site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Outlook Express Backup Expert v1.40

outlook verilerini yedekleme ve geri getirme kurtarma yazılımıdır.

OUTLOOK EXPRESS BACKUP EXPERT is an award winning email backup tool that helps you to create easily Outlook Express backup copies for your emails.

OUTLOOK EXPRESS BACKUP EXPERT - a perfect solution to keep your emails safe. If you usually use Outlook Express to manage your daily personal or business emails, we inform you that worms, Trojans, viruses, hardware failure and even human errors can cause the loss of the important information in your emails. Using our product, you can prevent all these things from happening.

Download:
http://w13.easy-share.com/1110213.html

Mirror:
http://rapidshare.com/files/32421869/boexp_ahr.zip



Nero 7 Premium Reloaded 7.9.6.0

 Tanıtım:
Nero, hem DVD-R-RW, hem de CD-R-RW disklerine yazmak için tasarlanmış esnek, güvenilir ve kolay kullanımlı bir uygulamadır. Dijital 5+1 ses çıkartma, video filmlerinize efektler verebilme, kesme ve yazı ekleme özellikleriyle gelişmiş WAV düzenleme, özellikleri bulunuyor. MPEG-4 kodlayıcısı, DVD filmleri MPEG-4 biçimine çevirme özelliklerini de destekler.
Nero; veri, video, resim, ses ve yedekleme işlemleri için tek başına yetebilen gelişmiş bir paket programıdır.
Buna ek olarak Nero, dinamik olarak CD takıldığında çalıştırmayı otomatikleştirecek şekilde kaldırabilir, çoklu dil desteği sağlar ve tüm önemli DVD-R-RW, CD-R ve CD-RW sürücü modelleriyle çalışır.

Nero 7 - The Ultimate solution for Data, Video, Photo, Audio and BackUp! The redesign of the user interface improves the usability and makes Nero Burning ROM 7 the fastest to use ever. The access from Nero Burning ROM to the Nero Home database guarantees easy access to media files including advanced search options with Nero Scout.
Nero 7 Premium enables you to experience your digital media in completely new and innovative ways. With the addition of a Nero Home – media manager, you can now have the complete PC and TV experience. Whether you want to access your media files from the comfort of your living room, or complete digital media projects on your PC, Nero 7 Premium is all you need.
Size: 175 MB


Download Türkçe Türkçe Alternatif Türkçe Alternatif 1 Türkçe Alternatif 2

========================

Download English Another English

========================

Download Multilanguage(Tüm Diller İçinde) (283 Mb)

Keygen





Rise Of Nations




System Requirements

* Retail version of Rise of Nations
* Microsoft® Windows® 98/Me/XP/2000
* PC with 500 MHz equivalent or higher processor
* 128 MB of system RAM
* 750 MB available hard disk space
* 8x speed or faster CD-ROM drive
* 16 MB video card required
* Sound card, speakers or headphones required for audio
* Microsoft Mouse or compatible pointing device
* 56 Kbps modem or LAN for online/multiplayer


Size:477Mb

DOWNLOAD:

http://rapidshare.com/files/32477362/RON_szb.part1.rar
http://rapidshare.com/files/32477511/RON_szb.part2.rar
http://rapidshare.com/files/32477668/RON_szb.part3.rar
http://rapidshare.com/files/32477819/RON_szb.part4.rar
http://rapidshare.com/files/32477917/RON_szb.part5.rar



avast! Virus Cleaner 1.0.211 - Türkçe(Updated)

Tanıtım:
Avast! Antivirüs programın üreticilerinin hazırladığı ve son günlerin en popüler(!) virüs ve solucanlarını temizlemeye yarayan ufak boyutlu ve ücretsiz bir yazılım.

Uyarılar :
# Program tarama yaparken başka bir uygulama çalıştırmayınız.
# Programı çalıştırmadan önce aktif durumda olan bir antivirüs yazılımınız varsa, tarama süresince antivirüs programınızı devre dışı bırakınız.
# Windows Me/XP kullanıcılarının tarama yapmadan önce Otomatik Sistem Geri Yükleme özelliğini devre dışı bırakmaları önerilir.

Belirtmekte fayda var, program bir koruyucu değil tarayıcı ve temizleyicidir.
Bulabildiği virüsler konunun devamındadır Uygulama Vista' yada uyumlu denemekte fayda var.

Tanıdığı ve temizlediği virüsler :
- Win32:Badtrans [Wrm] - Win32:Beagle [Wrm] (aka Bagle), variants A-Z, AA-AH
- Win32:Blaster [Wrm] (aka Lovsan), variants A-I - Win32:BugBear [Wrm], including B-I variants - Win32:Ganda [Wrm] - Win32:Klez [Wrm], all variants (including variants of Win32:Elkern) - Win32:MiMail [Wrm], variants A, C, E, I-N, Q, S-V - Win32:Mydoom [Wrm] (variants A, B, D, F-N - including the trojan horse) - Win32:Nachi [Wrm] (aka Welchia, variants A-L) - Win32:NetSky [Wrm] (aka Moodown, variants A-Z, AA-AD) - Win32:Nimda [Wrm]
- Win32:Opas [Wrm] (aka Opasoft, Opaserv) - Win32:Parite (aka Pinfi), variants A-C
- Win32:Sasser [Wrm] (variants A-G) - Win32:Scold [Wrm] - Win32:Sircam [Wrm]
- Win32:Sober [Wrm], variants A-I, J-K - Win32:Sobig [Wrm], including variants B-F
- Win32:Swen [Wrm], including UPX-packed variants - Win32:Tenga - Win32:Yaha [Wrm] (aka Lentin), all variants - Win32:Zafi [Wrm] (variants A-D)Homepage - http://www.avast.com/eng/avast_cleaner.html

Size: 398 KB


Download Tr



Comics & Fantasy Wallpapers


Download:
http://rapidshare.com/files/20550642/Comics.rar




Avant Browser 11.5 RC2

 Tanıtım:
Avant Browser; Internet Explorer'dan daha çok özelliğe ve avantaja sahip, Opera ve Mozilla Firefox'un en büyük rakibi olan bir tarayıcıdır. Birçok ek özelliğiyle çoğu kişinin vazgeçemediği Avant Browser, tamamen ücretsiz!

Özellikler :
# Sekmeli Dolaşım : Internet Explorer'da bulunmayan ve son zamanlarda tarayıcılarda aranan en önemli özelliği Avant Browser destekliyor. Tek bir pencere, istediğiniz kadar yeni sayfa açabilirsiniz. Bu sayfaları kolayca kapatabilir, yenileyebilir, durdurabilir ve ayarlayabilirsiniz.

# Dahili Açılır Pencere Engelleyici : İnternette dolaşırken aniden ortaya çıkan can sıkıcı ve reklam içerikli pop-up pencerelerini engelleyin! Avant Browser'ın entegre pop-up engelleyicisi sayesinde can sıkıcı pop-up pencerelerine son!

Flash Animasyon Filtresi : İnternette dolaşırken karşınıza çıkan flash animasyonların 85%'i reklam amaçlıdır ve sayfanın yaklaşık 90%'ını (boyut olarak) kaplarlar. Bu da ulaşmaya çalıştığınız web sayfasına/sitesine ulaşımınızı bir hayli geciktirir. Avant Browser ile bu zamanı lehinize çevirebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey tek tıklamayla bu flash animasyonların yüklenmesini engellemek. Avant Browser aynı zamanda, benzer mantıkla, resimlerin, videoların, seslerin ve ActiveX denetimlerin yüklenmesini de engeller. Tüm bu özellikler sayfaların daha hızlı yüklenmesini sağlar.

# Tam Internet Explorer Uyumluluğu : Avant Browser, Internet Explorer'ın tüm özellikleri ile beraber gelir ve bunların içinde çerez (cookie), ActiveX denetimleri, JavaScript, Real Player ve Macromedia Flash bulunur. Internet Explorer'a kaydettiğiniz sık kullanılanlar bölümü otomatik olarak Avant Browser'a kaydedilir.

# Gerçek Tam Ekran Kipi ve Alternatif Tam Masaüstü Kipi : Tam ekran kipi aktif hale getirdiğinizde göreceğiniz şey sadece ve sadece web alanı olacaktır. Tüm çubuklar kendiliğinden görünmez olacak ve eğer onlara ulaşmak isterseniz fareyi yukarı götürmeniz yeterli olacaktır. Tam masaüstü kipte ise tam ekran kipi ile aynı, tek farkı çubuklar kaybolmuyor.

Homepage - http://www.avantbrowser.com/

Size: 1.58 MB

http://dl.filekicker.com/send/file/142207-E5ZB/abbeta.exe



Angelina Jolie Wallpaper



7 pics | 1700 X 2100 | 5 MB

Download





WinHex 14.1

Tanıtım:
Çok güzel bir Hex editör programı. Sabit sürücüdeki herhangi bir sektöre, dosyalara, hafızaya (RAM) bu editör sayesinde erişmek, bu alanlarda düzenlemeler yapmak, değiştirmek, bilgi kurtarmak bu programla çok kolay. Uzmanlar için.

Özellikleri:

Bilinen 20 veri tipiyle veri tercümanı 4 GB'den büyük dosyalar için destek
Yüksek hız Kapsamlı çevrimiçi yardım. Anlık pencere değtirme (sekmeli kullanım)
Yazdırma yapma ANSI ASCII, IBM ASCII, EBCDIC, (Unicode) karakterlerini ayarlama
Rastgele numara üretme ASCII hex değerleri dahil tüm pano tiplerinden veri alma
Çözümleme ve karşılaştırma yapma Çeşitli veri kurtarma teknikleri

WinHex is a universal hexadecimal editor, particularly helpful in the realm of computer forensics, data recovery, low-level data processing, and IT security. An advanced tool for everyday and emergency use: inspect and edit all kinds of files, recover deleted files or lost data from hard drives with corrupt file systems or from digital camera cards. Features include template editing, drive cloning and imaging, encryption. It allows to concatenate, split, unify, analyze, convert, and compare files. Flexible search and replace functions are included, also a data interpreter and a sophisticated undo and backup mechanism. The disk editor supports FAT12, FAT16, FAT32, NTFS, CDFS, UDF, Ext2, Ext3, and Reiser volumes as well as physical disks. The RAM editor can prove particularly useful for debugging purposes.

Home Page - http://www.x-ways.net

Size: 1.1 Mb

Download




259 Animated Avatar


259 Animated Avatar | GIF | 3.8 MB

www.agloco001.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle