site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner


Açılımı Crap Cleaner olan bu program ile bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silerek daha istikrarlı ve performanslı çalışmanıza olanak veren program boyundan büyük işler başarıyor.
Program üç ana kısımdan oluşmakta. İlk bölüm ''CCleaner'' temizlik bölümü;burada bilgisayarınızda bulunan bulunan gereksiz dosyalarınızı sileceksiniz.Bu bölüm iki alt bölümden oluşmakta. İlk bölüm Windowsta Internet Explorer, Windows Explorer ve Sistem dosyalarını tarayıp gereksizleri sileceksiniz. İkinci bölüm uygulamalarda ise Adobe Photoshop CS2,Mozilla,Opera vb.programların geçmişini ve gereksiz dosyalarını sileceksiniz.

vede güvenli silme kipiyle dosyaları 7 defaya kadar üstüste silebilirsiniz
Programın ayrıca sorunlar bölümünde uygulamaların, kısayolların vb.hatalarını tarayabilir, hataları düzeltebilirsiniz. Araçlar bölümünde de program Kaldırma ve Windows başlangıcında çalışan programlarınızı düzenleyebilirsiniz. Programın en üstünde de sisteminizi hakkında bilgi vermektedir.
Kullanım kolaylığı, ücretsiz olması ve Türkçe olması sebebiyle bu program olmassa olmazlarınız arasına girecek ve bu programı kullanarak sisteminizi daha kararlı ve hızlı hale getireceksiniz.

CCleaner'ın sildiği ve düzenleyebildiği hata uygulamaları :
Internet Explorer

Firefox

Opera

Windows

Kayıt dosyaları

Sistem ve dosya bütünlükleri

v1.41.544 yenilikleri:

* Vista kullananlarda IE7 temizleme desteği sağlandı
* Safari tarayıcısı desteklendi
* Dosya optimizasyon sistemi düzenlendi
* Birçok kuruluma ait dosya güncellendi

v1.39.502 yenilikleri:

* Güvenlik silim kodları yeniden yazıldı
* Yeni AntiVir PE Classic özelliği
* Sistem verimi arttırıldı ve daha hızlı çalışır hale getirildi
* Bazı sorunlar çözüldü.
* Vista'yla uyumluluk sağlandı.
* Adobe Reader 8.0, IZArc, OpenOffice 2.1, PerfectDisk 8.0 adlı programlar silme işlemine eklendi.
* Nero ve Flash Player silme işlemi güncellendi vs.yeni birçok özellik.
* Ve daha bir çok özellik ile yeni sürüm eklendi.

Not: Programı Türkçe olarak kullanabilmek için setup'a çift tıkladığınızda diller arasında Türkçe'yi seçin.

http://download.piriform.com/ccsetup203.exe








Microsoft Office 2007 Service Pack 1



2007 Microsoft Office paketi Service Pack 1, müşterilerin istediği önemli kararlılık ve performans geliştirmelerini içerir ve aynı zamanda kullanıcı güvenliğine yönelik ek gelişmeleri kapsar. Bu hizmet paketi Aralık 2007'den önce 2007 Office paketi için yayımlanan tüm güncelleştirmeleri de içerir.Düzeltilen sorunların listesi dahil olmak üzere SP1 hakkında daha kapsamlı bilgiyi şu Microsoft Bilgi Bankası makalesinde bulabilirsiniz: 936982: 2007 Microsoft Office paketi Service Pack 1'in Açıklaması.Service Pack 1, genel kullanıma sunulan bir güncelleştirmenin zaten yüklenmiş olmasına bakılmaksızın bilgisayarınıza yüklenir.Ayrıca SP1, Microsoft Çevrimiçi Kilitlenme Çözümlemesi özelliği ve Microsoft Ürün Destek bölümüne gönderilen görüşler aracılığıyla elde edilen kullanıcı bildirimlerinin bir sonucu olarak gerçekleştirilen kararlılık geliştirmelerini de içerir.


Sistem Gereksinimleri
Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows Server 2003 Service Pack 1; Windows Vista; Windows XP Service Pack 2 Bu güncelleştirme şu programlar için geçerlidir:


Microsoft® Office Basic 2007
Microsoft® Office Enterprise 2007
Microsoft® Office Ev ve Öğrenci Sürümü 2007
Microsoft® Office Professional 2007
Microsoft® Office Professional Plus 2007
Microsoft® Office Small Business 2007
Microsoft® Office Small Business Management 2007
Microsoft® Office Standard 2007
Microsoft® Office Ultimate 2007
Microsoft® Office Access® 2007
Microsoft® Office Excel® 2007
Microsoft® Office FrontPage® 2007
Microsoft® Office InfoPath® 2007
Microsoft® Office Outlook® 2007
Microsoft® Office PowerPoint® 2007
Microsoft® Office Publisher® 2007
Microsoft® Office Word 2007
Microsoft® Office OneNote® 2007
Microsoft® Office Groove® 2007

Ek gereksinimler:
SP1'i başarıyla yüklemek için Microsoft Installer 3.1 (MSI 3.1) veya üstünü yüklemiş olmanız gerekir. MSI 3.1'i karşıdan yükleme yönergeleri dahil olmak üzere daha fazla bilgi için lütfen 942101 numaralı Microsoft Bilgi Bankası makalesine bakın.
SP1'i başarıyla yüklemek için, düzeltme ekinin boyutundan daha fazla boş sabit disk alanı olması gerekir. Alan gereksinimleri hakkında daha ayrıntılı bilgi için lütfen 943589 numaralı Microsoft Bilgi Bankası makalesine bakın.


http://download.microsoft.com/download/1/b/b/1bbf7a95-7b5d-4786-98bf-78ef72b55a89/office2007sp1-kb936982-fullfile-tr-tr.exe







Şimdi herkesin ihtiyacını görecek bir program tanıtacağım size. Microsoft Powertoys: Virtual Desktop Manager programı ile Windows işletim sistemindeki tek masaüstü sayısını 4′e çıkarabilirsiniz.

Ne işimize yarar bu program? Bir çok uygulama açtınız pencerelerle doldu masaüstünüz her uygulama masaüstü sadece ona aitmiş gibi yayılır ekrana; işte bu program sayesinde uygulamaları ayrı masaüstünde çalıştırarak bu karmaşadan kurtulabilirsiniz. Program bedava ve kısıtlaması yok!

Programı indirdikten sonra gerekli kurulum işlemlerini gerçekleştirdikten sonra ilgili resimde gösterdiğimiz gibi

* Görev çubuğunda sağ tıkla
* Açılan menüden Araç Çubuklarından Desktop Manager‘ı seç
* Görev Çubuğunun sağında bir tane yeşil dört tane mavi düğme belirdiğini görmüşsünüzdür…

alt


Yeşil düğmeye bastığımızda ekranımızı 4′e bölünmüş olarak görürüz; karelere isim verilmiş 1, 2, 3 ve 4. Bunlar bizim sahip olduğumuz masaüstü ekranlarımız. Herhangi bir numaralı kutuya seçtiğimizde o masaüstünü görüntülüyebiliyoruz.

Bilgisayarınızın iyi bir sistem olduğunu düşünüyorsanız ve bu uygulamanın görselliğini arttırmak istiyorsanız
Desktop Manager düğmelerinin üstüne sağ tıklayın, açılan menüden ‘Use Animations‘, ‘Shared Desktops‘, ‘Show Quick Switch Button‘ seçeneklerinin hepsinin işretli olmasını tercih edebilirsiniz.

Bir de her masaüstü için ayrı duvar kağıdı seçebilirsiniz. Bunun için:

* Desktop Manager düğmelerinin üstüne sağ tıkla
* ‘Configure Desktop Images‘ seçeneğini seç
* Gelen menüden o an seçili masaüstü için sağ taraftaki masaüstü resimlerinden dilediğini seç

Ayrıca Desktop Manager‘a ait her tuş için kısayol belirleyebilirsiniz. Bunun içinde aynı şekilde:

* Desktop Manager düğmelerinin üstüne sağ tıkla
* “Configure Shortcuts Keys” i seç.
* Gelen menüden istediğin tuş kombinasyonlarına ilgili düğmeyi ata



Download:
http://rapidshare.com/files/75548910/DeskmanPowertoySetup.rar

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle