site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Abyssmedia Audio CD Burner v4.1.2.0

CD'lerinizi sevdiğiniz MP3 dosyaları ile doldurarak yüksek kalitede oluşturabilir; daha sonra bu CD'leri arabanızda, ses sisteminizde, CD çalıcınızda dinleyebilirsiniz. Kullanımı ise oldukça kullanışlı, yani bir sürükle & bırak işlemi yapıyorsunuz. Yazılım ile sadece MP3'leri değil; WAV uzantılı dosyaları da CD'lere yazabilirsiniz. MP3'lerdeki ID3v1 ve ID3v2 etiketleri desteklenmektedir.
http://rapidshare.com/files/52842241...v4.1.2.0__.rar
Abyssmedia Audio Converter Plus v3.10

Abyssmedia Audio Converter Plus, en popüler ses formatlarını birbirleri arasında dönüştürmek ve Müzik CD’lerini doğrudan MP3, WMA, OGG ya da WAV biçiminde Dönüştürmek İçin Tasarlanmış Bir Programdır.
http://rapidshare.com/files/52842531...lus_v3.10_.rar
[color="Red"][size="5"]Acoustica mp3 cd burner 4.5

CD çalarınız için MP3 dosyalarından Ses CD'leri hazırlamak için yazılmış bir program
http://rapidshare.com/files/52843212...rner.v4.50.rar
Active Desktop Calendar 7.2

Bu tamamen özelleştirilebilir takvim, kendini masaüstü duvar kağıdınız olarak gösterir. Takvim simgelerinizi, yazı tipinizi ve renklerinizi değiştirebilir ve düzinelerce farklı simge seti arasından seçebilirsiniz. Ayrıca kendi simgelerinizi yaratıp kullanabilirsiniz. Active Desktop Calendar ayrıca hatırlatıcı ve küçük notlar tutmanızı sağlayan bir Notes özelliği içerir. Bu program sistem görev çubuğunda çalışır. Ayrıca takvim programının yanında hesap makinası, not defteri, alarm, görev yöneticisi ve ekran koruyucu olarak da bir saat gelmektedir. Zevkinize göre takviminizin renklerini ayarlayabilirsiniz. İsterseniz takvimi geçici olarak da saklayabilirsiniz. Gözümün önünde bir takvim olsun diyorsanız tam size göre bir program.
http://rapidshare.com/files/52865664...ild_070827.rar
AceFTP Pro v3.80.3

AceFTP Pronun en son sürümü. Site yöneticilerinin kullanabilecegi, kullanisli ve yüksek performans sergileyen bir File Transfer Protocol (FTP) yazilimi. Dünyanin en iyi FTP yazilimlari arasinda yer alan bu yazilimi mutlaka denemelisiniz. Site yöneticilerinin, sunucusuna dosya transferi için kullanilabilecegi AceFTP Pro, görselligi ile sizi hayran birakacak. Güvenli ve güçlü dosya transferi yapmak isteyenler için ideal. Kolay kullanilabirlige ve sade arayüze sahip olmasi, programin en büyük avantaji.
http://rapidshare.com/files/59707852...ro.v3.80.3.rar
Salon Calendar v1.8

Salon Calendar kuruluşlarda yada kişisel amaçlı kullanım için hazırlanmış modern ve ileri derecede kullanımı kolay bir zamanlama yönetim aracıdır.
http://rapidshare.com/files/59721738...ender_v1.8.rar
AV Voice Changer Diamond v6.0.10 Retail

AV Voice Changer gerçek zamanlı bir ses değiştiricisi, istediğiniz sese istediğiniz efektleri verebilmeniz için rahatlıkla kullanabiliceğiniz bir yazılım. İsterseniz chat, telefon, oyun, parody, kayıt, sesli mesaj sırasında program özellikleriyle şaşırtıcı sesler yaratabilirsiniz. Kaliteli ses kaydıyla profesyonel işler çıkartabiliceksiniz.Hazır "nickvoices"ler ile birlikte yüzlerce kullanıma hazır ses efekti kullanabilicek veya kendi yaptıklarınızı bunların arasına kaydedebiliceksiniz.
Chat konuşmalarınızı, internet radyosunda dinlediğinizi veya herhangi bir kaynaktan dinlediğiniz müzik veya şarkıları istediğiniz zaman kaydedebiliceksiniz.İnternet uyumluluğu olan bu program ile yarattığınız sesleri eş zamanlı olarakta kullanabilirsiniz.
http://rapidshare.com/files/59724157...nd.v6.0.10.rar
Rapid File Defragmentor 1.4.0 Build 684 Beta

Rapid File Defragmentor is the fastest defragmentation program allowing you to defragment selected files and directories. Regular defragmentation increases the overall performance of your system dramatically.
http://rapidshare.com/files/59719690...4.684_Beta.rar
NoteTab Pro v5.4 Retail

Ödüllü metin tabanli HTML editörü NoteTab'in ücretsiz, ama fazlasiyla islevli sürümü
http://rapidshare.com/files/59714859...b.Pro.v5.4.rar
EasyWeb2Pic v1.1.0

Herhangi bir web sayfasının tamamını bir resim dosyası olarak kaydetmeye yarayan Web2Pic Pro küçük boyutuna nazaran büyük işler başarıyor. Sizin tek yapmanız gereken gerekli adresi girmek "start" tuşuna basmak ve bu kadar. Web2Pic Pro, web sayfasını sizin için kaydetti bile.
http://rapidshare.com/files/59713439...Pic.v1.1.0.rar
EasyWebBase v1.6.0

Web Sayfalarındaki Resim ve Diğer Elementleri Kolaylıkla Kaydetmeniz İçin Tasarlanmış Bir Program.
http://rapidshare.com/files/59713800...ase.v1.6.0.rar
NewLive All Media Fixer 8.3

NewLive All Media Fixer Pro bir çoklu ortam dosya tamir aracidir. Zaman zaman çoklu ortam dosyalari çesitli nedenlerden dolayi bozulabilmektedir. Bu bozulma dosyalarin düzgün biçimde oynatilmamasina, takilmalar yasanmasina ya da hiç açilmamasina neden olabilmektedir. Ayrica internetten düzgün ya da tam biçimde ilmemis olan çoklu ortam dosyalari da olabilmektedir. Iste All Media Fixer bu tip sorunlarin çözümünde yüksek basari orani göstermektedir.
http://rapidshare.com/files/59716070...er_Pro_8.3.rar
Clock Tray Skins v3.91

Windows Standart görev çubuğu saati için güzel bir alternatif. Programla saniye, dakika, saat, tarih, gün gibi zaman değişkenlerini izleyebildiğiniz gibi 60' tan fazka skin desteğiyle masaüstünüzü renklendirebilirsiniz.
Sistemin açıldığı andan beri geçen süreyi de görebilirsiniz. Ayrıca entegre Atomic- Clock Senkronizasyonu sayesinde saatiniz hiç bir zaman geri kalmayacak
http://rapidshare.com/files/59712582...kins.v3.91.rar
MemOptimizer v3.03

MemOptimizer adından anlaşılacağı üzere bir ram optimize programı. Program bilgisayarınızın bellek kullanımını düzenleyerek sistem performansınızı arttırmayı amaçlıyor. Yazılım otomatik ram optimize seçeneği ile programı açar açmaz optimize işlemini yapmaya başlıyor. (Automatic Optimization) Dilerseniz Optimization/Memory sekmesi altından sisteminizdeki ram miktarına göre düzenlenmesini istediğiniz kadarını kendinizde belirleyebiliyorsunuz. Ayrıca programda Cpu adı altında işlemcinizi kullandığınız programlara göre optimize eden bir bölümde mevcut, optimize edilmesini istediğiniz programları listeden ekleyip kaldırabiliyorsunuz.Faydalı bir araç.
Notation Musician v2.2 Retail

İnternetten bulduğunuz veya elinizde var olan midi dosyalarınızı program aracılığı ile çıktısını alabileceğiniz nota sayfalarına dönüştürebilirsiniz. Ekranızında programın dosyanızı çalması esnasında hangi nota üzerinde olduğunu izleyebilir dolayısı ile sesi gözünüzle takip edebilirsiniz.
http://rapidshare.com/files/59717535...usisian.v2.rar
ReGet Deluxe 5.2 Build 320

ReGet Deluxe , alternatif olarak kullanacağınız bir download yöneticisi. Yarıda kalan downloadlarınızı yada yavaş veya bozuk download linkleri için alternatif adres arama programın öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Program Internet Explorer, Netscape Navigator, Opera, Netcaptor, NeoPlanet ve diğer browserlarla bütünleşerek çalışır. ReGet Deluxe ayrıca bir çok dilide destekliyor bunların içinde Türkçe'de var.
http://rapidshare.com/files/59719965...d_320_Beta.rar
Google Maps Images Downloader v2.82

Bu Program Sayesinde Google Earth Programını Kullanırken Resimleri Bilgisayarınıza İndirebilirsiniz.
http://rapidshare.com/files/59715008/google_maps.rar
Moleskinsoft Clone Remover v2.5.4

Bilgisayarınızdaki ikiz gereksiz dosyaları bulup silmenizde yardımcı olur
http://rapidshare.com/files/59715865...ver.v2.5.4.rar
MailWasher Pro 6.0

MailWasher Pro, birden fazla e-posta adresinizi takip etmenize olanak tanır. Size gelen postaları henüz size ulaşmadan virüslere ve tehlikeleri dosyalara karşı tarar.
Eğer posta istenmeyen bir kaynaktan geliyorsa gelişmiş filtresi sayesinde siz görmeden postayı SPAM bölgesine taşır.
Kendinize ait özel kara listenizi oluşturabilir ve özel filtreler yaratabilirsiniz. Bu sayede posta almak istemediğiniz kaynaklardan size asla posta gelmeyecektir.
Spyware Nuker XT 4.8.94.1815

Spyware Nuker programı; bilgisayarınıza yüklediğiniz multi-adware, spyware, trackware, thiefware ve Big Brotherware türü programların bilgisayarınızda bıraktığı kalıntıları siler. Antivirüs programınızla çakışmaz ve antivirüs programınızın bulamadığı virüs ve casusları bulur ve yokeder.
http://rapidshare.com/files/59722845..._Nuker_XT_.rar
PC Video Converter Studio 4.6

PC Video Converter Studio video format dönüşme konusunda size tam bir çözüm sağlıyor. Okuma desteği ile birlikte birçok video ve ses formatını desteklerken onları en popüler video formatlarına çevirmenize yardımcı oluyor. Çok güçlü olan bu media dönüştürme motoru ile çok hızlı işlem yapacaksınız. Desteklediği formatlar: AVI, MPEG1, MPEG2, VCD, SVCD, DVD, WMV, ASF, MOV, 3GP, M4V ve MP4.
http://rapidshare.com/files/59719509...Studio_4.6.rar
All-Radio v2.72

Bu Programla bir çok ülkenin radyosuna ulaşabilir ve tv kanallarını izleyebilirsiniz.
http://rapidshare.com/files/59709499/All-Radio_2.72.rar
Flash Video Recorder 1.00

Flash Videoları Kaydetmenize Yarayan Bir Program.
http://rapidshare.com/files/59714188...order_1.00.rar
Collection Studio 2.41

Collection Studio yazılımını kullanarak çok basit bir biçimde koleksiyonlar hazırlayabilirsiniz
http://rapidshare.com/files/59713070...tudio_2.41.rar
BulletProof FTP Client PRO v2.60.0.53

Bu program İle Oturumdaki dosya transferini sınırlama, sürükle ve bırak fonksiyonunu destekleyen bir işlem sıralayıcısı, arzulanan download işlemi bitinceye kadar otomatik olarak bağlanma ve daha birçok özelliğe sahip olan bir programdır.
Üstelik her türlü transferden sonra temel bilgileri gösterebiliyor. Bullet Proof FTP ile yarıda kalan dosya transferlerini kolayca tamamlayabilirsiniz. Program bu özelliği ile diğer FTP programından farklı bir görüntü çiziyor.
Ayrıca resume (yarıda kalan dosya transferi) yi otomatik olarak yapar. Dosya transferi bittiğinde hattınızı otomatik olarak keser isterseniz. Sürükle Bırak yöntemiyle dosya transferini kolayca yapmanıza olanak sağlar.
Kuyruğa attığınız işleri ayrı ayrı klasörler arası transfer olsa bile otomatik olarak algılar ve istediğiniz bu klasörlere atar. özetle alternatif ve güçlü bir FTP programı isteyenler denemeyi unutmayın.
http://rapidshare.com/files/59712313...v2.60.0.53.rar
Algolab Photo Vector v1.98.69

AlgoLab Photo Vector ile renkli çizimlerinizi tarayıp vektör formatına çevirebilirsiniz. Ve böylece resim üzerinde istediğiniz gibi düzenleme yapabilirsiniz. Kullanımı kolay windows menüleriyle, geliştirilmiş keskinleştirme metoduyla ve çeşitli görüntü efektleriyle donatılmış denemeniz gereken bir görüntü işleme programı.
Profesyonel CAD/CAM dizaynları yapabilirsiniz. Adobe Illustrator, Corel Draw, Adobe Photo Shop, Jasc Paint Shop Pro ve diğer CAD/CAM programları ile birlikte çalıştırabilirsiniz.
http://rapidshare.com/files/59709382...r.v1.98.69.rar
Advanced File Worker v2.32

Güçlü bir dosya yöneticisi.yapabileceğiniz bir çok işlemden bir kaçı dosyalarınızın isimlerini toplu halde değiştirmek,dosya yedekleme işlemleri ,dosyaları numaralandırmak ve daha saymadığımız bir çok işlem için bu programı denemenizi öneririz.
http://rapidshare.com/files/59708070...orker.2.32.rar
Blumentals Screensaver Factory Enterprise v4.6

İstediğiniz bir resim dosyasından, video ya da Flash (swf) dosyasından Screen saver(ekran koruyucu) yapabilirsiniz.
Bunun yanında arka plan müziği ekleyip pek çok efekt kullanabilirsiniz. Çoğunuzun bildiği gibi Monitör sağlığı açısından ekran koruyucular önemlidir.
Ve ekran koruyucunuzu kendiniz yapmak istemişsinizdir (zaman zaman). İşte size fırsat... Bu program ile çok güzel ekran koruyucuları yapma olanağınız olacak.
http://rapidshare.com/files/59711897...Enterprise.rar
Smart Pix Manager v9.01

Smart Pix Manager multimedya dosyalarınızı görüntülemenize ve düzenlemenize yardımcı olabilecek bir yazılım.En önemli özelliğiyse fotograflarınızdaki kırmızı göz problemini çözebilmeniz.Bu özellik çok işe yarıyor.
http://rapidshare.com/files/59722085...ager.v9.01.rar
Saint Paint Studio v14.0

Saint Paint Studio v12.2; sayesinde resimlerinizi harika bir şekilde editleyebilirsiniz. Bu pogram sanatçılar, tasarımcılar ve programcı`lar için ideal bir yazılımdır. Ayrıca yazılım "GIF, JPEG, BMP, ICO, TGA, ve AVI" gibi birçok formatıda destekliyor.
http://rapidshare.com/files/59720674...aint.v14.0.rar
Focus Magic 3.02

Netlik, bir fotoğrafı teknik açıdan yetkin kılan detaylardan biridir. İstemeden titrek çıkan bazı fotoğraflar bizi hayal kırıklığına uğratabilir. Focus Magic sayesinde titreme sonucu ortaya çıkan hayalet çizgilerden kurtulmak olası...
http://rapidshare.com/files/59714459...agic.3.0.2.rar
ExamXML v4.32

ExamXML, XML dosyalarını görsel araçlar kullanarak karşılaştırmaya yarayan bir programdır. Bazı durumlarda XML dosyalarının kıyaslanması gerekebilir. XML dosyalar birçok özelliğe sahip oldukları için normal metin düzenleme araçlarıyla karşılaştırmak oldukça zor olabilir. ExamXML birçok türdeki kaynak veriyi kıyaslayabilir. Bir ağaç yapısı görünümü içinde karşılaştırılacak dosyalar açılır ve buradan kıyaslama yapıabilir.
XML dosya ağaç görünümde gösterildiği için, düzenleme olayı da daha kolay yapılabilir. Dosya içinde farklı metinler ayrı renk olarak gösterilir. Normal, sadece farklı olanlar ve sadece benzerler gibi seçimlerle dosyalar kıyaslanabilir.
'Options/Seçenekler' kısmından programla ilgili diğer ayarlamalar yapılabilir. 'Colors/Renkler' kısmından ise metinde yer alan renkleri yönetebilirsiniz.
http://rapidshare.com/files/59713916/ExamXML.v4.32.rar
'File' menüsünden 'Open 1..' ve 'Open 2...' ile program içinde iki dosyayı karşılaştırmak için açabilirsiniz.
Aquarium Lab v2.1.0

Akvaryumunuz Ile Ilgilenmenize Yardımcı Olacak Bir Yazılım
http://rapidshare.com/files/59711424...m.Lab.v2.1.rar
AudioGrail K-MP3 v6.10.1.145

AudioGrail pek çok aracı içinde barındıran bir programdır. AudioGrail ile yapabilecekleriniz
-Albümlerin isimlerini ve id-taglarını düzenleyebilirsiniz
-Tekli ve çoklu dosyalar ile çalışabilirsiniz.
-Dosya isimlerindeki reklamları ve gereksiz karakterleri temizleyebilirsiniz
-İd-tag lardaki gereksiz karakter ve kelimeleri temizleyebilirsiniz
-Mp3'lerinizi isimlerine ya da id-tag larındaki bilgilere göre klasörleyerek düzenleyebilirsiniz.
-Mp3'lerinizi CD'lere yazdırabilirsiniz.
-Şarkı listesi oluşturabilir ve oluşturduğunuz şarkı listelerini düzenleyebilirsiniz.
-Sabit sürücünüzü taratabilir ve şarkı listesini alabilir ve listeyi değişik formatlarda kaydedebilirsiniz.
-Sabit sürücünüzü tarayarak aynı mp3 leri bularak temizleyebilirsiniz.
-Mp3'lerinizin kalite analizini yapabilirsiniz.
-İd-tag bilgilerinizi silebilirsiniz.
http://rapidshare.com/files/59715716...6.10.1.145.rar
Ideal DVD Copy v3.0.0

Ideal DVD Copy bir DVD kopyalama programıdır
http://rapidshare.com/files/59715558...opy.v3.0.0.rar
Nidesoft Video Converter v2.0.62

DVD, VCD, AVI, MPEG, MP4, WMV, 3GP, Zune AVC, PSP MP4, iPod MOV, ASF uzantıları arasında çeviri yapmanıza yarar.
http://rapidshare.com/files/59716411...er.v2.0.62.rar
AlbumPro v8.9 Multilanguage

Albümlerinizi Yönetebileceğiniz Bir program.
http://rapidshare.com/files/59709049/AlbumPro.v8.9.rar
Easytornado Picture2AVI v1.1

Resimlerinizden Videolar Oluşturabileceğiniz Bir Program.
http://rapidshare.com/files/59719552...e2avi.v1.1.rar
Nero 8 Ultra Edition v8.1.1.0

Nero’nun yeni sürümü bir çok özellikle birlikte geliyor.
http://rapidshare.com/files/59715894/nero8keygenn.rar
Acala Video MP3 Ripper v2.8.4

Acala Video mp3 Ripper bir dönüştürücü programdır. Bu program ile birçok;video film dosyasını farklı türe;ve;mp3 formatına dönüştürebilirsiniz. Acala Video mp3 Ripper programı;ile;divx, xvid, avi, mpg, mpeg, vob, vcd, svcd dosyalarını;kendi aralarında dönüştürebilir, müzik dosyalarını mp3, wma ve;wav müzik dosyası formatına;hızlı,;kolay ve yüksek kalitede dönüştürebilirsiniz.
http://rapidshare.com/files/59707066...per.v2.8.4.rar
Apollo MPEG to DVD Burner v3.8.2

Apollo MPEG To DVD Burner MPEG film dosyalarını DVD-R/RW diskler dönüştürmeye olanak sağlar.Birkaç tıklama ile işlemi bitirebilirsiniz buda programın kolay kullanımının göstergesi olabilir.DVDleri yazmadan önce ön izlemesini yapabilirsiniz
http://rapidshare.com/files/59710305...ner.v3.8.2.rar
Apollo WMV ASF ASX to DVD Burner v3.8.2

Bu program WMV/ASF/ASX dosyalarınızı DVD formatına çevirebiliyor.En önemli özelliklerinin arasında dosyalarınızı RW cdlere cekebiliyorsunuz
http://rapidshare.com/files/59710833...DVD.Burner.rar






Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle