site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Film & DivX
video clips

Michael Jackson - Thriller (Ful Versiyon)


Altta michael jackson için bu kadar methiye dizdikten sonra, benzer yazılar yazıp işin cılkını çıkartmak istemiyorum. Bundan neredeyse 25 sene evvel çıkan ve alttaki MTV Dj'inin sözlerine neden olan klip. (aldığı ödüller ve satış rakamı rekorları hala bu tarihte kırıldımı bilemiyorum)

BİR MTV VJ'İ: 83'teyiz. Michael-mania nasıl bir şeydi? Pekala, Backstreet Boys-mania ve N'SYNC-mania'yı toplayın, bunu Britney-mania ile çarpın ve üstüne biraz Christina-mania ekleyin; yine de "Thriller" klibinin yarattığı olaya yaklaşamazsınız.

Klip yaklaşık 14 dakikadır(tam versiyon) ve 25 senelik bir klipten beklenmeyecek kadar güzel görüntüye sahip. Film tadında ışıkları kapatıp izlenecek bir klip, kaçırmayın...
Boyut: 96.4 Mb

Süre: 13 Dakika 43 saniye

www.agloco001.blogspot.com



Michael Jackson - Smooth Criminal (Full Versiyon)


5 yaşında şarkı söylemeye ve dans etmeye başlayan, 12 yaşında meşhur olan ve dünyada ''Star'' kavramını değiştiren, belkide star neymiş nasıl olurmuş gösteren, insan ırkına adını hece hece ezberleten adam ''Michael Jackson''... Eminim hala bir yerlerden star kelimesini duyunca, benim gibi birçok insanında aklına michael j. geliyordur. Sahnede nasıl durulur, dans nasıl olurmuş, bir pop sanatçısı(!) nasıl kendi dansçılarından daha iyi dans edermiş(şimdinin yerli yabancı popçularının en basitinden bir koreografi için 6 ay ders almalarını düşünürsek..!)gösteren, yine bu dönemin vazgeçilmezi haline grup dansı sahnelere kazandıran isim. M. Jackson.

Niye bu kadar şişirdin demeyin, bir 10 sene evvel çokça dinlerdim şimdilerde ne dinlediğimi kendimde bilmiyorum..

İşte Michael'i Michael yapan en önemli şarkılardan biri; ''Smooth Criminal'' in akıllardan çıkmayan video'su... Arşivciler ve henüz hala izlememe gafletindeki kullanıcılarımız için ekledim. 9 buçuk dakikalık tam versiyonudur, kaliteside oldukça iyidir.

Boyut: 58 Mb


www.agloco001.blogspot.com



Cranberries - Zombie


Yine yakın döneme kadar popülerliğini yitirmeyen Cranberries grubunun ünlü parçası Zombie'nin video klibi. İlginçtir, hayatım boyunca gittiğim tüm barlarda şarkı söyleyen kadınların seslerini Cranberries'in bayan vokali gibi yapmaya çalıştıklarını düşünürüm...(Dolores O'Riordan, resimdeki) Neyseki son dönemde Amy Lee çıktıda(Evanescence'in bayan vokali) bu durum biraz hafifledi.


AVI: Res. 512x384, 29 samp per sec, Uzunluk 5 dakika 5 saniye

Boyut: 62 mb

www.agloco001.blogspot.com




Vanilla Ice - Ice ice baby


Yıldızı 80' lerin sonunda parlayan, 90' ların ortasında pili biten eskilerin ünlü rapçisi ''Vanilla Ice'' nin en meşhur parçası Ice ice baby'nin video klibi... Yaşları şuanda 30'a yakın olanların görür görmez tanıyacağını umuyorum. Belirli bir yaş üstündekiler mutlaka bir yerlerden duymuştur. Şimdilerde n'apar ne eder bilmiyorum ama bi yerlerde kızı ve karısıyla birlikte mazbut bir yaşam sürdüğünü okumuştum. Arşivciler ve merak edenler için ekledim. Yüksek kalitedir.


AVI: Res. 640x480, 25 samp per sec, Uzunluk 3 dakika 56 saniye

Boyut: 53 Mb


www.agloco001.blogspot.com




Hepsi - Aşk Sakızı



AVI
Res: 640x480
Uzunluk 3 dakika 29 saniye


Boyut: 52mb
www.agloco001.blogspot.com




Hande Yener - Kibir



AVI
Res: 640x480
Uzunluk 4 dakika 27 saniye


Boyut: 70mb
www.agloco001.blogspot.com




Mr President - Coco Jambo



Bir dönemin ünlü şarkısı ''Coco Jambo'' nun video klibi. Arşivciler için ekledim.


Boyut: 45 Mb

www.agloco001.blogspot.com



Hadise - Stir me Up(KLiP)


İndir/Download:
rapidshare.de/files/10944862/hadise_stirmUp-by-turgut.zip.html

Şifre/Pass:
sarget



Madonna Britney Spears



Download...
Or
http://rapidshare.com/files/19900765...WARDS.2003.rar




LeAnn Rimes - Life goes on


LeAnn_Rimes_-_Life_goes_on.avi
688x516@23,976
54,3mb 03:31

Download



kelly clarkson - a moment like this

http://rapidshare.com/files/20600939/kelly_clarkson_-_a_moment_like_this.rar.html





Cascada - Truly Madly Deeply


http://rapidshare.com/files/20602372...eeply.rar.html





Justin Timberlake - What Goes Around... Comes Around

::: Download :::



Paris Hilton - Stars Are Blind

ScreenShot:



Info:
Artist Name : Paris Hilton
Song Title : Stars Are Blind
Video Length : 3:55
File Size : 97 MB
Resolution : 704 x 576

Download




Hayden Panettiere - I Still Believe




http://rapidshare.com/files/13546946/IStillBelieve.wmv








0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle