site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner





Km Player birçok video formatına destek veren altyazi ve screenshot alabilme özellikleri de bulunan ücretsiz komple bir video oynatıcısıdır.
Tamamlanmamış dosyaları, internet üzerinden anlık yayınları(streaming) da desteklemesi, bunun yanında hem bilgisayarda yüklü codecleri kullanabilmesi hem de kendi içerisinde codec bileşenlerini barındırması ile gerçekten de beğenimizi kazandı.

FLV, Google Video, 3GP, MKV (ücretli video oynatıcılarında olmayabiliyor)gibi çok uç noktalarda yer alan video formatlarına bile destek vermesi, ücretsiz olması ve içerdiği özelliklerin genişliği ile her bilgisayarda olması gereken programlar arasında..

KMPlayer is a korean movie and audio player that supports a wide range of codecs and file formats. It has full VCD/DVD playback functionality.

Başlıca Özellikleri :
* Mp3 , Wav , Ogg gibi ses formatlarını oynatabilme.
* Dat , Avi , Mpeg gibi görüntü formatlarını oynatabilme.
* Arayüz desteği.
* Farklı dil desteği.
* Albüm oluşturabilme desteği.
* Favori listesi oluşturabilme desteği.
* Ekran kontrol desteği.
* Efekt desteği.
* 3D video desteği.
* Ekran yakalama desteği.
* Gelişmiş seçenekler menüsü.
* Çalma listesi oluşturabilme.
* Ekran efektleri oluşturabilme.
* Tüm codec paketleri ile uyumlu çalışabilme.
* URL üzerinden görüntü ve ses alabilme.
* Winamp ve Media player radyolarını dinleyebilme.
* Playback desteği.
* ID3v1 ve ID3v2 tag desteği.
* Multimedia klavyeler ile uyumlu çalışma ve özel tuş atama desteği.
* Görüntü formatları için alt yazı desteği.
* Eklenti desteği.
* Sistem belliğini az kullanma özelliği.
* Şık ön panel.
* Tüm standart özellikler.

Homepage - http://www.kmplayer.com/forums/

Size: 16.3 MB

http://www.kmplayer.com/beta/kmp.zip






Office 2007 ile hazırladığınız dosyaları, Office 2003 ile açılmayabilir ve formatını değiştirebilirsiniz.
Microsoftun office icin yapmıs oldugu yamayı ile office 2007'nin docx uzantılı dosyaları acabilme desteğini office 2003 entegre ediyor.

Microsoft'un en yeni ofis paketi Office 2007, görsel arabirimi ile büyük beğeni topluyor. Değişiklikler her ne kadar sadece görsel
arabirimdeymiş gibi algılansa da aslında teknik tarafta da büyük değişiklikler var. Bunların yansımalarından biri de dosya uzantıları.
Örneğin Word 2007 ile oluşturduğunuz bir belge, varsayılan olarak *.docx dosyası olarak kaydediliyor. Bu dosyayı ne Wordpad ne de
Office 2003'teki Word ile acılamıyor.

Ta ki; Aşağıdaki dosyayı indirip sisteminize kurduktan sonra artık office 2007 *.docx uzantılı dosyaları office 2003 ile acabilirsiniz.
Dosyaların formatını dosyayı actıktan sonra Dosya Farklı Kaydet seceneğinden doc olarak kaydedirseniz başka bir yerde aynı dosyayı
acabilmek icin bu yamaya gereksinim duymazsınız..
Buradan İndirelim






XP Codec Pack, en çok kullanılan ses ve video biçimlerini oynatmaya yarayan, en eksiksiz çözücü paketidir. Windows Media Player ve Winamp gibi bazı medya oynatıcıları, çeşitli sesleri ve videoları çalıştıramazlar. Bunun sebebi, bazı biçimleri tam olarak çözememeleridir. XP Codec Pack'i sisteminize kurduğunuzda, çalıştıramadığınız sesleri ve videoları medya oynatıcınız çalıştıracaktır. Her türlü videoyu ve sesi sorunsuz bir şekilde çalıştırabilmeniz için mutlaka bir çözücü paketine ihtiyaç duyarsınız ve bu ihtiyacınızı da XP Codec Pack oldukça iyi karşılar.

Tamamen ücretsiz olan ve hiçbir casus yazılım içermeyen yazılımın kurulumu ve kullanımı oldukça basittir. Yapmanız gereken tek şey, yazılımı innDirdikten sonra sisteminize kurmaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oynatamadığınız sesleri veya videoları, tekrar oynatmak istediğinizde, medya oynatıcınız sorunsuzca işlevini yerine getirecektir.

XP Codec Pack is one of the most complete codec pack which helps you to play all major audio and video formats. And to complete your multimedia experience, instead of 3 or 4 different players you get one, simple integrated player that plays almost all audio and video files: Media Player Classic.

XP Codec Pack includes :
* AC3Filter 1.46
* AVI Splitter 1.0.0.8
* CDXA Reader 1.0.0.2
* CoreAAC (AAC DirectShow Decoder) 1.2.0
* CoreFlac Decoder 0.4
* FFDShow MPEG-4 Video Decoder 2004.10.12
* GPL MPEG-1/2 Decoder 0.1.2.0
* Matroska Splitter 1.0.3.0
** Media Player Classic 6.4.9.1
* OggSplitter/CoreVorbis 1.1.0.79
* RadLight APE Filter 1.0.0.4
* RadLight MPC Filter 1.0.0.4
* RadLight OFR Filter 1.0.0.4
* RealMedia Splitter 1.0.1.2
* RadLight TTA Filter 1.0.0.2
* The Codec Detective 2.0
* VSFilter (DirectVobSub) 2.38

Changes in version 2.3.4 (December 7, 2007):
* New version of Media Player Classic
* Complete translation for Brazilian Portuguese (many thanks to Gustavo Melo).

Homepage - http://www.xpcodecpack.com

Size: 6.72 MB

http://www.xpcodecpack.com/cgi-bin/download.pl?file=XP_Codec_Pack-2.3.4.exe







BASEPLAYER den sıkılanlar buyrun. her türlü videoyu destekler alt yazı desteği de var. çok güel bir pro tavsiye ederim.

GOM Player 2.1.8.3683

http://www.gomplayer.com/main.html

hümam


Devamı gelsin mi?

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle