site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Photoshop CS Actionsset Special FX Enhanced Vol.1 /Vol.2



Photoshop CS Actionsset Special FX Enhanced Vol.1 /Vol.2

http://rapidshare.com/files/10013179/Special_FX_T.zip.html





Movie Collector Pro v5.0.2

alt

Güzel bir film hazırlama ve kataloglama programı. Seçmiş olduğunuz filmlerin isimlerini, çıkış tarihlerini, senaryolarını, kamera arkalarını, oyuncu-senarist ve yönetmenlerini listeleme özelliklerine sahiptir. Hazırladığınız kataloglar günümüz teknolojisine yani DVD ortamına aktarılıyor. Veri tabanını ise program kendisi hazırlıyor.
Kolay bir arayüze sahip bu program işinize yarayabilir.

Adding items to the movie database is quick and easy, just type the movie title or scan the DVD barcode with your barcode scanner.Movie Collector will automatically download all data (director, producer, genre, studio, etc... including an actor list and the cover images). The information is retrieved from our own Collectorz.com Movie Database and various other movie database sites on the internet (like the Internet Movie Database, the Amazon DVD catalog or DVD Empire).


www.agloco001.blogspot





gönül dünyamızdan serisi 1
alt
Afyon sohbeti: (1979)
Afyon vaazı : 27 haziran 1980 'FEDAKARLIK' (Gönül Dünyamızdan 1)
Tevbe 111
İnsanımızın içinde bulunduğu uçurum bundanda tehlikelisi
TÜM BUNLLARIN FARKINDA OLMAMAKTIR
20. Asrın müthiş tarifi
Zamanın asrın günahı varmıdır
Davanın büyüklüğü kadar gayret ve çaba olmalıdır
Saheebe bu konuda nasıkdı
EFNDİMİZ, Kureyşin boykotu döneminde hiç insan kaybetmedi
Kendilerini kısır yapmak isteyen sahabeler ve efendimizin
mukayesesi
Allah'a kurbiyetimizin alameti nedir?
Efendimiz ötede ümmetini nasıl tanıyacak
HANZALA B. AMİR'İN akıllara durgunluk veren vakası
SAD B. MUAZ'ın cenazesi ve efendimiz
Fedakarlıkta HZ.EBU BEKİR VE HZ. ÖMER

http://rapidshare.com/files/31300827/GD_afyon__vaaz_sh.rar





Super Flexible File Synchronizer v3.40.598
 Bu program dosya yedekleme ve bilgisayar, dizüstü, flash disk, sunucuyu senkronize etmek için kullanılır. Örneğin bilgisarınızda bulunan bir klasörü alt klasörleri ile birlikte yedekliyorsunuz. Bir müddet sonra tekrar yedeklemek istediğinizde hangi dosyalarda değişiklik yaptığınızı hatırlamanıza gerek kalmadan bu program ile tüm değişen ve yeni eklenen programlar yedek klasörünüze eklenir.


This software is used to back up data and to synchronize PCs, servers, and notebooks. The settings are stored in multiple profiles, and the software comes with support for FTP servers, ZIP compression, data encryption, and a scheduler for automated backups. On Windows NT/2000 or higher, the scheduler can run as a service - without users having to log on. This file synchronization tool features the ability to freely select files and folders across the whole folder hierarchy in tree-views and it has support for e-mail notification, profile categories, and various filters.

Home Page:http://www.superflexible.com/

Size:4.3 Mb







Digital Film Tools - 55mm v6.0 for Photoshop
http://img509.imageshack.us/img509/4610/55mm2ky.jpg
55mm is the definitive set of digital optical filters meant to
simulate popular glass camera filters, specialized lenses, optical
lab processes, film grain, matte generation, exacting color
correction as well as natural light and photographic effects--all in
a controlled digital environment with either 8 or 16 bits per channel
processing.








Ashampoo AntiSpyWare v1.61

Ashampoo® AntiSpyWare (v1.61, 05/14/2007)

Ashampoo AntiSpyWare gerçek zamanlı koruması olan, yeni yüksek teknoloji ile yazılmış mükemmel bir güvenlik yazılımıdır. Özellikle casus yazılımlara ve rootkitlere karşı yüksek koruma sağlamaktadır. Diğer Ashampoo yazılımları gibi kullanımı kolaydır, sistem kaynaklarını minumum kullanır, özelleştirilebilirlik düzeyi yüksek, çevrimiçi güncelleme destekli durumdadır. Yazılım ayrıca Türkçe'dir.


Özellikler ve Araçlar:
Geniş kapsamlı koruma: bilgisayar korsanlarına, numara çeviricilere, casus yazılımlara, solucanlara, reklam yazılımlarına, truva atlarına, klavye günlük tutucularına ve hatta rootkit
'lere karşı koruma sağlamaktadır.
Ayarlayın ve unutun: antispyware kalkanını ve kendiliğinden güncellemeyi etkinleştirin, bu şekilde gece-gündüz mükemmel bir korumaya sahip olacağınızdan rahatlayabilirsiniz.
Kendiliğinden güncelleme ve sistem girişlerini gerçek-zamanlı olarak izleme.

Günlük imza güncelleme: günlük imza güncellemesi ile, bilinen tehlikeleri maksimum düzeyde tanıma sağlanmaktadır.
Bilinmeyen tehlikelere karşı koruma: gelişmiş sezgisel tanılama analizi ve bilinmeyen tehlikelerin temel hareketlerini engelleme.
Karantina: şüpheli dosyaları kendinizi korumak için karantinaya alın, bu dosyalar tamamen silinebileceği gibi zararsız da olabilirler.
Çokdilli kullanıcı arayüzü: yazılımı kendi dilinizde çalıştırabilirsiniz.
Rootkit bulucu: virüs tarayıcıların dahi bulamadığı kötü niyetli yazılımlardan olan ve çok büyük tehlike oluşturan rotkitleri tanımlayabilmektedir.
Otomatik-başlangıç yönetimi: sistem açılışında kendiliğinden çalışmaya başlayan programlardan istenmeyenleri tanımlama ve engelleme.
Sistem işlemlerini izleme: Çalışan işlemleri denetleme ve gereksiz olanları durdurma.
İnternet temizliği: İnternet gezinti izlerinin tümünün silinmesi.
Dosya silici: Dosya ve klasörlerin kalıcı olarak silinmesi.
IP spam engelleyici: rahatsız edici reklam pencerelerinin durdurulması.

Features and tools:

- Comprehensive protection: Guards you against hijackers, dialers, spyware, worms, adware, Trojans, key loggers and even rootkits
- Set it and forget it: Activate the AntiSpyware Guard and automatic updates and relax in the knowledge that you are well protected round the clock
- Automatic cleaner and real-time monitoring of the entire system
- Daily signature updates: Daily updates of the “signatures” for identifying known threats for maximum safety
- Protection against unknown threats: Advanced heuristic analysis identifies and blocks unknown threats on the basis of their behavior
- Quarantine: Put suspicious files in quarantine to protect yourself without having to delete them completely – they may be harmless
- Multilingual user interface: Run the program in your own language
- Rootkit Detector: Can identify the highly-dangerous new “rootkits” that can even hide malicious software from virus scanners
- AutoStart Manager: Identify and disable unwanted auto-starting programs
- System Processes Monitor: Check running processes and stop them if necessary
- Internet Cleaner: Delete all traces of your surfing trail
- File Wiper: Permanently delete files and folders
- IP Spam Blocker: Stop annoying popup spam on your desktop

Download Homepage:
http://download16.ashampoo.com/m/ashampoo_antispyware161_sm.exe


İlaç:
http://rapidshare.com/files/31413629/Ashampoo.AntiSpyWare.v1.60.Multilingual.WinALL.Incl.Keygen-BRD.rar



Box Shot 3D 2.4.2

Box Shot

So, you decide to create a virtual cover. Good decision. As you already know people will not buy things thay they cannot see. Software box will be the deciding factor for many potential customers. It's a really good idea to create a virtual software box for your product.
You need a best virtual cover for your software. Why? Stupid question, I know. But I have an answer: Software box is a deciding factor for your customers, so you have two ways: customer sees your box and decides to try your software or customer sees your box and decides to look for another one. Yes, ugly software box can force your potential customer to go away.
So, you decide to create a best virtual cover in the world. Congratulations! You've found the right tool for your task: Box Shot 3D! Why? Here are the answers:
Box Shot 3D uses raytracing algorithms to produce photorealistic virtual covers. It is an unique feature of Box Shot 3D. You will not find another virtual cover software that does the same.

Box Shot 3D allows to use sky lighting to improve image realism. This is another unique feature of Box Shot 3D.
Box Shot 3D allows to control reflection, shadows and lighting parameters with ease.
Box Shot 3D allows to use custom background images.
Box Shot 3D creates up to 4000x4000 pixel images.
Box Shot 3D allows to create various type of boxes.
Box Shot 3D contains 12 virtual cover templates. You can use them to create you software box with a few mouse clicks.
Box Shot 3D is easy: just move sliders and watch your changes in realtime.

www.agloco001.blogspot

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle