site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

İlginç İcatlar


Yeni teknoloji ve icat kelimelerini duyunca hemen herkesin aklına "Jopon"lar gelir. İşte Japonya'dan insanoğlu için birkaç ilginç icat.

Yorucu bir günün ardından işten çıktınız ve eve gitmek için trene yada metroya bindiniz. Sallatınında yardımıyla gözleriniz kapanmaya başladı. Ani fren durumunda başınızın öne düşüp zara görmemesi için bir icat.

Yeni pişmiş bir yemeğin ağzınızı yakmaması için düşünülmüş bir icat. Mucit, insan sağlığını da düşünerek, sıcak yemekten doğabilecek yaralanmalara karşı yemek çubuklarına vantilatör görevi gören küçük bir fan yerleştirmiş.

Kendi gözünüze damla damlatırken yaşanan sıkıntılara bir çözüm. Göze damla damlatmakta da ne var diyorsunuz. Ancak söz konusu göz size aitse ve bunu tek başınıza yapmanız gerekiyorsa iş düşündüğünüz kadar da kolay değil. Bu gözlük sayesinde damlayı bir seferde göz bebeğinize ulaştırmak mümkün. Tek yapmanız gerekn gözlüğü takıp başınızı arkaya yaslamak. Bu sayede gözünüzü ıskalamak mümkün değil.

İçkiniz bittiğinde bardağı aletin üzerine koyuyorsunuz. Önceden boş bardağın ağırlığının programlanmış olduğu bu alet, ağırlık sensörü sayesinde bardağın boşaldığını anlıyor ve içkinin tazelenmesi gerektiğini bir pager sistemiyle ya da bilgisayarla barmene haber veriyor. Temelde esas alınan 2 şey var: Yer çekimi ve ağırlık sensörü.

İLGİNÇ EV ALETLERİ

dakikada makarna, transparan buzdolabı, suyu geri dönüştüren makine.

3 DAKİKADA MAKARNA
Makarna haşlamak için 2 önemli özelliğe sahip; makarnaları kırmanıza gerek kalmıyor ve sadece 3 dakikanızı alıyor. Japon'ların fikri.

SUYU GERİ DÖNÜŞTÜREN MAKİNE

Sanyo Aqua model çamaşır makinası, kullandığı suyu temizlyip sonraki çamaşırlar için saklayabiliyor. Böylece yaklaşık 50 litrelik bir su boşa gitmiyor.

İÇİ GÖZÜKEN BUZDOLABI

Transparan bir buzdolabı? Buzdolabınızın için düzenli değilse sanki pek de hoş olmayabilir.

BİLMEDİKLERİNİZ DUYMADIKLARINIZ


En son ürünler, sizi şaşırtacak tasarımlar, hiç bilmediğiniz ve duymadığınız yenilikler burada...
AYAKKABI İÇİN ÖZEL ÇARKIFELEK

Ayakkabıları düzenli bir şekilde küçük bir alanda saklamanın güzel bir yolunu bulmuşlar.


KENDİNDEN SOĞUTMALI MASA

İlk bakışta şık tasarımıyla dikkat çeken bu masa, aslında bir nevi buzdolabı. Dekoratif salonlar için tasarlanmış "Smart Table" ile misafir ağırlarken yiyecek içeceklerinizi taze tutabilirsiniz...






MİNİ UZAYLI MUTFAĞI

Küre şeklinde kompakt tasarımlı bu mutfak, İtalyan Sheer firmasının tasarımı. Dar alanlar için oldukça kullanışlı görünüyor.


0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle