site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Audiobook Recorder ver.1.0.0.2 | 1,36 MB

http://www.ftp2share.com/file/a67346...d_ahr.rar.html
Auto Power-on & Shut-down v2.04 | 1248 KB

Yazılım kolay arayüzü ile programlanan saatte bilgisayarı kapatma, yeniden başlatma, beklemeye alma, beklemedeki bilgisayarı açma gibi işlemleri ve daha fazlasını yapar.
Yazılım kolay arayüzü ile programlanan saatte bilgisayarı kapatma, yeniden başlatma, beklemeye alma, beklemedeki bilgisayarı açma gibi işlemleri ve daha fazlasını yapar. Ayrıca parolalı oturumlar için eklenmiş fonksiyon ile oturum adını ve şifresini girerek masaüstünün açılmasını sağlayabilirsiniz. İstediğiniz bir vakte ayarlayarak bir programın başlatılmasını, masaüstünün kilitlenmesin, birmüziğin çalmasını sağlayabilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/db754d...n2.04.rar.html
AutoWorld 3D Garage Screensaver 2.24

http://www.ftp2share.com/file/e505f1...arage.rar.html
Axialis Icon Workshop 6.10 Corp - Thinstalled/Virtualized

Resimleri icon formatına çevirebilir,iconlarıda değişik formatlara çevirip-düzenleyebilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/bbce67...kshop.rar.html
Beautiful Reef 3D Aquarium Screensaver (Full)

http://www.ftp2share.com/file/cf6550..._Reef.rar.html
Benutec Network Mechanic v2.5 | 1.02 Mb

İnternet bağlantınızı optimize eder ve hızınız yükselir.
http://www.ftp2share.com/file/c551e9..._v2.5.rar.html
Best Vista Theme For XP

http://www.ftp2share.com/file/a737db...or_XP.rar.html
Best Winamp Plug-ins | 6 Plug-ins | 2 MB

http://www.ftp2share.com/file/587d37...ugins.rar.html
Better JPEG ver.1.7.1.7 | 848 KB

Resimlerin Üzerine Yazı Yazmanızı Sağlayan Bir Program
http://www.ftp2share.com/file/8cc5a9..._home.rar.html
Billing Tracker Pro ver.4.1 | 8,61 MB

BillingTracker Pro; Şirketinizin harcamalarını kontrol etmek için yazılmış güzel bir program. Bütün gelir ve giderleri kayıt edebiliyorsunuz,rapor alabiliyorsunuz. Serbest meslek ve küçük işyerleri sahipleri için ideal bir program.
http://www.ftp2share.com/file/0d4bd1..._home.rar.html
BlazingTools Secure Office v1.1.0.0 RC4 | 1,40 MB

http://www.ftp2share.com/file/c982a4..._home.rar.html
Boilsoft 3GP/iPod/PSP/MP4 Converter ver.1.22 | 5,32 MB

Program, bir video dönüştürme yazılımıdır. Video kliplerinizi AVI, MPEG, ASF, WMV, RM, RMVB, MOV, QT video biçimlerinden; cep telefonları ve iPod gibi video gösterim aygıtlarının dosya biçimleri olan 3GP, iPod, PSP, MP4 video biçimlerine dönüştürebilirsiniz. Program kolay ve kullanışlı bir arayüze sahiptir. Programın bilgisayarınızda çalışması için DirectX 8.1 veya üzerinin sisteminizde yüklü olması gerekir.
http://www.ftp2share.com/file/79a7a2...o4_hm.rar.html
Boilsoft AVI to VCD/SVCD/DVD Converter ver.3.61 | 2,27 MB

AVI to VCD/SVCD/DVD Converter programi ile AVI dosyalarinizi MPEG1, MPEG2, VCD/DVD/SVCD formatindaki video dosyalarina dönüstürebilirsiniz. Ayrica PAL video standartinda olan görüntüleri NTSC formatina dönüstürebilirsiniz. Çeviri islemlerini çok kaliteli yapar.
http://www.ftp2share.com/file/1bf6ef...cd_hm.rar.html
Boilsoft RM Converter ver.4.12 | 5,22 MB

İnternetten indirdiğiniz real media rm videolarınızı AVI-MPEG-VCD-SVCD-DVD formatlarına dönüştürebileceginiz bir proğram
http://www.ftp2share.com/file/40ea4a...mc_hm.rar.html
BurnerSoft Easy DVD Shrink Professional ver.3.0.24 | 3,34 MB

Easy DVD Shrink, DVD filmleri sabit diskinize DVD yazılımlarının okuyacağı biçimde kopyalamak, kaliteli DVD dosyaları oluşturmak ve kopyalamak için hazırlanmış bir yazılımdır.
http://www.ftp2share.com/file/70d9b2..._home.rar.html
CD Catalog Expert v9.22.7.826 | 1498KB

Program CD/DVD'leri kataloglamaya, yönetmeye, düzenlemeye, sıralamaya ve arşiv oluşturmaya yarar. CD/DVD'nin içerdiği dosyaları arşiv oluşturmak için depolayabilirsiniz.
Programın kullanımı ise oldukça kolaydır. Programı açıp elinizde bulunan bir CD/DVD'yi ya da MP3 CD'sini CD-ROM sürücüsüne takıp (+) butonuna bastığınızda okuma işlemi gerçekleşir. Programın içinde yer alan gelişmiş arama özelliği sayesinde dosya adı, dosya tarihi, dizin, dosya boyutu gibi çeşitli türlerde arama yapabilirsiniz.
Ayrıca CD'lere isim verebilir, değiştirebilir ve varolan CD'yi silebilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/130803...umpoo.rar.html
Cartoon Maker v4.7 | 1018KB

Bu program ile bilgisayarınızdaki kayıtlı resimlerin üzerinde komik değişiklikler yapabilirsiniz
http://www.ftp2share.com/file/16cd92...umpoo.rar.html
CfosSpeed 4.02.1312 For Windows Vista x86 - x64 | 4280 KB

cFosSpeed trafik düzenleme teknolojisi önemli paket türlerinin sayılarını algılıyor ve onlara öncelik sağlayarak İnternet trafiğinin düzgün ilerlemesini sağlıyor, bu da kısmi olarak düşük ping sürelerine imkan kılıyor. Bu yöntem sadece sörf ve downloadları hızlandırmakla kalmıyor, online oyunlarda oldukça büyük avantajlar sağlıyor. Sistem birden fazla download ve upload sırasında bile yanıt verebilir durumda oluyor!
Upload sırasında download hızının maksimum olması
Birden fazla download ve upload sırasında download hızının maksimum olması
Webde surf yaparken cevap sürelerinin hızlanması
cFosSpeed trafik düzenlemesi veri transferleri arasındaki gecikmeyi düşürür ve üç kat daha hızlı sörf yapmanıza yardımcı olur. Sonuç olarak DSL bağlantınızı maksimum seviyede kullanabilirsiniz.
http://www.ftp2share.com/file/038d08....1312.rar.html

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle