site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Vista RTM WOW Icon Pack


Contains more than 360 icons.
256x256 PNG format

En Yeni ikonlar 360 adet






Divx Create Bundle v6.61
 DivX Standart Codec (Çözücü) divx biçiminde hazırlanmış videoları oynatmanıza yarayan bir codec'tir. DivX Standart sürümü tamamen ücretsiz olarak DivX Player ile gelmektedir.

Özellikler:
* Dahili Bitrate hesaplayıcısı
* Otomatik güncelleme seçeneği
* Hızlı kip performans düzeltmeleri
* 3 yollu GMC desteği
* Çoklu çerçeve oynatımı desteği
* Encode kipi düzeltmeleri
* YUV2 kipi hataları giderilmesi
* MPEG-4 biçiminde oluşabilen siyah görüntülerin giderilmesi
* XVID ve 3ivX desteği
* Dekoder düzeltmeleri ve çeşitli hataların giderilmesi
* Codec hızındaki artış (eski sürümlere oranla çok daha hızlı ve tutarlı)

This bundle includes the DivX Player and DivX 6.2 codec and DivX Converter. The DivX Player plays all .avi and .divx files that contain DivX video and MP3 audio (including DivX 3, 4, 5 and 6 video formats), and enables access to rented and purchased DivX movies. The DivX codec extends DivX playback support to all popular media players. This package supports English, French, German and Japanese languages.

Homepage - http://www.divx.com







Photodex ProShow Producer 3.0.1942


ProShow Producer, sitemizde de bulunan ProShow Gold programının daha gelişmiş sürümüdür. Resimlerinizi bir CD' ye kaydedip daha sonra bunları Slide Show olarak seyretmenize imkan veren ProShow programı ile oldukça etkileyici sonuçlar elde edebilirsiniz. Programın bünyesinde bulunan birçok efekt ile geçişleri daha etkileyici hale getirebilirsiniz.

280'in üzerindeki geçiş efektinden istediğinizi seçerek gösterileriniz de kullanma şansına sahip olduğunuz bu araçla özellikle geçiş ve zamanlama denetimi konusunda güzel ayarlamalar yapabilirsiniz. Resimler üzerinde döndürme, şekillendirme, renklendirme ayarları yaparak mükemmel görüntüler elde edebilirsiniz. Gerçek zamanlı bir önizleme aracına da sahip olan yazılım çalışmalarınızı VCD biçiminde kaydetmenizi de sağlamaktadır. Ayrıca fotoğraf albümlerinizi ekran koruyucu, kendiliğinden çalışır CD (AutoRun CD) ve MPEG biçimli videolar halinde de haırlayabilirsiniz. E-posta yolu ile sevdiklerinizle bu albümlerinizi paylaşabilir, yazılımın temel amacını gerçekleştirebilirsiniz.


ProShow Producer was designed for professionals who are creating shows commercially.
The all-new ProShow Producer 3.0 allows you to create advanced, professional-grade presentation masterpieces that not only emotionalize and inspire audiences but also bring them to the point of sale. With an award-winning feature set, including unlimited photo/video layering, show templates, branding, copy protection and built-in media authoring, plus all-new creative features like masking, vignetting and motion keyframing, the only limit to your success is your imagination.

ProShow Producer 3.0 expands upon the already impressive list of creative features and production control options. Now photographers can create professional-grade slide show masterpieces that not only look polished, but exhibit advanced, high-end artistic effects previously achievable only through using 3rd party professional photo and video editing software.


http://rapidshare.com/files/27459560/prsgol_avax.rar

Eski Versiyon - old version
http://rapidshare.com/files/30948594/ProShow.Gold.v3.0.1907_sh.rar




2007 Porsche 911 GT3 & 911 GT3 RS & 911 Turbo wallpapers


45 JPG | 1600x1200 | 10563 KB

http://rapidshare.com/files/30902461/2007_BMW_M6_sh.rar





Vector Professional Clipart


Vector Professional Clipart
#01 shopping(150 ai)
#02 business(46 ai)
48MB

http://rapidshare.com/files/30990504/VitaminD.rar




Ashampoo Photo Commander v5.30


Ashampoo Photo Commander bir resim işleme ve düzenleme yazılımıdır. Resim dosyaları üzerinde döndürme, çevirme, grileştirme, yeniden boyutlandırma, kırmızı göz giderme, metin ekleme, dikdörtgensel alan seçme, ok çizme, işaretleme ve daha birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca yazılım yalnızca resim dosyalarını değil, ses, video, kısaca tüm çokluortam dosyalarını açmakta ve oynatabilmektedir.

Resimlerden sunumlar oluşturabilme özelliği ile rakiplerinin bir adım önüne geçen yazılım, resimlere mükemmmel efektler verebilmekte, ışıklandırma yapıp, renk derinliğini ayarlayabilmektedir. Resimleri e-posta ile gönderebilmekte, baskı alınmasına destek olmakta, bir resme eş veya benzer olan resimlerin bulunmasını sağlamakta, cd'ye yazdırma desteği vermektedir.Yazılımda dahili bir ekran-yakalama aracı da mavcuttur.


Ashampoo Photo Commander 5 is an all-in-one application for organizing, editing, sharing and presenting photo collections. It also features additional creativity tools and audio and video management capabilities, making it a complete media management package.
Ashampoo Photo Commander 5 makes managing and organizing even the largest collections of digital photos easy. Its powerful integrated photo editing tools make it a one-stop solution. Instead of switching to a graphics application you can do all your adjustments and enhancements directly in the organizer. Remove the red-eye effect, adjust colors, contrast, hue and many other parameters, resize, crop, rotate, add a wide range of special effects and more. All without leaving the program.
But that's not all. You also get a suite of powerful and yet easy-to-use creativity tools: You can generate web albums of your photos that you can post on your home page. You can send your photos to friends by email, create collages, calendars and greeting cards, add picture frames and vignettes, insert text bubbles, add text, create slide shows and view them on your computer or burn them to CD or DVD, complete with a viewer program so that anyone can play them

Download




Vector Buttons and Icons - Metal and Glass


Includes: - AI 1 -EPS 1 - SVG 1 - PNG 1 - 9 MB

http://rapidshare.com/files/30999943/metal_glass_button_setR1.zip





0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle