site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
3D Boyutlu Atlas bomba


Download


WinSysClean


WinSysClean 2006
WinSysClean'in Özellikleri :
# Kaybolmuş hafıza alanı
# Hafızanın içinde kaybolmuş veriler
# Kaybolmuş ağ ve internet bağlantıları
# (fatal error) : açıklanamayan genel koruma hataları ve tehlikeli hatalar
# Virüsler
# Bellek hataları
# Nedensiz bir şekilde kaynaklanan (restart) yeniden başlatmalar
# Anahtar girdileri
# Windows'un olan taramaları
BURDAN



Power Notes 3.23


Power Notes; zamanınız çok değerli ise, hatırlamanız gereken tüm notları programa girin ve o size hatırlatsın. Programın kullanımı çok kolaydır ve düşük sistem şartlarında çalışabilir. Gerekli ise , program masa üstünde küçük toolbar olarak gösterilebilir. İhtiyaç duyabildiğiniz bütün parametreler programda değiştirilebilir.

Power Notes is a simple application; basically it creates electronic sticky notes for PC owners. The program has three major components.
First is Organizer that arranges otherwise chaotic pieces of information in orderly manner.
Second is Scheduler, a component that is responsible for planning events and running tasks when they are supposed to be executed.
The final component is Reminder. It plays an alarm sounds and displays a visual reminder (sticker) when scheduled.

Power Notes 3.23 İNDİR


BW Styler v1.1 for Adobe Photoshop



B/W Styler is a Photoshop plugin for B/W conversion, creating traditional B/W effects and styling B/W photos. B/W Styler works in dozens of graphics applications including Photoshop, Paint Shop Pro, Photoshop Elements, PhotoPlus, Photo-Paint, IrfanView and PhotoImpact under Windows. It supports 8bit and 16bit RGB images.
Versiyon Güncellendi | Updated Version

Original : --------------------------------- Processed with B/W Styler


BW Styler v1.1 for Adobe Photoshop indir | download


Laundry Room Girl




uçak maketi(XF5U-1)



1.05 mb
pdf formatında
gerçegiyle 1:32 oranında
Download


gf icon pack v4 by Gotchaforce


all in 256x256 png format

Download



Famous Company LOGO (180 adet logo)



Famous Company LOGO 180 logo
**2466 KB**

Download

Winamp Pro v5.34





Winamp 5.34 indir | download


Lynx: Dentist





0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle