site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner


jv16 PowerTools 2007 1.7.0.372 RC1
 V16 POWERTOOLS uygulamasını bilgisayarınızın temizlik işleri için kullanabilirsiniz. İçerisinde birçok araç barındırıyor. Program özellikle Windows Kayıt Defteri`nin bakımıyla ilgili. Gereksiz dosyaları belirliyor ve bilgisayarınız bakım işlemlerinde yardım sağlıyor. Bazılarınız Windows Başlat menüsünden kaldırılamayan geçersiz kısa yolların sıkıntısını yaşayabilir. Bu dosyaları bu programla kaldırmanız mümkün. Ayrıca programın Türkçe dil seçeneği de mevcut. Programın yardım dosyasını okuyabilmeniz için bilgisayarınızda Adobe Reader benzeri PDF araçlarına ihtiyacınız var.

jv16 PowerTools 2006 is a complete toolkit to maximize the performance of any PC. With a user base comprising several million downloads, the program is used by both home and power users as well helpdesk and support personnel around the globe.
jv16 PowerTools allows users to remove hidden traces of previously uninstalled software, to clean the computer's Windows registry for optimal performance and stability, and to fix many registry-based problems with a single mouse click. The ultra-streamlined multilingual user interface allows the software to be used in all major languages, while automatic backup and safety features make the program very safe to use.

Jv16 PowerTools'un Dahili Araçları:
- Software Manager
- Startup Manager
- Registry Manager
- Registry Cleaner
- Registry Finder
- Registry Find and Replace
- Registry Monitor
- Registry Compactor
- Registry Information
- File Finder
- File Cleaner
- File Organizer
- Duplicate File Finder
- File Tool
- Directory Finder
- Directory Tool
- Disk Wiper
- Start Menu Fixer
- History/MRU Cleaner
- History Manager
- Cookie Manager
- Privacy Protector

Homepage - http://www.macecraft.com

Size: 1.7 MB


Download Full




The Matrix & Blade II wallpapers




5631 KB
Blade II 15 adet
The Matrix 23 adet
1024x768
http://rapidshare.com/files/29008700/Matrix_blade2_wallpapers_sh.rar



Intellihance Pro 4.2 for Adobe Photoshop



Intellihance Pro 4.2 adds native support for Photoshop CS3 and Intel-based Macintosh computers. We've also improved the Intelligent Adjustment engine and built-in presets to work better with modern digital camera images and to give you more flexibility and better results. Intellihance Pro 4.2 also includes new Show Me How video tutorials to help you get the most out of Intellihance Pro 4.2.

New Features:

* Support for Photoshop CS3 · Universal Binary means fast native support for Intel-based Macs
* Updated Intelligent Adjustment Engine · Get the best results with minimal fuss
* Updated Presets · Quickly and easily enhance your images
* "Show Me How" Tutorial Videos · New built-in videos so you get the most out of Intellihance Pro
* Automatic Update Checking · Make sure you always have the latest version

Intellihance Pro 4.2 for Adobe Photoshop



Türkçe Filemaker Pro 8.5

FileMaker Pro, FileMaker firması tarafından geliştirilmiş, Macintosh ve Windows platformlarında çalışabilen bir veritabanı programıdır. 1980'lerde Macintosh için geliştirilmiş olan az sayıdaki veritabanı programından biridir.

FileMaker ile geliştirilen veritabanı dosyaları FileMaker Advanced (eski adıyla Developer) sayesinde kendi başına çalışan programlar haline de getirilebilmektedir. FileMaker veritabanlarını internet ortamında yayınlamak da mümkündür.

FileMaker ilk olarak Nashoba Systems tarfından geliştilmiş, ardından bu şirket Apple'ın alt şirketi olan Claris tarafından satın alınmıştır. Program 1998 yılında Claris'in kapanması ile kurulan FileMaker şirketi tarafından geliştirilmektedir.

FileMaker 7.0 sürümüne kadar bir dosyada sadece bir tablo saklanabilmekteydi. Bu sürümle birlikte bir dosyada birden fazla tablo saklayabilme özelliği eklenmiştir. Yine bu sürümle birlikte 2 gigabyte'lık dosya sınırı kaldırılarak 8 terabyte'a kadar dosyalar oluşturabilme imkanı oluşturulmuştur. Önceki sürümlerde herhangi bir alan en fazla 64 kilobyte metin tutabilirken, FileMaker 7 ile bu rakam 2 gigabyte'a çıkarılmıştır.

FileMaker 8 sürümü ile menüleri değiştirebilme, gelişmiş script özellikleri, web viewer ve geliştiricilere kolaylıklar sağlayacak birçok önemli özellik eklenmiştir. Filemaker IWP dediğimiz acil web paylaşımı da oldukça geliştirilmiştir.

Türkçe Filemaker Pro 8.5 indir

ilaç>>>



Video Splitter 4.4
Super Video Splitter is a tool to help you split, cut or trim a large AVI/DivX,MPEGI/II, VOB,DAT,WMV,ASF file into smaller clips . Using the included video player, you can split a movie file to smaller clips in AVI/DivX ,MPEG I/II,WMV/ASF format. Super Video Splitter provides different splitting mode to make splitting easy.You can extract multiple segments of any size by using the visual editing mode, or split the selection into multiple pieces of equal size automatically. You even can use it to convert a single file.You can change the framerate, size etc as you like. The program does not require any technical experience and is very easy to use.

Video Splitter 4.4



Trillian Pro 3.1.5.1


Açıklama: Msn , Icq , Yahoo , Aim-Aol ve IRC hesaplarına bağlanabileceğiniz en kaliteli ve en kapsamlı program. Bu program ile bu dört programın sunucularına ve IRC'ye bağlanabilirsiniz. Trillian ile bu 4 büyük mesajlaşma servisinin tüm özelliklerini kullanabilirsiniz.

Başlıca Özellikleri ;
* 4 Büyük mesajlaşma servisine bağlanabilme
* IRC sunucularına bağlanabilme
* IRC sunucularının tüm özelliklerini kullanabilme
* Kullanıcı arayabilme
* Dosya paylaşabilme
* Sesli ve görüntülü sohbet yapabilme
* Kullanıcı bloke edebilme
* Smiley kullanabilme
* Arayüz (skin) değiştirebilme
* Gelen mailleri okuyabilme
* Tüm standart özellikleri kullanabilme.

Homepage - http://www.trillian.cc/

Size: 8.60 MB

Download

Patch



Black square icons by Trivette


Black square icons by Trivette

http://rapidshare.com/files/28607333/Black_square_icons_by_Trivette.





Melomania 1.7.0.9
Sisteminizdeki müziklere hükmedin! Melomania v1.6.53 müziklerinizi albümlere ayırma ve koleksiyonlama işlemlerinizde size kolaylık ve rahatlık sağlayan bir programdır.

Automatic adding the digital tracks
No manual input of track titles and related information required. Media Scanner will get all necessary information for you right from tags of media files.

Information loading from Internet
Internet Finder allows you to find and download the comprehensive information about your music items with possibility to save any part of it to music database.

Lent media tracking
You can share your music items with friends and neighbours without worry to forget what and to whom you have lent.

http://rapidshare.com/files/29205198/M1_1_.7.0.9.rar



obe Illustrator vector clipart



Adobe Illustrator AI | 960 vector images | 52 (unpacked 229 MB)

Africa, Ancient, Angels, Animated letters, Anthropology, Aquarium, Asian Landscapes, Astrological, Baby togs.....

http://rapidshare.com/files/7274897/Adobe_Illustrator_Clipart.part01.rar
http://rapidshare.com/files/7274899/Adobe_Illustrator_Clipart.part02.rar
http://rapidshare.com/files/7274900/Adobe_Illustrator_Clipart.part03.rar



The Great Sea Battle v.1.0


The Great Sea Battle v.1.0 | 6.2 Mb

http://rapidshare.com/files/29205594/The_Great_Sea_Battle.rar




2007 Ford Mustang GT


200 Ford Mustang GT
3,72 mb
32 resim
1600x1200

http://rapidshare.com/files/29188773/2007_Ford_Mustang_GT.rar





0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle