site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner


Audi Roadjet Concept&BMW M3 Coupe araba
resimleri



4963 KB
2006 Audi Roadjet Concept:12 resim
2006 BMW M3 Coupe:17 resim
toplam :30 resim

Audi Roadjet Concept&BMW M3 Coupe araba resimleri




Advanced Uninstaller PRO 8.1
 Tanıtım:
Advanced Uninstaller PRO 2007 güçlü bir yazılım kaldırma aracıdır. Bilgisayarınızdan kaldırmak istediğiniz yazılımlar bu işlemi gerçekleştirmeye çalıştığınızda çeşitli sorunlardan dolayı hata iletileri vermekte ve sisteminizde kurulu olarak kalabilmektedir. Bu sorunlardan en önemlisi yazılımın kaldırma işlemi için gerekli olan dosyalarının hasar görmüş veya silinmiş olmasıdır. Durum böyle olunca yazılımın kaldırma aracı işlevini tam olarak yerine getiremeyeceğinden siz sisteminizden kaldırma aracı bozulmuş olan yazılımı kaldırmaya çalıştığınızda sorun çıkarmakta ve işlemi başarılı biçimde gerçekleştirememektedir. Ayrıca bazı yazılımların kaldırma araçları üreticileri tarafından özensizce hazırlanmak ve yetersiz kalmaktadır. Hatta bazılarının kaldırma aracı dahi bulunmamaktadır.

Advanced Uninstaller PRO 2007 yukarıda açıklanan nedenlerle Windows'un dahili Program Ekle-Kaldır aracı kullanılarak sistemden kaldırılamayan yazılımları sorunsuzca kaldırabilmenizi ve daha birçok sistem düzenlemesi yapabilmenizi sağlayan bir araçtır. Ana menüsü üzerindeki Genel Araçlar(General Tools) bölümünde Yazılım Kaldırma(Uninstall Programs) sekmesine tıkladığınızda karşınıza varsayılan olarak liste biçiminde sisteminizde kurulu olan yazılımlar çıkacaktır. Burada yapmanız gereken kaldırmak istediğiniz yazılımı işaretleyerek sol altta bulunan "Kaldır"(Uninstall) butonuna tıklamaktır. Büyük ihtimalle seçtiğiniz yazılım sorunsuzca sisteminizden kaldırılacaktır. Eğer bu yolla işlem başarılı biçimde gerçekleştirilemezse diğer bir yol olan "Güçlü Kaldırma"(Forced Removal) seçeneği ile mutlaka istediğiniz her yazılımı kaldırabilirsiniz.

Yazılım kaldırma işlevinin yanı sıra sistem açılışında kendiliğinden çalışan uygulamaları düzenlemenize, gereksiz olanları başlangıçtan kaldırıp yeni başlangıç uygulamaları eklemenize yarayan bir Başlangıç Yöneticisine sahiptir. Bir diğer araç sisteminizdeki çift dosyaları bularak bunlardan kurtulmanıza yarayan İkili Dosya bulma aracıdır. Bu sayede boş yere sabit diskinizden alan kaplayan veriler silinip sistem performansınız artacaktır. Sistem performansınızı arttırmanıza yarayacak olan bir diğer işlev ise kayıt defterinizi temizleyip iyileştirebilmenizdir. Dahili kayıt defteri araçlarına sahip olan yazılım özellikle sisteme kurulup kaldırılan yazılımlardan sonra düzeni bozulan kayıt defterini eski haline getirmenizi sağlamaktadır. Daha birçok araca sahip olan Advanced Uninstaller PRO 2007 alternatif bir yazılım kaldırma aracı olarak kullanılabilir.

Advanced Uninstaller PRO runs under Windows 95 / 98 / Me / NT4 / 2000 / XP and Windows Vista.

Homepage - http://www.innovative-sol.com/uninstaller/

Size: 15.6 MB





Audi Q7 & Audi TT araba resimleri



2007 Audi Q7:9 resim-1600x1200
2007 Audi TT:9 resim-1600x1067
toplam:19 resim
4483 KB

http://rapidshare.com/files/29596988/Audi_Q7_Audi_TT_sh.rar




Notepad++ 4.1 Türkçe
 Açık kaynak kodlu, bir çok programlama dilini destekleyen bir editör. Düşük dosya boyutlu ve çok hızlı çalışıyor. Aynı anda birden fazla döküman açabilirsiniz. Otomatik tamamlama (auto-completion) özelliği sayesinde kodların tamamını yazmak yerine ilk harfini yazıp tamamlatabilirsiniz, yazmak istediğiniz kodun ilk (ya da ilk 2) harfini yazın ve ctrl+space tuşlarına basın; karşınıza kodlar gelecek. Kodları gruplarına göre renklendiriyor. Ayrıca yazılımda çoklu dil desteği de bulunuyor.




Size:2 Mb





Bird Pirates v1.03(game)


Shoot the birds from their rope – but in the right color order.
Sail away on a buccaneering adventure and visit seven different islands
with this exciting new game. Your mission is to send the Bird Pirates
to their rightful home – but beware; there are dangers lurking on the
high seas and you’ll have to use all your skills to achieve your goal!

Shoot the birds from their rope – but in the right color order. Fire
your cannon with the left mouse button, change the colors with the
right mouse button.

http://rapidshare.com/files/29660580/lg114.rar




Chicken Invaders 2 : The Next Wave


Chicken Invaders 2 : The Next Wave | 6Mb
Just when you thought it was safe to eat chicken again, the chickens have returned with an organized invasion to take over the entire solar system! Journey to each planet and fight your way to saving the world again! Advance through waves of invading chickens, avoiding falling eggs and collecting power-ups to boost your spaceship's firepower. It's fast-paced arcade action, for one or two players, with Chicken Invaders 2!

http://rapidshare.com/files/29660086/ChickenInvaders2Setup.rar




Golden Sub



Golden Sub | 9.32 mb
Golden Sub represents a sea change in puzzle fun! Take control of a mini-sub and torpedo various puzzle pieces to match items and remove them from the board. The goal is to remove items that stand between you and valuable gold coins. But you better hurry — your oxygen supply is limited!

http://rapidshare.com/files/29841896/Golden_Sub.rar



DVD Santa 4.5 Build 27387


DVD Santa 4.5 Build 27387 | 2.8 MB


Kolay kullanıma sahip arayüzü olan bu program sayesinde, AVI, WMV, ASF, MPG, VOB, DIVX formatlarındaki filmlerinizi DVD formatına çevirebilirsiniz. Ayrıca bu program ile filmlerinizden DVD görüntü kalitesinde resimler çekmeniz de mümkündür

dvdSanta is a All-in-One software that lets you copy, create, convert and burn your DVD movies. It can copy 9GB double layer DVD movies into a 4.7GB DVD-R disc, can turn your photos into DVD movies with Hollywood style motion effects, can convert other video formats(avi,wmv,vob,asf...) into DVD video, can transfer miniDV camcorder tapes directly to DVD video. dvdSanta is extremely easy to use, fast and powerful.

http://rapidshare.com/files/29844610/DVD_Santa_v4.5_Biuld_27387.rar



InstallAware Studio Admin v6.5
 Tanıtım:
InstallAware Studio Admin kısa tanımıyla bir kurulum hazırlama programıdır. Ancak bu tanım InstallAware Studio Admin için biraz yavan kalır. Öyle ki program aracılığıyla hem kod hem de grafik tabanlı kurulum dosyalarını sihirbazlar yardımıyla hazırlayabilir, bu dosyaları ister MSI(Windows Installer), ister Exe(Self Executable) formatında dağıtabilir, programlarınızın .Net, Java, SQL vb. ortamlarda çalışabilmesi için gerekli ön yüklemeleri program sayesinde ekleyebilir, kurulum dosyalarınıza Merge Modülleri dahil edebilir, dil seçenekleri ekleyebilir, zengin diyalog şablonlarından istediğinizi seçerek profesyonel görünüm ve içerikli kurulum dosyaları hazırlayabilirsiniz. Program ön tanımlı olarak Ingilizce dil seçeneğiyle geliyor. Yüklemeleriniz için dil dosyasını translate(çeviri) işlemine tabi tutmanız gerekiyor. Kişisel fikrim olarak 5 üzerinden 6 verebileceğim ender programlardan bir tanesi diyebilirim. Tek dezavantajı ise çalışması için minimum 1024*768 çözünürlük istemesi. Bu zorunluluk programı kurmak istediğinizde de ortaya çıkıyor.
Boyutuna bakarak aldanmamanızı öneririm. Program boyutunun ve 1499$ lık fiyatının hakkını veriyor. Deneyin pişman olmayacaksınız...

Windows Installer has such a tremendous barrier to entry that it is inconceivable to build even a trivial setup without using a third party setup authoring tool. Even then, third party setup tools simplify only part of the task of building your setup - offering visual editors for common items like installing files, registry keys, and so on - but leaving you on your own resources to do even a slightly intelligent install. Therefore developers are often stuck trying to learn the internals of Windows Installer at some point or the other during the setup development process, time that would be better spent actually getting the setup itself done!

To make matters worse, one of the design limitations in Windows Installer is lack of scripting - while you can indeed call custom scripts, it is not possible to conditionalize the flow of the main setup sequence itself. Although you may assign primitive conditions to installation tasks, this is far from the ease and convenience of traditional setup development, and very counter-intuitive.

InstallAware embraces and extends Windows Installer, offering the true power of a scripting engine that allows conditionalized execution of Windows Installer commands. Even better, InstallAware does so while remaining within the confines of Windows Installer, and does not require or install a separate scripting engine.

HomePage - http://www.installaware.com/

Size - 246 Mb


Download Full - (100+100+46 Mb)
http://rapidshare.com/files/29910133/TD-InstallAware_6.5.part1.rar
http://rapidshare.com/files/29910083/TD-InstallAware_6.5.part2.rar
http://rapidshare.com/files/29910054/TD-InstallAware_6.5.part3.rar



Aqua Value icons


http://rapidshare.com/files/29813246/AquaValue_sh.rar
15600 KB


0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle