Magic Speed 3.1 | 5319 KB

Bilgisayarınızın yeteri kadar hızlı çalışmadığını mı düşünüyorsunuz? O zaman sizin Magic Speed programına ihtiyacınız var. Bilgisayarınızın verimliliğini artırmak için birebir bir program.
Magic Speed 5 basit adımla bilgisayarınızı ilk günkü gibi hızlı olmasını sağlar.
Programın boyutu küçük ve kullanımı kolaydır. Magic Speed özel program bilgisine ihtiyaç duymaz, sistemde kendisi yönetici ihtiyacı duymaksızın çalışır, bu yüzden kullanımı kolaydır. Programı kurmanız yeterli gerisini ona bırakın.
Magic Speed kurulduğu andan itibaren bütün uygulamarı denetler ve kaydeder. Zaralı olabilecek uygulamarda sizi uyarır ve güvenlik için gerekli olanı yapar.
Yüklediğiniz programlar bilgisayarınızın hızını ve verimliliğini düşürebilir. Magic Speed bu sorunlar için çözümler üretir.Sistemi hızlandırmaya çalışır.
http://www.ftp2share.com/file/3c9df9...umpoo.rar.html
Magic Video Capture/Convert/Burn Studio ver.8.0.4.20 | 17,2 MB

Yüksek hızda ve yüksek kaliteyle görüntüleri dönüştürmek, internetten, ev bilgisayarınızdan indirilmiş görüntüleri kesmek, ayırmak, birleştirmek, DVD'ye yazmak için tasarlanmış komple bir yazılımdır. Yazılım, dvd çözümünde, görüntü gerçekleştirmesini tasfiye etmede ilk ve tek çözümdür
http://www.ftp2share.com/file/468ef1...tu_vx.rar.html
Magic Video Converter ver.8.0.4.18 | 15,5 MB

Magic Video Converter, birçok müzik ve video dosyasını birbirine çevirerek farklı kalitede ve farklı programlarla kullanmaya olanak sağlıyor.
Cep telefonu, kamera videolarını bilgisayarınıza ya da dilediğiniz videoyu cep telefonunuza aktarabilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/1436ce...on_vx.rar.html
Magic iPod Video Converter ver.7.9.60 | 5,68 MB

Ipod sahibi olan arkadaşlar için video formatlarını değiştiren program
http://www.ftp2share.com/file/0c3f9d...pd_vx.rar.html
MagicISO Maker ver. 5.4 build 0248 | 2,98 MB

MagicISO, oldukça gelişmiş bir CD imajı düzenleme ve CD yedekleme programıdır. CD/DVD medyalarınızdaki verileri Sabit sürücünüze yedekleyebilir ve ISO dosyaları oluşturabilirsiniz. Bu program ile açılabilir (bootable) CD'ler de oluşturabilirsiniz.BIN,ISO veya diğer tüm CD yazma ve Sanal CD programlarının dosya biçimlerini de ISO biçiminde dönüştürebilen bu program Windows Gezgini ile de uyumlu çalışmaktadır.
http://www.ftp2share.com/file/df19b2..._home.rar.html
Mailbag Assistant v3.97 Retail | 1.5 MB

Mailbag Assistant'ın yaptığı iş, temelde çok basit. Tonlarca e-posta mesajını ve klasörünü, adam gibi ve kolay yönetilir bir veritabanında topluyor. Eudora, Netscape, Pegasus, MS Outlook, The Bat! gibi birçok popüler e-posta yazılımını desteklediği için, bu yazılımlardan veri alma ve bu yazılımlara veri aktarma gibi süreçlerin üstesinden gelebiliyor. Çeşitli workgroup'lar arasında dağıtılmış e-postaları düzenlemek, e-posta mesajları arasında karmaşık arama ilemleri gerçekleştirmek için kullanabileceğiniz Mailbag Assistant, mesajların analizinde, mesaj trafiğinin irdelenmesinde de işe yarıyor
MakBit Virtual CD/DVD v1.50 - Retail | 0.8 MB

MakBit Virtual CD/DVD; sanal CD sürücüleri ve CD/DVD diskleri oluşturmaya yarayan yardımcı bir araçtır. Oyun, müzik, yazılım cdlerini direkt harddiskinize kaydederek bilgisayarınızdan çalıştırabilir, cdlere bağımlılığınızı azaltabilirsiniz. CD, DVD, SVCD tipindeki film disklerini de desteklemektedir. Ayrıca başka bir bilgisayarda bulunan iso dosyasını sanki kendi bilgisayarınızdaki bir CD gibi kullanabilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/7393ba...all_J.rar.html
Masterra ByteSweeper ver.2.4 | 2,63 MB

Süper Bir Optimize Programı
http://www.ftp2share.com/file/dfd042...errum.rar.html
McAfee SiteAdvisor Enterprise v1.5 | 1.93 MB

Eğer girdiğiniz sitelerin güvenliği hakkında anında bilgi almak istiyorsanız Mcafee SiteAdvisor Plus'u size kesinlikle tavsiye ederiz. Piyasa'nın önde gelen güvenlik şirketi olan Mcafee tarayıcılar için geliştirdiği eklenti ile bizleri girdiğimiz sitelerin güvenliği hakkında bize anında bilgi veriyor. Firefox'ta sağ altta yer alan amblem eğer girdiğiniz site zararlı ise kırmızı, zararsız ise yeşil ve az risk taşıyor ise de sarı renge bürünüyor. Veya Google'da arama yaptığınız zaman çıkan sonuçların yanında siteye göre renkli yuvarlak işaretler beliriyor. Dahası örneğin Gmail'de gelen bir postanızda zararlı sitelere link(ler) var. SiteAdvisor o kadar akıllı ki bunları bile size e-postayı açtığınız zaman postanın tepesinde bildiriyor.
http://www.ftp2share.com/file/38bc2c...5-DVT.rar.html
McAfee Wireless Home Network Security 1.0.124 | 5.55 MB

Kablosuz Ağınızı Saldırılardan Koruyun
“McAfee Wireless Home Network Security” kablosuz ağ problemlerinizi en aza indirir ve güvenlik rislerinizi yok eder.
http://www.ftp2share.com/file/c367d9...4.1.r ar.html
McFunSoft Video Capture v6.9.0.2 | 2.8 MB

Bilgisayarınızda yaptığınız işlemleri veya tv kartınızdan izlediğiniz bir programı kaydetmeniz için biçilmiş kaftan. Birilerine bazı işlemleri nasıl yaptığınızı anlatmak mı istiyorsunuz McFunSoft ile kaydedin işlemleri ve ona yollayın videoyu, izlesin ve öğrensin. Programı yükleyin ve kullanmaya başlayın.
http://www.ftp2share.com/file/b1b772...0863a.rar.html
Mcafee Firewall v8.5. Corp. Edition FINAL | RAR 6,3 MB | Eng

McAfee Firewall , bilgisayarinizi Internet'ten gelecek çesitli saldirilara karsi koruyan bir yazilim. Bu program bilgisayarinizi Internet'ten, hackerlardan, Trojen horse'un kontrolü ele almasi tehlikesinden ve özel bilgi hirsizlarindan korur. Bilgisayarin iç ve dis baglantilarinda filtre görevi görür; DSL veya kablo modem gibi dogrudan ve aramali Internet baglantilarini koruma altina alir. Tüm NetBIOS, IP protokollerini (TCP/IP, UDP/IP) ve servis tabanli protokolleri (FTP, Telnet) fitreden geçirir. Ayrica her bir bilgisayar basina IPX ve NetBIOS'lari bloke eder.
http://www.ftp2share.com/file/41ea16..._Full.rar.html
Mcafee parental control

Mcafee’nin Parental Control (Ebeveyn Kontrolü) Modülü ile Çocuklarınızı İstenmeyen Sitelerden Koruyun.
http://www.ftp2share.com/file/1c1546...0/MPC.rar.html
Messenger Detect 2.51 | RAR | 1.4 MB

Messenger Detect, yerel ağ bağlantınızdaki tüm MSN konuşmalarını otomatik olarak bulur ve kaydeder.
Hedef bilgisyarlara hiç bir yazılım yüklenmesine gerek duymadan gizlice çalışır. Kullanımı güvenilirdir çünkü, tüm giriş ve ayarlar şifre koruması altındadır.
Artık kimseye yakalanmadan, msn görüşmelerini izleyebilirsiniz.
Kayıtlar tarihlere göre sıralanmış ve Msn messenger'ın kayıtlarıyla aynı formattadır. Kayıtları Messenger Detect ile kolaylıkla düzenleyebilir ve arama yapabilirsiniz. Ayrıca kayıtları RTF formatına kolayca kaydedebilir.
http://www.ftp2share.com/file/d5aef5...etect.rar.html
MiniLyrics 5.5.3160 | 1.23 MB

Dinlediğiniz şarkının sözlerini de görmek istermisiniz?
MiniLyrics, başta Winamp olmak üzere; iTunes, Windows Media Players, RealOne, Matchbox, Quintessenial Player, BSPlayer, Foobar2000 gibi medya programlarıyla uyumlu olup çalmakta olan şarkının sözlerini geniş veri banklasından bulup sizlere sunuyor, hem de söylenmekte olduğu satıra kadar göstererek.
http://www.ftp2share.com/file/233a08...niLy5.rar.html
Minimize To Tray 1.2 | 1089kb

Pencerelerinizle İlgili Birçok Süprizle Birlikte Geliyor
http://www.ftp2share.com/file/1f2837.../Min2.rar.html
Mobile Net Switch ver. 3.63 | 2,9 MB

http://www.ftp2share.com/file/27ca41..._home.rar.html
Modem Spy v3.61 | 0.4 MB
Modem Spy; bilgisayarınızı, modeminizi ve telefon hattınızı etkin bir biçimde kullanarak telefonunuza telesekreter özelliği eklemenize yardımcı oluyor. Bu program sayesinde bir telesekreterin yaptığı tüm işlemleri (mesaj bırakma, gelen mesajları dinleme) sahip olabileceğiniz gibi yaptığınız tüm telefon konuşmalarını kaydedip, CallerID desteği olan bir telefon hattınız varsa sizi arayan numaraları da görebilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/8a37ee...umpoo.rar.html
Morgan Multimedia M-JPEG2000 v2.54 | 600 KB

Çok Kaliteli Bir Kodek
http://www.ftp2share.com/file/9a457f...media.rar.html
Mp3 To Ringtone Gold v5.23 (Portable) | 4.6 MB

MP3 To Ringtone ile elinizdeki MP3 dosyalarını cep telefonlarına uyumlu melodiler haline getirebilirsiniz. Program MP3'ten MMF, .AMR, .MP3, .WAV, .MID formatlarına dönüşüm işlemlerini gerçekleştiriyor. Son derece sade ve anlaşılır bir arayüze sahip.
Elinizdeki herhangi bir MP3 dosyasını açtıktan sonra istediğiniz bölümü seçebiliyorsunuz. Ayrıca program direkt olarak CD üzerine de yazma işlemi yapabiliyor.
http://www.ftp2share.com/file/b0f6e4....23-P.rar.html
MySpace FriendBlasterPro v8.3

MySpace, insanların milyonlarının, diğerleriyle karşılıklı birbirini etkilemek için ve kendileri hakkında hesapları kurmak için nerede gittiği sosyal bir ağ bölgesidir.Bu üyeler arkadaşlar gibi, birbirini ilave eder. ve çok özellik MySpace'ye katılır , aşırı derecede geniş sosyal bir ağı yaratıyor.Market ürünlerinizine bu sosyal ağ kullanma , servis , olaylar veya şeritler, reklamcılığın aşırı derecede güçlü yeni bir yöntemidir. İşlem, çok kolaydır.
Siz, diğer MySpace üyelere isteyen arkadaşı o zaman gönderirsiniz , hem, belirli kullanıcıları amaçlıyor veya rasgele davetlerini gönderiyor.Ürününüze karşı ilgili olan sizin, bir defa arkadaşların kendi ağınızınız var. , siz, ürün bilgisi hakkında onlara haberler , yaklaşan olaylar , vb.ı doğrudan gönderebilirsiniz
Bu yüzden arkadaşların listeniz büyüdüğü gibi, kârlerinizi yapar.
http://www.ftp2share.com/file/3219e4...fbp83.rar.html
Naevius YouTube Converter ver.1.6 | 3,48 MB

Youtube Videoalarını bilgisayarınıza indirir ve diğer video formatlarına dönüştürür.
http://www.ftp2share.com/file/690ee0...v_org.rar.html
Nero 7 Lite 7.10.1.0 | 45.5 Mb

Nero Lite; hem DVD-R-RW, hem de CD-R-RW disklerine yazmak için tasarlanmış esnek, güvenilir ve kolay kullanımlı bir uygulamadır. Dijital medya dosyalarını yönetmenizi, işleyerek üzerinde değişiklikler yapabilmenizi ve yanınızda taşıyabilecek şekilde sıkıştırmanızı sağlıyor.
http://www.ftp2share.com/file/52b874...0.1.0.rar.html
Nero 7.10.1.0 - Thinstalled/Virtualized

Nero programi son guncellemeler sayesinde gucune guc katmis durumda.
http://www.ftp2share.com/file/fc4912...xxTiG.rar.html
NoteBurner ver.1.38 | 1,90 MB

DRM Korumalı WMA,MP4 gibi dosyaları korumasız olan diğer ses dosylarına çevirebiliyor.
http://www.ftp2share.com/file/17b558..._home.rar.html
NoteTab Pro V5.3 Retail | 3.1 MB

NoteTab Pro , ödüllü metin tabanlı HTML editörü NoteTab'in ücretsiz, ama fazlasıyla işlevli sürümü
http://www.ftp2share.com/file/622dc8...all_J.rar.html
O&O DiskImage 2.1 Build 1499 | 5.12 MB

O&O DiskImage, tüm bir sistemi ister adım adım ister bir seferde kopyalayabilir. Kopyalanan veriler daha sonra şifrelenebilir ve birçok farklı boyutta sıkıştırılabilir. Bu kopyaların hangi farklı bellek boyutlarına ayrıştırılmasına kullanıcı karar verebileceği gibi, O&O DiskImage da otomatik bir ayrıştırma yapabilir.
DiskImage Eğer bir kopyanın yalnızca bazı dosyaları veya parçaları gerekli ise, tüm görüntüyü tekrar kaydetmek gerekli değildir. Eğer O&O DiskImage orjinal dosya ve parçalara direkt ulaşım sağlıyorsa, istenen kopyalar sürücü olarak kaydedilebilir.
http://www.ftp2share.com/file/1b1fc7..._1499.rar.html
OnSpeed Internet | 2.7 MB

5 Kat Daha Hızlı ADSL,internetten daha hızlı dosya indir.Çok söze gerek yok.
Online Radio Tuner v1.2 | 2.78 MB

Online Radio Tuner ile yüzlerce radyo istasyonunu dinleyebilir aynı zamanda yüksek ses kalitesi ile kayıt edebilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/ec39a8...tuner.rar.html
Oversight System Sentinel 3.1 | 4 MB

Sistemizi Kontrol Ederek Sorun çıkartabilecek Yazılımları Belirler.
http://www.ftp2share.com/file/8892aa...l_3.1.rar.html
PC Pitstop Exterminator v1.0.0.20 | 1 MB

http://www.ftp2share.com/file/2d60f4....0.20.rar.html
PC Security Tweaker ver.7.4 | 2 MB

Bütün sistem ayarları optimize ayarları sunan program bütün windows sürümleriyle uyumludur.
http://www.ftp2share.com/file/1f22f3...r_ahr.rar.html
PC Tools Antivirus v3.1.2

Daha önceden birçok ödül almış ve alanlarında en önemli programlardan olan Registry Mechanic ve Spyware Doctor programlarından tanıdığımız Pc Tools şimdi antivirüs programıyla karşımızda. PC Tools AntiVirüs programı hızlı güncellemeleri ve OnGuard teknolojisi sayesinde virüslere, solucanlara ve trojanlara karşı koruma sağlıyor. Program profesyonel rakiplerine göre daha hızlı çalışıyor ve sistem kaynaklarını fazla yormuyor. Programın önemli özellikleri: * Bilgisayarınızı çalışırken, internette gezinirken ya da oyun oynarken koruyor. * 115,000'in üzerinde virüs yakalayıp etkisiz hale getiriyor, virüsleri karantinaya alabiliyor ya da silebiliyor. * OnGuard™ teknolojisi bilgisayarınızın gerçek zamanlı olarak korunmasını sağlıyor. * Otomatik olarak güncelleştirmeleri bulup indirebilir.
PC repair 2.0 | 2.6 Mb

Pc’nizle aranızdaki iletişim sorunlarını bu programla halledebilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/40058f...air_2.rar.html
PCMedik 6.8.27.2007

PcMedik bilgisayar ayarlarınızı sistem çökmelerine karşı düzenleyen ve aynı zamanda tüm sisteminizi hızlandıracak optimizasyon seçenekleri sunan kullanışlı bir araçtır. Tüm ayarlamaları kolaylıkla yapılabilen PcMedik, ayarlamalarını düzenlerken hiçbir sistem kaynağı ya da donanıma erişmeyeceğinden sisteminizde herhangi bir kilitlenme de yaşamayacaksınız. Artık bilgisayarınızdaki anlamsız çökmelere ve nedensiz yavaşlamalara katlanmak zorunda kalmayacaksınız. PcMedik hem tüm kilitlenmeleri ortadan kaldıracak, hem de sisteminizi optimize ederek gözle görülür bir hızlanma sağlayacaktır.
http://www.ftp2share.com/file/fe3437...errum.rar.html

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle