site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner



Messenger Live 8.5 sürümünün eski sürümlerden en önemli farkı, Windows Live Folders ile birlikte geliyor olması. Paylaşılan Klasörler penceresinde görünen Windows Live Folder, kendinize özel klasörler oluşturabilir, bunları paylaşıma açabilir ya da veri depolama niyetine kullanılabilir.

Messenger Live 8.5, şu anda sadece Ispanyolca olarak yayınlandı. Ancak, aşağıdan da indirebileceğiniz Türkçe dil desteği için gerekli dosyayı, yazılımın kurulduğu dizine [C:/program FilesWindows LiveMessenger] kopyalayarak, arabirim dilini Türkçe'ye dönüştürebilirsiniz.
***Not: Eğer Messenger Live 8.5 kuramazsanız bilgisayarınıza, tahminen XP kullanıyorsunuzdur, XP e yama olarak Windows Installer 3 kurmanız gerekiyor ki Windows Live Messenger 8.5 kurabilesiniz. İndireceğiniz dosyada hepsi bir aradadır kolay gelsin başarılar


http://files.msgstuff.com/files/Windows%20Live%20Messenger%208.5.1302.1018.msi

bence indirdikten sonra virus taramasından geçirin. ben kullanmadım ona gore.



Windows Live Messenger 9.0.1407.1107 BETA, BETA deneme sürecinin başlamasının hemen ardından şaşırtıcı olmayan bir şekilde Internet'e sızdırıldı ve biz de sizler için inceleyip Türkçe dil desteği sağladık.

Görsel açıdan Windows Live Messenger 8.5'ten farklı olmayan Windows Live Messenger 9.0 BETA'da gerçekten de yenilik sayılabilecek birkaç yeni ve ilgi çekici özellik bulunuyor:

- Kişileri engelleme ve Microsoft'a rapor etme (istenmeyen reklam gönderenleri vb.)
- Birden fazla yerden oturum açabilme (çoklu oturum açma değil, aynı hesabı kullanarak...)
- Messenger ses sisteminde yapılan değişiklikler (kişilere ses atayabilme vb...)
- Hareketli gif resimlerini görüntü resmi olarak kullanabilme
- Kişisel iletilere yazılan internet adreslerinin tıklanabilir olması
- Bazı gözle görülmeyen iyileştirmeler, geliştirmeler...

Windows Live Messenger 9.0 BETA TR'den ekran görüntüleri:





İndirme ve Kurulum:

Windows Live Messenger 9.0.1407.1107 sürümünü indirmek için ekteki ZIP dosyasını kullanınız. İndirme işleminden sonra ZIP içindeki Windows.Live.Messenger.9.0.1407.1107.msi dosyasına çift tıklayarak kurulumu gerçekleştirininiz.

Türkçe'leştirme:

WLM 9.0 BETA'yı tamamen kapatın. Saatin yanındaki sembolüne sağ tıklayın ve "Exit" seçeneğini kullanın. İndirdiğiniz ZIP dosyası içinde bulunan msgslang.9.0.1407.1107.dll dosyasını C:\Program Files\Windows Live\Messenger\ klasörüne kopyalayın, eski dosyanın üzerine yazın.


WLM 9.0 BETA'nız, %95 oranında Türkçe olacaktır.

http://rapidshare.com/files/75629061/wlm_9.zip.html

türkçe dil seceneği buyrun:
http://www.badongo.com/file/5578379







Internet Download Manager 5.11; dosyaların innDirme hızını artıran, innDirilen dosyanın kaldığı yerden devam etmesini (resume) sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve innDirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir innDirme yöneticisidir. Program ile bağlantınızın kesilmesi sırasında yarıda kalan dosyaların innDirilme işlemini kaldığı yerden devam ettirebilirsiniz. Dosyaları hızlı bir şekilde innDirebilir, ne zaman innDirileceğini zamanlayabilirsiniz. Bu innDirme yöneticisi FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini, Proxy sunucularını, güvenlik duvarlarını (firewall), çerezleri (cookie), MP3 ses dosyalarını ve MPEG video içeriklerini destekler. Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olarak işleyici bulundurur ve sorunsuz bir şekilde çalışır. Basit grafikli kullanıcı arayüzü ile kullanıcı dostu ve kolay kullanımlıdır.

Yazılımın Genel Özellikleri
# Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm tarayıcılarla sorunsuz çalışabilme
# Desteklediği tarayıcılarda bir linki tek tıklama ile innDirme
# Hızlı innDirme (üretici, Internet Download Manager'in DAP ve Getright programlarından daha hızlı innDirme yaptığını iddia ediyor.)
# innDirmeyi durdurup, kaldığı yerden devam ettirebilme
# innDirme zamanını belirleme
# Tamamlanan dosyalar için otomatik virüs denetimi
# Özelleştirilebilir arayüz
# Hızlı güncelleme
# Sürükle-Bırak desteği
# İsteğe göre 1-2-4-8 ve 16 kanaldan innDirme yapabilme
# ZIP önizleme
# FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini destekleme
# Olaylarda ses çıkartabilme
# Komut dizisi kullanabilme

Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler
# Windows Vista desteği eklendi.
# YouTube, Google Video ve MySpaceTV gibi video paylaşım sitelerinden FLV uzantılı videoları innDirebilme özelliği eklendi.
# Mozilla tabanlı tarayıcılardan dosya innDirmek için Mozilla eklentisi eklendi.
# MMS protokol desteği eklendi.
# Tarayıcı entegrasyonu geliştirildi.
# Araç çubuğu geliştirildi.
# İnnDirme teknolojisi yeniden tasarlandı ve geliştirildi.

Internet Download Manager Türkçe Yama
Internet Download Manager programını Türkçe olarak kullanmak istiyorsanız buraya tıklayarak 22 KB boyutundaki Türkçe dil desteğini innDirebilirsiniz. Yamayı kurmak için tek yapmanız gereken; innDirdiğiniz ZIP dosyasını programın kurulu olduğu dizindeki "Language" klasörüne (C:\Program Files\Internet Download Manager\Languages\) çıkartmak ve programı çalıştırıp "View>Language" kısmından Türkçe'yi seçmek!

Aslında siz progrmaı kurduktan sonra direk soruyor zaten türkçe dil seceneği indirilsin mi diye eğer evet derseniz hemen indiriyr zaten.
kesinlikle tavsiyemdir. çok hızlı indirir.

istediğiniz herşeyi indirebilirsiniz.progrmaı kurduktan sonra mp3 lerin direk indmesini istemiyorsanız ya da youtube videolarını indimeden izlemek isityorsnız. yada başka birşey indirmesin istiyorsnaız.
progrmaı kurduktan sonra secenekler(options) kısmından dosya türlerine tıklarsanız karşınıza bir sürü şey çıkacak bunlar dosya uzantılarıdır. diyeim youtubeden indirmesin isityorsanız orada flv olarak duran yeri flvd yada fl ya da direk silerseniz indirmez. yada bir sitede mp3 wma gibi şeyleri indirmesin diyorsnaız mp3d gibi birşey yazın yani uzantısın değiştirin o indrmez.

kesinlikle tavsiyemdir nerdeyse 300 kat daha iii. hemde 16 parça kadar da dosyayı indirebiliyor hemde bilgisayarı kapattıktan sonra tekrar kaldığıını zyerden indirmeye başlıyabiliyorsunuz.

her türlü sorunlarınız için burdayım.


ilaçlıdır yani craklidir.crackini yapmanız lazım.
http://dosya.arsiv.gen.tr/file.php?file=695bfc862f22e4bc34f3d33e39622206

alternatif:
http://www.badongo.com/tr/file/5578309







ObjectDock kullanıcılara kısayollarını, programlarını ve çalışmakta olan programlarını düzenleyebileceği eğlenceli, çekici ve animasyonlarla süslenmiş bir iskele(dock) üzerinden kontrol edebilmelerini sağlıyor. Kullanıcılara masaüstü ve kısayol düzenlemesinde daha fazla kontrol seçeneği sağlayan program kullanıcıların onlara ihtiyaç duydukları şekilde ulaşabilmeleri konusunda gerçekten önemli rol alıyor. Benzersiz stili ve yüksek dereceli performansı ile ObjectDock çok tercih edilen bir program.

Eğerki Mac OS X işletim sisteminin masaüstü görünümü hoşunuza gidiyor ve imreniyorsanız artık ObjectDock sayesinde bilgisayarınızdada bu görünüme sahip olabileceksiniz.

ObjectDock hem görev yöneticisi hemde program çalıştırıcı olarak çalışan ücretsiz bir programdır. Kullanıcıların dock üzerindeki tüm görünümü kendilerine göre kişiselleştirebildiği ve animasyonlar dahil koyabildiği bir çok gelişmiş seçeneğe sahip bu yazılımın ayarlarının yapılması oldukça kolay.


Bu barın arkaplanı, iconları, ekran üzerinde yeri, görünüp görünmemesi, boyutu ve yazı tipi değiştirilebiliyor. Özellikle Windows XP kullananlar masaüstünde sağ tıklayarak simgeleri yerleştir bölümüne gelerek masaüstünüzdeki bütün simgeleri yok edebilirsiniz ve en çok kullandığınız kısayolları ObjectDock'a atarak masaüstünüzü boşaltabilirsiniz.

ObjectDock programının yapımcılar tarafından Plus versiyonununda paralı olarak satışa sunulmasına karar verildi. Plus versiyonda işinizi daha fazla kolaylaştırabilecek bir kaç daha fazla özellik bulunuyor. Ücretsini ödeyerek isterseniz satın alabilirsiniz.



Programın son versiyonu v1.9 ile yepyeni Stardock ReadyView özelliği eklendi. Hava durumunu izleyebileceğiniz bu yeni özellik dışında, Vista üzerinde küçültme animasyonu, birkaç hızlı görünüm özelliği ve daha fazla seçenek eklenen program yeni gelişmiş görev çubuğu durumu, özel görev çubuğu modeları ve daha fazlası yeni versiyonda.


videolu anlatım aşağıda.

http://www.stardock.com/products/objectdock/learn.asp


download.
http://storage.stardock.com/files/objectdock_freeware.exe

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle