site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

EKNOLOJİK YENİLİKLER

Pilsiz Hesap Makinesi

Enerjisini, bobin ve mıknatıs çiftinden oluşan manyetik bir mekanizmadan sağlayan hesap makinesi. Dahili bataryayı şarj etmek için makineyi 5-10 saniye süresince sağa-sola sallamak yetiyor. Böylece cihaz 10 dakika boyunca kullanılabiliyor.

Ayrıntılı bilgi: [1] [2]

Pilsiz Uzaktan Kumanda

Üzerindeki mekanizmanın çevrilmesiyle enerjisini sağlayan ve pil gereksinimi olmayan bir uzaktan kumanda. Tam şarj edildiğinde 1 hafta boyunca kullanılabilen kumandada enerji depolamak üzere 1.5F'lık kondansatör bulunuyor.

Ayrıntılı bilgi: [1]

Dijital Resim Çerçevesi

640x480 çözünürlüğe sahip ekranında dijital resimleri ve hareketli görüntüleri ses ve müzik eşliğinde gösteren bir cihaz.

Ayrıntılı bilgi: [1]

LED'li Dijital Saat

Tek sütun halinde dizilmiş LED'ler ve 1800d/dak hızda dönen mekanizma ile havada analog saat görüntüsü oluşturan bir cihaz.

Ayrıntılı bilgi: [1]

Sıcaklık Göstergeli Fan

Fanın içine yerleştirilmiş 8 adet LED yardımıyla sıcaklık değerini havada görüntüleyen yeni bir fan türü.

Ayrıntı bilgi: [1]

Pilli Havya

4 adet AA alkalin pil ile çalışan ve çok kısa sürede uç sıcaklığı 420 santigrat dereceye ulaşabilen bir havya türü. Havyanın taşınabilir olması lehim yapmada büyük kolaylık sağlıyor.

Ayrıntılı bilgi: [1] [2]

Elektronik Cımbız

Cımbız şeklindeki bu LCR metre ile yüzey montaj (SMD) elemanların direnç, kapasite ve indüktans değerleri kolayca ölçülebiliyor.

Ayrıntılı bilgi : [1]

Mustafa Kemal Atatürk'e ait tarihi fotoğraflar

Renklendirilmiş fotoğraflar ile tarihe farklı bir açıdan bakmak isterseniz bu fotoğrafları mutlaka inceleyin.

Resimler için tıklayın

Powerball

Powerball, bileğin dairesel hareketiyle döndürülen ve iç yapısında Gyro bulunan teknolojik bir alet. Parmak, el, bilek, kol ve omuz kaslarını güçlendirmek amacıyla kullanılan bu aletin dönüş hızı dakikada 16.000 devir'e kadar ulaşabiliyor. Sporcular, daktilo ve klavye kullananlar, piyano, gitar ve bağlama çalanlar için ideal bir bilek güçlendirici.

Ayrıntılı bilgi : [1] [2] [3]




Winampta ses kalitesini %200 artıran küçük bir yama..


Winampta Ses Kalitesini %200 artırın...

yada

http://www.winamp.com/plugins/download/81361



Oyunlarınızı ve internetinizi hızlandırabileceğiniz bu programları mutlaka deneyin benim favorim Game Gain programı önceden ekran kartı düşük model olduğu için oynuyamadığım oyunları oynayabilmemi sağladı öneririm...

Game Gain 2.11.22.2005



GameBoost 1.11.28.2005

Netscream 1.11.28.2005

Üç programında kullanış şekli aynı örneğin gamegain için sistemimizi ekran kartımızı seçtikten sonra fastest seçeneği seçiyoruz serialini yazmazsak fastest seçemeyiz sadece fast seçeneğini seçebiliyoruz işlem bittikten sonra bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz...


Game Gain v2.1.2.2006


Kod:
http://www.pgware.com/downloads/?fil...exe&type=trial
GameBoost v1.1.23.2006

Kod:
http://www.pgware.com/downloads/?fil...exe&type=trial
NetScream v1.1.30.2006

Kod:
http://www.swiftdog.com/downloads/?f...exe&type=trial



Motorola'nın yeni video telefonu

Moto_q_movie_1Motorola'nın yeni çıkaracağı söylenen bu akıllı telefonun film oynatma yeteneği olan gelişmiş bir telefon olduğu söyleniyor. Kaynağa göre, 30fps (saniyede 30 kare) gösteren film oynatıcısı ile film izlemek mümkün olacakmış. Tabii ki 2GB'lık harici hafıza birlikte. Acaba filmler telefonlar için yakında harici disk/hafıza ile satılmaya başlayacak?

Link







Laserli pinpon

Wall_of_pong_1
Pinponu laserle oynamak isteyenler için, üretilmiş (pinpon oyunu değil ama benziyor). Nintendo'nun sansasyonel oyun konsolu Wii'den sonra bu tür teknolojiler daha da gelişeceğe benziyor.

Link



AOL Active Virus Shield
100%
FREE
Ekran Görüntüsü
AOL Active Virus Shield 6.0.0.308, Kaspersky Anti-Virus 6 tabanlı, AOL tarafından üretilmiş ücretsiz bir antivirüs yazılımıdır. Bizce, ücretsiz olması çok iyi bir haber. Bu sayede birçok antivirus yazılım şirketinin de kendi ürünlerinin hafifletilmiş versiyonlarını ücretsiz dağıtmaya başlayacağını düşünüyoruz. Kaspersky, virüs konusunda çok iyi bir marka. Ayrıca yaptığımız testler sonucunda Kaspersky'ın bilgisayarı, Norton kadar yavaşlatmadığını ve test hard diskimizin tarama süresinin Norton'da daha uzun olduğunu tespit ettik.

FREE to Everyone! A new service courtesy of AOLComprehensive Anti-Virus Protection. Helps Protect Your PC from Viruses & Spyware!Active Virus Shield Desktop Program with Free Anti-Virus Protection. *Powered by Kaspersky Lab, one of the largest anti-virus providers, worldwide.Already have Active Virus Shield?Introducing AOL Active Virus Shield…Advanced detection technology to help stop known and new viruses, spyware and other malware before they attack you.Always-on, automatically checks for updates every hour- providing real-time scanning and protection against virus threatsEasy-to-install, works with most Windows® operating systems. (Windows 98, 2000, ME & XP)

Ücretsiz (Freeware) 13.9 Mb

download
www.agloco001.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle