site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner


Wallpapers - Disney pack



53 pics | 1024x768 | 6 MB



Real Spy Monitor 2.67
 Tanıtım:
Real Spy Monitor; programı siz bilgisayarın başında yok iken bilgisayarda yapılan bütün işlemleri size gösterir. Ayrıca şifreleme teknolojisiyle daha sonra kimse programı sonlandıramaz. Bilgisayarınızı sizden sonra birileri karıştırıyorsa ve siz ne yaptıklarını öğrenmek istiyorsanız bu tam size göre bir program.

Real Spy Monitor is an Internet and PC spy-monitoring and security program. It can monitor all PC activity, including keystrokes typed, Web sites visited, windows opened, programs executed, screens captured, and files and documents accessed. Internet monitoring can record all instant messengers, including AOL, ICQ, MSN, AIM, and Yahoo Messenger, and capture Web mail content, including that from MSN, Hotmail, and Yahoo. Also, the program can send you recorded logs through e-mail and FTP delivery and optimizes the code to avoid unknown error. Set time and stealth mode allows the program to run silently in the background. One feature allows you to prevent your children or employees from accessing the applications and Web sites you hope they never run or visit.

Önemli not: Arkadaşlar bu ve bunun gibi programlar, Keylogger mantığı ile çalışır, klavye hareketlerinizi takip ederler. Güvenlik yazılımlarınız bunu trojan gibi algılayabilir, ancak kesinlikle böyle bir durum söz konusu değil, öyle olsa sitede yayınlamayız. Yazıyı dikkate almanızı rica ediyorum.

Homepage - http://www.loadtrend.com/realspy

Size: 1.38 MB




McAfee AVERT Stinger 3.4.9
 Tanıtım:
McAfee AVERT Stinger bir virüs temizleme aracıdır. Kullanıcıların sistemlerine bulaşan popüler virüsleri ve varyantlarını bulma ve silme/temizleme özelliği ile mevcut güvenlik yazılımlarınızın yetmediği zamanlarda oldukça işe yarar bir araçtır. Şu unutulmamalıdır ki bu araç bir AntiVirus yazılımı değildir. Aşağıdaki listede yer alan sınırlı sayıdaki virüsü ve varyantını tanımakta ve sistemi bunlardan arındırmaktadır.

Kullanımı;

*Aracı sisteminize indirdikkten sonra simgesine tıklayarak açıyorsunuz. Kurulum gerektirmediğinden hemen kullanabilirsiniz.
*"Add"(Ekle) ya da "Browse"(Gözat) butonlarına basarak taranmasını sürücü ya da dizinleri seçiyorsunuz. Araç varsayılan olarak C sürücüsünü taramaktadır.
*"Scan Now"(Şimdi Ara) butonuna basarak taramayı başlatabilirsiniz. Araç tarama sırasında bulduğu virüsleri varsayılan olarak "onarma" ayarındadır. "Preferences"(Tercihler)>>"On Virus Detection" bölümünden istediğiniz ayarlamayı yapabilirsiniz.



Programın bu sürümünün tanıdığı Virüsler ve Varyantları;
-W32/Anig.worm, -W32/Bagle, -Exploit-DcomRpc, -Exploit-Lsass,
-IRC/Flood.ap, -IRC/Flood.bi, -IRC/Flood.cd, -PWS-Narod,
-W32/Sdbot.worm.gen, -BackDoor-JZ, -BackDoor-AQJ,
-BackDoor-CFB, -Backdoor-CEB, -Bat/Mumu.worm; -IPCScan;
-NTServiceLoader; -PWS-Sincom.dll; -W32/SQLSlammer.worm;
-W32/Bagle.bf - .bg@MM; -W32/Bagle.bl@MM; -W32/Bagle.bj - .bk@MM;
-W32/Bagle.bi - bn@MM; -W32/Bagle.dldr; -W32/Bagle.bo - bt@MM;
-W32/Bagle.cc - .dd; -W32/Blaster.worm; -W32/Bropia.worm.a - .p;
-W32/Bropia.worm.bx/by; -W32/Bropia.worm.q - .u;
-W32/Bropia.worm.q - aj; -W32/Bugbear@MM; -W32/Bugbear.j@MM;
-W32/Deborm.worm.gen; -W32/Dumaru; -W32/Dumaru.bd - bg@MM;
-W32/Elkern.cav; -W32/Fizzer.gen@MM; -W32/FunLove;
-W32/IRCBot.worm; -W32/Klez; -W32/Lirva; -W32/Lovgate;
-W32/Lovgate.aq@MM; -W32/Lovgate.ar@MM; -W32/Korgo.worm;
-W32/Korgo.worm.aa.dam; -W32/Korgo.ag - .ai; -W32/Korgo.worm.ae;
-W32/Korgo.worm.aj; -W32/Mimail; -W32/MoFei.worm; -W32/Mumu.b.worm;
-W32/Doomjuice.worm; -W32/Mydoom; -W32/Mydoom.ad - .ah@MM;
-W32/Mydoom.an@MM; -W32/Mydoom.ao - bb@MM; -W32/Mydoom.bc - bd@MM;
-W32/Mydoom.be@MM; -W32/Mydoom.bf - bi@MM; W32/Mydoom.bw@MM;
-W32/Nachi.worm; -W32/Netsky; -W32/Netsky.ag@MM; -W32/Nimda;
-W32/Nimda.u@MM;-W32/Bagle.ba - .bd@MM, -W32/Bagle.bh - bm@MM;
-W32/Netsky.ah - .ai@MM, -W32/Pate; -W32/Pate.d; -W32/Sasser.worm;
-W32/Sasser.worm.g; -W32/SirCam@MM, -W32/Sobig; -W32/Sober;
-W32/Sober.j@MM, -W32/Sober.k@MM, W32/Sober.l@MM;
-W32/Sober.m - .p@MM; W32/Sober.r@MM; -W32/Swen@MM; -W32/Yaha@MM;
-W32/Zafi; -W32/Zafi.c@MM; -W32/Zafi.d@MM; -W32/Zafi.e@MM;
-W32/Zindos.worm; - W32/Zobot.worm

Homepage - http://www.mcafee.com

Size:2 Mb





Seven Kingdoms II: The Fryhtan War


Seven Kingdoms II is the sequel to the successful real-time strategy game. In this one, the monstrous Fryhtans are back with a vengeance. Now, your enemies are smarter, stronger and more savage than ever. Forge an empire complete with villages, towns and a thriving economy under which your constituents will prosper and grow. Govern, legislate, collect taxes and build a military force. More role-playing elements increase the complexity of your strategies as you slay enemies and unite rivals under the singular banner of your kingdom.

Size - 84 MB


Download Full





Beautiful View 02


Beautiful View 02
55 vector .ai files

http://rapidshare.com/files/29520902/Beautiful_View_2.RAR





Smart DVD CD Burner 3.0.72



8094 KB
Smart DVD/CD Burner is an easy-to-use and effective DVD/CD burning software for Beginners and Professionals. With this burning program you can create high-quality CD (audio/data) and DVD discs, containing your music and files. Full Drag and Drop support, Importing multi-session DVD/CDs, Burning Music CD directly from MP3/OGG/WMA/WAV files, On-the-fly recording, Erasing re-writable discs, Supporting majority of modern IDE/USB/SCSI/FireWire DVD/CD writers drive, Supporting buffer protection systems (BURN-Proof) and more are all included in the latest version of Smart DVD/CD Burner.

Smart DVD CD Burner 3.0.72 indir



Cdr uzantılı 1500 Amblem hazırlayan secreklam


Üyelerimizden secreklam'ın kendi çizimlerindne oluşan cdr uzantılı 1500 logo-amblem arşivi.Türkiye'nin markaları..


http://rapidshare.com/files/29164420/Amblems-Cdr.rar



Folder Security Personal v4.1.312


Secure Folder, dosyalarınızı, klasörlerinizi ve disklerinizi korumanız için yazılmış kullanışlı bir araç. Program dosyalarınızı ve klasörlerinizi gizlemenize yada salt okunur(Read only) yapmanıza imkan sağlar. Yerel disklerinizi, disketlerinizi, CD'lerinizi ve çıkarılabilir disklerinizi(USB diskleri, Zip dosyalarını�) Şifre korumalı yapar. Korunmuş dosyalar diğer kullanıcılar tarafından silinemez, değiştirilemez, taşınamaz ve görüntülenemezler. Yazılım AES şifreleme tekniğini kullanıyor. Kullanımı kolay ve Windows Gezgini sürükle-bırak etkisine sahip..

Folder Security Personal allows you to hide and lock folders and files. You can choose to hide them completely or restrict access by making them read-only, preventing modification or deletion by other users or programs. The program can also lock or make read-only of local hard disks, Floppy, CDROM, USB sticks, and other removable drives . It works with drives of all FAT/FAT32/NTFS formats. Additional features include operating in stealth mode, protection for special folders (My Documents, Send To etc.) and password protected interface. In addition, the program includes features to repair and prevent malicious changes to Internet Explorer and to disable the registry editor and file-sharing via the NetHood.
Download




WinSpeedUp v2.80


Windows üzerinde kullanılan ve Windows’u hızlandırmayı amaçlayan bir uygulama. Windows’un gizli özelliklerine müdahale ederek uygulamaların yüklenme sürelerini azaltan, gereksiz dosyaları silerek sabit diskinizde yer açan, internet ve LAN ayarlarını optimize ederek bu bağlantı türlerine hız kazandıran uygulama, Windows’un açılışında da gözle görülür bir artış sağlıyor. WinSpeedUp'ın dosya temizleme fonksiyonları çeşitli kullanıcıların oluşturduğu izlerin temizlenmesine yardımcı olur. Uygulama çöp kutusunu, çerezler, geçici internet dosyalarını, TMP, BAK ve OLD dosyalarını tek bir seferde temizleyebilir. Üstelik silinen dosyaların tekrar geri getirilmelerini önler. Scandisk, Defrag ve MSConfig gibi bütünleşik Windows çözümlerini tek bir ekranda toplayan WinSpeedUp, RAM Cleanup adlı belleği temizleyen bir eklentiye sahiptir..

WinSpeedUp is a tuning and optimizing program for Windows 95/98/ME/2000/XP and Server 2003. WinSpeedUp is an application that lets you tune and optimize Windows to suit your computing environment and needs. With access to Windows' hidden system options, programs can start faster, unnecessary files can be deleted from your hard drive, Internet and LAN connections will be faster, the sytem start can be accelerated, and your system will be more stable.

95/98/ME/2000/XP/Server 2003 and Vista

Download



280 graffiti fonts


6715 KB

http://rapidshare.com/files/29196965/280_Graffiti_Fonts_sf.rar



ALZip 6.70 - Türkçe
 Tanıtım:
ALZip, 36 farklı arşiv biçimini tanıyabilen ve 8 farklı arşiv biçiminde sıkıştırma yapabilen, güçlü, kullanışlı ve tamamen ücretsiz bir sıkıştırma programı. CD imajlarını tanıyabilmesi (ISO, BIN..) ve kendi kendini açabilen EXE dosyaları oluşturabilmesi, ALZip'i paralı rakiplerine göre daha cazip kılıyor.

Özellikleri:
# 36 arşiv biçimini açabilme ve 8 biçimde sıkıştırma yapabilme
# Kendi kendini açan EXE dosyaları oluşturma
# Tamamen ücretsiz ve fonksiyonel, hiçbir kısıtlama yok
# Arşivleri istenilen boyuta göre bölebilme
# Şifresini kaybettiğiniz ZIP dosyalarını kurtarma
# Antivirüs entegrasyonu
# Komut satırı desteği
# Bozuk arşiv dosyalarını onarma

Desteklediği Biçimler:
# Açabildiği biçimler: alz, ace, arc, arj, b64, bh, bhx, bin, bz2, cab, ear, enc, gz, ha, hqx, ice, iso, jar, lcd, lha, lzh, mim, pak, rar, tar, tgz, uue, uu, war, xxe, z, zip, zoo, 7z, 001
# Sıkıştırma yapabildiği biçimler: alz, bh, cab, tgz, jar, lzh, tar, zip


ALZIP: For all your file compression needs, ALZip opens virtually every archive format imaginable. From ALZ and ACE to ZIP and ZOO, it even opens CD images too.

Lost a ZIP password? Get it back with the ALZip password recovery tool. Create SFX files with cute ALZip icons, manage your ZIP and archive files with the intuitive ALZip explorer interface, and create or extract archives in 2 clicks.


Homepage - http://www.altools.net/

Size - 5974 KB


Download Full




Webroot Spy Sweeper 5.3.1 Build 2344


Spy Sweeper gerçek zamanlı koruma özelliği olan bir casus yazılım temizleme aracıdır. Sisteminizi tüm casus yazılımlara ve diğer kötü niyetli araçlara karşı her an güvende tutabilmenizi sağlamaktadır. Sahip olduğu veritabanı ile yaklaşık 150.000 zararlıyı tanımlayabilmekte ve sisteminizden temizleyebilmektedir.

Kendiliğinden güncelleme özelliği ile bu veritabanını sürekli güncelleyerek yeni zararlılara karşı da hazır durumda beklemektedir. Sisteminizi bilinen casus yazılımlar için en ince ayrıntısına kadar taramakta ve bulmuş olduğu zararlıları karantinaya alabildiği gibi sisteme zarar vermeden tümüyle temizleyebilmektedir. Sahip olduğu kalkanlar ile sisteminize üst düzey koruma sağlamaktadır. İnternet Explorer, Windows Sistemi, Host Dosyaları ve Başlangıç Uygulamaları için ayrı ayrı kalkanları vardır. Bu kalkanlar ile sisteminizde anlık olarak koruma sağlamakta ve hiçbir açık nokta bırakmamaktadır.

Neden Spy Sweeper'ı Seçelim?

- En geniş kapsamlı casus yazılım engelleme çözümünün elde edilmesi - 360 derece koruma sağlaması.
- Kesintisiz izleme ile casus yazılım saldırılarını başlamadan durdurması.
- İnatçı casus yazılımlar için gelişmiş algılama ve temizleme kabiliyetine sahip olması.
- Kendiliğinden güncellemeler ile sizi en son tehlikelere karşı güvende tutması.
- Müşterilerine ücretsiz destek sunması.

Download



XnView 1.90 Full


XNview, Türkçe dil desteği de olan bir resim gösterici, 340'ın üzerinde (PiNG, Jpeg, Targa, Tiff, Gif, Bmp, ...) resim dosyasını tanıyan ve açan yazılım, "slide show" yaparken, resimlerin kontrast ayarları ile de oynayabiliyor. ACDSee tarzı bir arayüze sahip bu kullanışlı programın en büyük avantajı ücretsiz olması. İçinde bir çok özellik var bunlardan bazıları..

- Renk sayısını düzenleme
- 360'a yakın grafik dosyasını gösterme
- 40'a yakın grafik biçimide çıktı alabilme
- Çoklu sayfa TIFF, Animasyonlu GIF, Animasyonlu ICO desteği
- Boyut değiştirebilme
- Parlaklık, Karşıtlık ayarları
- Filtreler ve Efektler uygulayabilme
- Tam ekran modu
- Slayt gösterisi
- Resim gezgini
- Kodlu olarak birden çok dosyayı dönüştürme
- Küçük resim oluşturabilme
- Ekran yakalama
- Kontak sayfası oluşturma
- Sürükle Bırak desteği

Download



Steganos Safe Professional 2007 v9.0.1


Eger bilgisayarinizda banka düzeyinde bir güvenlik istiyorsaniz Steganos Safe uygulamasi tam size göre. Önemli dosyalarinizi Steganos Safe programina aktararak güvence altina alabilirsiniz. Olusturulan tüm güvenli klasörlere Windows Gezgini altindan ulasabilirsiniz. Fakat Close tusuna tikladiginizda erisim durdurulur ve istenmeyen ziyaretçilere karsi sürücüler kapanir. Eger sürücülerinizi tekrar görünür hale getirmek istiyorsaniz Open tusuna tiklamaniz yeterli olacaktir.


Download


0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle