site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
alt
Maxthon 2.0.7 Build 1245 - Final

Maxthon yazılımı yüksek derecede özelleştirilebilir arabirime sahip güçlü sekmeli bir tarayıcıdır. Internet Explorer tarayıcısı motoru üzerine kuruludur (muhtemelen sizin şimdiki web tarayıcınız). Yani IE tarayıcısında ne çalışıyorsa Maxthon sekmeli tarayıcıda da aynı şekilde çalışacaktır, ama aşağıdaki birçok ilave verimli özellikler ile...

Maxthon (Formerly MyIE2) is a powerful web browser with a highly customizable interface. It can open multiple web pages within one browser window, and uses little system resources. Maxthon has a greatly integrated & customizable interface which supports Skins (Default, Turbo Qute, Mozilla_2, Safari, TCPort, X_Phoenity), Plug-Ins (AI Roboform, FlashSave, ViewSource, EnableRightClick, Up a Directory, Weather), IE Extensions, & specific toolbars (example: GOOGLE Toolbar). It also incorporates 2 POPUP blockers (Auto POPUP blocker & a POPUP blocker list filter) and a Content Filter. Maxthon is based on the Internet Explorer engine (your most likely current web browser) which means that what works in IE, works the same in Maxthon but with many additional efficient features like:

[Changes]
* improved shortcut key responsiveness * removed extra border when "show window frame" is enabled
* fixed flickering problem when switching tabs
* fixed problem that window size sometimes not saved
* fixed problem that some web site icons are not shown in tabs
* fixed an application error
* fixed some mouse gesture trail drawing problems
* fixed a crash problem when refresh is pressed
* "options" is not shown in Setup Center for plugins without config.html
* fixed a crash problem due to drag and drop
* fixed problem that custom useragent sometimes not work

Homepage - http://www.maxthon.com/en/

Size: 2.88 MB

http://maxthon.cachefly.net/mx_2.0.7.1245.exe





alt
ZZEE DHTML Menu 2.1.0
ZZEE DHTML Menu is a library for Javascript and PHP that you can use to create familiar dropdown menus like in desktop applications. Please see the detailed description in the help file.ZZEE DHTML Menu is fairly easy to install and embed into your existing HTML or PHP pages.Free for non-commercial use

Websiteniz için açılır hhtml menüler oluşturur.

DOWNLOAD ZZEE DHTML Menu 2.1.0




http://img2.nnm.ru/imagez/gallery/1/2/8/b/0/128b09643f7fb8121e7524207beb3558_full.jpg
Nexus Radio 2.2.2
Nexus Radio is a free full featured internet radio player for listeners who want to record their favorite radio content for playback on their PC, or any portable device that supports MP3s. With over 6000+ radio stations and support for thousands more, Nexus Radio delivers the content radio listeners yearn for.

6000'dan fazla radyo istasyonunu dinleyebilme.Nexus Radio programıyla Internet üzerinden 6000'den fazla radyo istasyonunu dinleyebilir, istediğiniz şarkıları sabit diskinize kaydedebilirsiniz.
- 38 farklı müzik türünden 6000+ istasyon barındırır.
- Desteklediği formatlar: AAC, MP4, MP3, MP2, MP1, OGG, WMA ve WAV.
- Medya oynatıcısı.
- Tek tıklamayla kayıt imkanı.
- Kayıt özelliklerini değiştirebilme.
- Kayıtta otomatik isim değiştirme ve ID3 yazma.
- ID3 v1/v2 desteği ve editörü.
- iPhone ve iPod'la uyumludur.
- 32 Bit sayısal efekt.
- 5.1 surround ses.
- Spyware, malware ve adware içermez.
Sanal ortamda radyo dinlemek isteyenler için ideal.
DOWNLOAD Nexus Radio v2.2.2




alt
Alarm 2.0.4
Alarm is a digital clock that you can set to display a message and play a sound at a time of your choice. It is meant to be of help when you want to be warned while you are working (and chances are big you are going to forget you have to do this very important thing later on)...

Options/Features:

  • Shows the current time in Configurable LED´s
  • Beeps or plays a sound (you can replace the default alarm siren)
  • Plays music (you can use your own mp3, mid, wav and so on music files)
  • Shows a small dialog or alarms you with a Full Screen Alert with your text
  • Option to Preview your alarm
  • Customizable Snooze function with Interval Setting
Kullanımı basit fazlada yer kaplamayan bilgisayarınız için alarm programı.
DOWNLOAD Alarm 2.0.4







alt

Auslogics Disk Defrag, ücretsiz bir disk birleştirme yazılımıdır. Windows işletim sisteminde veriler sabit diske gelişi güzel olarak kaydedilirler. Bu da verilerin düzensiz biçimde işlenmesine neden olur. Zamanla bu durum bilgisayarınızın performansının düşmesine, yavaşlamasına yol açar.
ayrıntılı bilgi için haberin devamını okuyun


Bu performans düşüklüğünün nedeni şöyle açıklanabilir; bilgisayarınızda bir uygulamanın çalışabilmesi için o uygulamaya ait her bir verinin ya da dosyanın siz komut verdiğiniz zaman biraraya gelmesi gerekir. Eğer bu dosyalar birarada ise sorun yoktur fakat gerekli dosyalar farklı alanlara dağılmışsa bu verdiğiniz komuta verilecek tepki süresi uzar. Zaten bilgisayar kullanıcılarının "bilgisayarım yavaşladı" derken kastettiği şey bilerek ya da bilmeyerek bu ya da bir başka nedenden ötürü tepki sürelerinin uzamasıdır.

Auslogics Disk Defrag yazılımı yukarıda açıklanan durumun önüne geçebilmek için sisteminizdeki parçalanmış dosyaları birleştirme işlemi yapmaktadır. Bu işlem sayesinde diskinizde kayıtlı dosyalar daha düzenli hale gelir ve böylece sisteminizin tepki süresi kısalır. Aslında Windows'un kendisine ait bir disk birleştirme aracı vardır fakat bu araç üçüncü parti yazılımlara oranla yavaş çalışmaktadır. Bu yazılımla sabit diskinizi hızlıca birleştirebilir ve ayrıntılı raporlar alabilirsiniz. Boyutunun küçük olması ve ücretsiz sunulması da önemli özellikleri arasındadır. Yazılım Windows'un klasik disk birleştirme aracına güzel bir alternatif olarak düşünülebilir.

alt

Disk fragmentation leads to system slowdowns, PC crashes, slow startup and shutdown and sometimes to system failures. Auslogics Disk Defrag® is designed for fast optimization of today's modern hard disks. Get the maximum performance out of your expensive hardware investments. And it's absolutely FREE. It works on Windows XP/2000/2003 and Vista.

- Improve computer performance and stability
- Increase your productivity - no more waiting for files to open
- Defragment disks in only a few minutes
- Useful disk fragmentation map and detailed fragmentation report
- Windows XP Home and Professional, 2000/2003 and Vista supported

Changes in Version 1.4.10.252:
- fixes links

Homepage - http://www.auslogics.com/en/software/disk-defrag

Size: 1.53 MB


http://rapidshare.com/files/80009549/disk-defrag-setup.rar






Wikipedia, Google'a rakip oluyor


İnternetin ansiklopedisi Wikipedia'nın kurucusu olan Wikimedia Vakfı, dünyanın en büyük arama motoru Google'a rakip bir arama motoru kuruyor.

Wikimedia Vakfı yöneticisi Jimmy Wales, 'Wikia Search' adlı yeni arama motorunun 7 Ocak'ta faaliyete geçeceğini açıkladı.

Wales, dev arama motorları Google ve Yahoo'nun arama algoritmalarını gizlemelerini eleştiriyor ve 'Wikia Search'ün arama teknolojisinin açık olacağını belirtiyor.

(Yeni Şafak)




alt
PDFCreator 0.9.5

PDFCreator easily creates PDFs from any Windows program. Use it like a printer in Word, StarCalc or any other Windows application.

Latest Changes:

  • * Using GPL-Ghostscript 8.61 now
  • * Added French help file
  • * New com-function: cPrintURL added
  • * Added some new com-samples
  • * Added a counter for filenames
  • * Improved setup now supports silent install for server mode (with /LoadInf and /SaveInf)
  • * Support for PDF/A (1b) and PDF/X (X-3:2002, X-3:2003 and X-4) via additional Ghostscript parameters (predefined)
  • * Support for signing PDFs via Actions and a VB-Script
  • * Samples of PDFCreator COM-Control in .Net, .Net Scripting Host, MS Office, Perl, Python, Ruby, VB 6, WinBatch and Windows Scripting Host
  • * Fixed some minor bugs
PDFCreator, başka formatların yanında Word dokümanlarını da PDF formatına dönüştürebiliyor ve tamamen ücretsiz olarak bu işlemi yapıyor. PDFCreator sanal bir yazıcı oluşturuluyor ve kağıt çıkarmak yerine PDF dosyaları oluşturuluyor.
PDF dokümanları her platformda kalite kaybı olmadan rahatlıkla okunabiliyor. İletilmesi gereken veya yayımlanacak olan kompozisyon, kalifiye iş yazıları, sunumlar veya önemli dokümanlar için mükemmel bir araç.

PDFCreator çevirme işlemi sırasında çıkan problemlere bir son veriyor. Kurulumdan sonra bir çok programda bulunan baskı özelliği ile direkt PDF dokümanları oluşturabilirsiniz. “Kaydet” düğmesinin üzerine bir tık yeterli. (CHIP)

DOWNLOAD PDFCreator 0.9.5




alt

güçlü, hızlı ve küçük boyutlu bir BitTorrent istemcisidir. Program gelişmiş istemcilerin sağladığı özellikleri; daha az işlemci, bellek ve hard disk alanı kullanarak sunabilmek için üretilmiştir.

Özellikler:
# Türkçe dahil 45 dil desteği
# Kurulum gerektirmez
# Dosya innDirme önceliği sistemi
# Düzenlenebilir bant genişliği paylaşımı
# Trackerless desteği
# UPnP desteği (Sadece Windows XP'de)
# Genel ya da kullanıcı bazında hız limiti ayarı,
# 6 Mb'den düşük bellek kullanımı
# 203 Kb gibi inanılmaz bir boyuta sahip olması

uTorrent is an efficient and feature rich BitTorrent client for Windows sporting a very small footprint. It was designed to use as little cpu, memory and space as possible while offering all the functionality expected from advanced clients.
  • Multiple simultaneous downloads
  • Configurable bandwidth scheduler
  • Global and per-torrent speed limiting
  • Quick-resumes interrupted transfers
  • RSS Downloader
  • Trackerless support (Mainline DHT)
Homepage - http://utorrent.com

Size: 247 KB

Download µTorrent 1.8 Alpha


Download µTorrent 1.7.5.4602 Final

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle