site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner



daha fazla resim için bakın.(kesinlikle tavsiye ederim hümam)
http://notepad-plus.sourceforge.net/uk/site.htm

Notepad++ açık kaynak kodlu, ücretsiz, birçok programlama dilini destekleyen, Windows altında çalışan yararlı bir editördür. Notepad yerine kullanılabilecek uygun ve işlevsel yazı düzenleyicisidir.

Notepad++ tamamen C++ Win32 api ile yazılmıştır, yani Windows MFC kullanmadan yazılmıştır. Bu sayede birçok editörde olduğu gibi yavaş açılma problemi yoktur. GPL lisanlı bu yazılım beklediğinizden de daha hızlı çalışır.
Syntax (sözdizimi) hatası bulma, vurgulama ve renklendirme yapabilir. Desteklediği programlama dilleri: C, C++, Java, C#, XML, HTML, PHP, Javascript, RC kaynak kodları, Makefile, ASCII art dosyası (uzantısı .nfo, doxygen, ini olanlar), batch dosyası, ASP, VB/VBS kaynek kodları, SQL, Objective-C, CSS, Pascal, Perl, Python ve Lua.

http://downloads.sourceforge.net/notepad-plus/npp.4.6.Installer.exe?modtime=1195690518&big_mirror=0





Program elinizdeki yüzlerce resime kendi ambleminizi, resminizi otomatik olarak basmanızı sağlıyor. Programın tek resme ya da bir klasördeki tüm resimleri imzalayabilmesinin dışında imzanızı transparan olarak ekleyebilme özelliği vardır.

.Net Framework 2.0 ve üstü platformlarda çalışmaktadır.

Sürüm : 1.0
Boyut : 0.98 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe

İNDİR: http://rapidshare.com/files/45690126/Resim__mza_Program__ByReVenge.rar

Şifre isterse:www.downtr.org





Foxit PDF Reader 2.2 Build 2129 - Ücretsiz Free !
Foxit Reader, ücretsiz bir PDF (e-kitap) okuma, yazdırma programıdır.Çok küçük sizeuyla hızlı downloadilir ve fazla yer kaplamaz.İndirir downloadmez kullanmaya başlayabilirsiniz.Ve anında başlar, böylece "Merhaba" ekranının kaybolmasını beklemenize gerek yoktur. [Üreticinin kurduğu bu cümle Adobe Acrobat Reader'ın başlangıcında çıkan ekranla alakalı]
# Kullanımı çok basit olan bu programda çift tıklamayla program açılır, ve anında istediğiniz dosyayı okutabilirsiniz.
# Yazdırmak isterseniz "print" (yazdır) demeniz yeterli.
# Bu sürümde dosya içinde istediğiniz kelimeyi ya da kelime grubunu bulmanız sağlanmış ve seçtiğiniz grubu kopyalayabilme imkanı verilmiş.

Foxit Reader is a free PDF document viewer and printer, with incredible small size (only 2.1 M download size), breezing-fast launch speed and amazingly rich feature set. Foxit Reader supports Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista.

arkadaşlar adobenin tüm gorevlerini yapar ve hiç yarı yolda bırakmaz. boyutuna bakın 2 mb gibi birşey adobeyi bilirsiniz kaç mb olduğunu.

http://us01.foxitsoftware.com/foxitreader/foxitreader_setup.exe




Oooo masALLAH neler varmis burda emeginiz icin tesekkürler +1

Devamini bekliyoruz...Rabbim razi olsun...


ALLAH razı olsun kardeşim.

inşALLAH devamı hep gelecektir.



Silinemeyen dosyalarınızı silmek için geliştirilmiş, kullanışlı bir yazılım.

kesinlikle tavsiyemdir. boyutuda ufaktır.
sadece silinmiyen dosyanın üzerine gelip mausle sağ tıklamanız ve unlock demeniz yeterli zaten türkçe.



hümam

veya

indir

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle