site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Power AutoPlay Menu Creator Professional v7.7.120507D
 Power Autoplay menu creator professional ile otomatik çalışan menuler hazırlıyabilmenize olanak sağlayan kullanımı kolay bir program

Is best suited for creating software CDs, CD catalogs, CD presentations, CD photo albums and slide-shows, E-Books, CD business cards and promotional CDs.

Power Autoplay Menu Creator is one of popular and easy tools for creating powerful autorun, autoplay menus without programming experience. By Power Autoplay Menu Creator you can create autoplay menus with buttons, photos, texts, html, flash files, RTF files, GIF files, Hyperlinks, Hot spots, Timers, and more.

The menu will pop up when your CD/DVD is inserted into the drive from menu you can launch applications, open documents, play movies files, open web site, send Email, run built in slide show with background sound file, and do much, much more.



Home Page:http://www.arafasoft.com

Size:6 Mb







Games wallpapers volume 4(son kısım)

135 JPG |1600x1200 & 1280x1024 & 1024x768 | 54871 KB
DOWNLOAD





DiskTrix UltimateDefrag v1.52


Windows'un kendi aracından farklı olarak NT, 2000 ya da XP çalışırken normalde kilitlenmiş olan kayıt anahtarı (registry), veri tabanları ve diğer sistem dosyalarını da düzenleyebilen başarılı bir disk birleştirme aracı.

If you run complex games, simulations and applications, UltimateDefrag gives you the capability to place the files associated with these applications in the position on your hard drive that will give you the best performance possible. UltimateDefrag is the ultimate defragger and File Placement Optimizer. Defragging hard drives helps to restore your hard drive performance. File placement optimizing on the other hand, boosts your theoretical hard drive file access performance by up to 300% of manufacturers quoted averages (typical performance increase you'll experience is between 25 and 100%) by placing the files you want performance from onto the faster performing (outer tracks) areas of your hard drive. With UltimateDefrag - you can specify which individual files, programs or games you want the best performance from. The "Archive" function places all of your unused files out of the way and onto the slower performing areas of your hard drive.
(new)Yeni Versiyon:



(old)Eski Versiyon:






PDC World Darts Championship


Size:350 Mb

DOWNLOAD:

www.agloco001.blogspot 1
www.agloco001.blogspot 2
www.agloco001.blogspot 3
www.agloco001.blogspot 4




Super Screen Capture v5.54


Ekran görüntüleri yakalamak, yazdırmak ve bu görüntülere not eklemek istiyorsanız Quick Screen Capture tam size göre.

Program ekran görüntüleri yakalamanızı 10 değişik yoldan yapmanıza ve bu resimleri BMP/JPG/GIF formatlarında kaydetmenize imkan sunuyor.

Quick Screen Capture ile ekran görüntülerinize şekil, ok, yazı ekleyebilirsiniz, ekran görüntülerinizi boyayabilir, yeniden boyutlandırabilirsiniz..

Super Screen Capture is a useful and an all-in-one software for screen capture.. You can capture screen in many ways, including full screen capture, region capture, window capture, scroll capture, directx capture, video screen capture, sound record and etc.You can choose many kinds of output ways, including clipboard, printer, email, editor tool, temp folder, and all popular formats. Super Screen Capture has an easy-to-use and intuitive interface. Whatever you can see on your screen, Super Screen Capture will easily and fastest capture for your immediate use. Edge Effects are special effects that you place around the outside edge of your capture. You can add these effects either as a filter after capturing.
Download




BMW Z4 M Coupe


BMW Z4M | 1200 x 900 | 9 JPG | 1.74 Mb






Winamp 5.34 Build 1278 - Final
 Winamp'in tanımı, herhalde "zamana damgasını vuran muzik kutusu" olurdu. Uygulama, bilgisayarınızdaki tüm medyayı organize etmenin ve oynatmanın ve çevrimiçi müzik mağazasından alışveriş yapmanın keyfini çıkarmanıza imkan sunuyor. Winamp, kişiselleştirilebilir arayüzleri ve uyumlu ekleriyle diğer medya oynatıcılarından hep bir adım ilerde oldu.

Winamp, NullSoft tarafından 1999 yılında AOL (American Online) şirketinden açık arttırma ile satın alındı ve geliştiricileri tarafından yeni özellikler eklenerek bugüne kadar getirildi. Winamp'te halen AOL izleri göze çarpıyor. Örneğin son sürümler, AOL Music Now (AOL'un çevrimiçi müzik mağazası), In2TV (AOL'un tekrar açılan çevrimiçi TV kanalı) ve AOL Radio gibi özellikler üzerine kurulu bulunmaktadır.

Winamp, arayüzü eklenebilir ve çıkarılabilir paneller içeriyor. Bunlardan başlıcaları kontrol tuşları, ortam kitaplığı, çalma listesi editörü ve video oynatma penceresidir. Bu çoklu paneller, Windows Media Player ve iTunes kullanıcılarını, Winamp'e çekmeyi hedefliyor.

Homepage - http://www.winamp.com

Size:6.54 Mb






PhotoLine32 v13.52



Tanıtım:
PhotoLine32 çok fonksiyonlu bir resim düzenleme programıdır. Birçok bilindik resim formatının yanısıra pdf ve swf formatları olarak hazırladığınız tasarımları kaydedebilirsiniz. 3d desteği ve efekt seçenekleride çok yönlü bir program. Bir nevi küçük photoshop demek yanlış olmaz sanırım.

PhotoLine 32 is an imaging software, layout program, vector editor, batch converter, and Web editor with many functions. It provides painting, cloning, filtering, blending, and flood fill, many special effects, dynamic layer effects, and working layers. The program supports many picture formats, animated GIFs, CMYK, 16 bit per channel, color management, multiple undo/redo levels, plug-in filter, action recording, animations, poster and label printing.

Home Page - http://www.pl32.com/

Sİze - 7.8 Mb






AnyDVD & AnyDVD HD 6.1.4.5 Beta
 Tanıtım:
En beğendiğiniz DVD filminizi sırf DVD oynatıcınız bölge kodu istiyor diye oynatamıyor musunuz? Yoksa bir DVD içeriğini kopyalamak için dakikalar süren ek işlemler ile mi uğraşmak zorunda kalıyorsunuz?

AnyDVD, korunmasız ve tüm uygulamalar için bölge kodlu filmleri, windows işletim sistemine kopyalamak, filmlerin şifrelerini çözmek, DVD filmlerini şifresiz ve kodsuz olarak elde etmek için tasarlanmış bir yazılımdır. CSS kodu ile korunan filmleri bölge kod uygulamaları ile çok kolay bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

- New (HD DVD & Blu-ray): Added warning dialog, if HD DVD or Blu-ray processing did not work
- Fix (DVD): AnyDVD ripper did not work correctly with multiple angles. If you want more control (stream selection, main movie only selection, ...) we recommend to use CloneDVD2 available at http://www.slysoft.com instead of AnyDVD ripper.

Homepage - http://www.slysoft.com/en/anydvd.html

Size: 1.62 MB

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle