site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer - Wallpapers



Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer - Wallpapers
10 JPG | 1600x1200 | 9.45 MB

http://rapidshare.com/files/30838036/Wallpapers_-_Fantastic_Four2.zip




Big City Adventure San Francisco v1.004


Big City Adventure San Francisco v1.004
AdventureGame | Win | 22Mb | English
The trip of a lifetime awaits you in San Francisco. Join the Big City Adventure treasure hunt and search for thousands of cleverly hidden items. Travel to all the most famous (and not so famous) locations around the cosmopolitan city of San Francisco. Plus, earn 60 cool mementos from the 20 amazing locations you'll visit.

http://rapidshare.com/files/30837410/BigCityAdventureSF_v1.004.rar





Atani ver.4.2.3

Gif ve avi yapmak isteyenler için güzel bir program
Create professional animated GIF or AVI for 5 steps! Animations can be quickly assembled both from imported images (BMP, JPG, GIF, PNG, ICO, EMF, WMF) and from images that created by using embedded graphic editor. More than 60 filters with their settings (antialias, fish eye, iol paint, blur, gamma, spatial, swirl, wind, plasma, pixelate...) are available for applying. Embedded effects, such as alpha-blending, creeping line, flying text, help you to create magnificent banners!

http://rapidshare.com/files/30836884/atna_home.zip




The Elf Night - Wallpapers


The Elf Night - Wallpapers
16 JPG | 1024x768 | 5.2MB

http://rapidshare.com/files/30836533/Wallpapers_-_The_Elf_at_Night.zip




Ashampoo Photo Commander 5.30 - Türkçe
 Tanıtım:
Ashampoo Photo Commander bir resim işleme ve düzenleme yazılımıdır. Resim dosyaları üzerinde döndürme, çevirme, grileştirme, yeniden boyutlandırma, kırmızı göz giderme, metin ekleme, dikdörtgensel alan seçme, ok çizme, işaretleme ve daha birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca yazılım yalnızca resim dosyalarını değil, ses, video, kısaca tüm çokluortam dosyalarını açmakta ve oynatabilmektedir.

Resimlerden sunumlar oluşturabilme özelliği ile rakiplerinin bir adım önüne geçen yazılım, resimlere mükemmel efektler verebilmekte, ışıklandırma yapıp, renk derinliğini ayarlayabilmektedir. Resimleri e-posta ile gönderebilmekte, baskı alınmasına destek olmakta, bir resme eş veya benzer olan resimlerin bulunmasını sağlamakta, cd'ye yazdırma desteği vermektedir.

Yazılımda dahili bir ekran-yakalama aracı da mavcuttur. Tamamen Türkçe olarak sunulan yazılımın tema desteği de bulunmaktadır. Tüm Ashampoo yazılımlarında olduğu gibi kullanımı çok kolaydır. Kurulum sırasında yazılımı hangi dosya türleri ile ilişkilendireceğiniz sorulmaktadır, burada sadece resim dosyalarıyla ilişkilendirme yapabileceğiniz gibi, ses ve video dosyalarıyla da ilişkilendirme yaparak tüm çokluortam dosyalarınızı Ashampoo Photo Commander ile açabilirsiniz.

Yazılımla animasyonlar, tif ve dcx biçimlerinde çoklusayfalar, sunumlar ve çalma listeleri de oluşturabilirsiniz. Resim gösterim özellikleri oldukça çeşitli olduğundan ne tarz görüntülemeye alıştıysanız o türü seçebilirsiniz. Yazılım varsayılan olarak resimleri ana menüsünün sağ tarafında bir öngösterim panelinde göstermekte, seçili resmi ise hemen solundaki bölümde normal boyutunda görüntülemektedir. Sağ taraftaki panel kullanılarak resim klasör ve dosyalarının yönetimi çok kolaylaşmaktadır

Homepage - http://www.ashampoo.com/

Size - 13.2 MB






High-Res Tourist Places Wallpapers Collection


High-Res Tourist Places Wallpapers Collection
1600x1200 | 60 files | 24 mb

http://rapidshare.com/files/30835931/touristplaces.rar




VSO Blindwrite Suite 6.0.4.36 - Türkçe

 Tanıtım:
BlindWrite programı tüm medyalarınızdaki dosyalarınızı sabit sürücünüze yedekleyip daha sonra herhangi bir kopya koruması olmadan çalışabilir bir CD veya DVD yazmanızı sağlayabilecek programlardandır. Program tüm CD ve DVD biçimlerini tanıyıp yazabilir ve BlindWrite 4.x (.BWT), CloneCD (.CCD), Iso imajları (.ISO), Cuesheet/Binary (.CUE/.BIN), Alcohol (.MDS), Daemon Tools biçimlerini de kullanabilir.

RAW ve DAO kipleri ile de çalışabilen program tüm kopya korumalı CD'leri, MP3, Ogg Vorbis, WAV, WMA, Monkey Ses ve Cd sürücü Emulatörü Programları ile de (Özellikle Daemon Tools ile) sorunsuzca çalışabiliyor.

Tüm Müzik CD'leri, Veri CD ve DVD'leri ile çalışabilmesinin yanında çift katmanlı DVD'lere ve yeni çıkan bir çok donanıma da tam destek veriyor.

Programın diğer bir özelliği de hemen hemen tüm cd yazma programlarının sabit sürücüde oluşturduğu kalıp dosyalarını da CD veya DVD üzerine yazabilmesi. Bozuk ve çizilmiş medyalar ile de oldukça başarılı çalışan BlindWrite programı kopya korumalı olsun ya da olmasın tüm medya biçimleri ile tam uyumlu olarak yedekleme ve kopyalama yapabiliyor.

Programın Özellikleri:
# Geliştirilmiş kolay kullanımlı arabirim
# Yenilenmiş Grafiksel Temalar
# Yenilenmiş okuma ve yazma desteği ile CD ve DVD'lere tam destek
# Son çıkan birçok sürücüye destek
# Çok sayıda biçim desteği (Birçok CD yazma ve emulatör programı dosyaları ile çalışabilme)
# Çoklu Dil Desteği
# Sesli uyarılar
# Geniş kayıt özelliği
# Tüm Windows sistemleri ile tam uyum. (Windows 98/ME/2000/XP/2003)

Yeni eklenen özellikler:

# Programda birçok hata giderilmiş.
# CD ve DVD yazma sırasında CD yakabilme sorunu ortadan kaldırılmış.
# CD ve DVD disklerine veri yazılırken ortaya çıkan yazmaya başlamama ve yavaş yazma sorunu büyük ölçüde düzeltilmiş.
# Programın arayüzü ve renkleri değişime uğramış. Programın arayüzünün değişime uğraması kullanım açısından size zaman kazandırıyor ve sıkıcı olmaktan kısmen kurtuluyor.

Blindwrite, your ultimate game copy software back up tool! BlindWrite extracts all the characteristics of your media to your harddrive to reproduce a working copy of your media. It allows you to protect your investments against damage caused by children, scratches or by frequent use. Your personal CD or DVD backups can even be run directly from your computer using a virtual drive (i.e. Daemon Tools). Blind write's Game Copy Software supports a large number of formats and is regularly updated to support the latest technology. Combined with CopyToDVD, it is a complete set of software for all your backup needs: data files, 1:1 CD/DVD backups, audio CDs from music files and DVD movies. A must-have! Blind Write supports all popular CD/DVD writers and handles every available DVD format (DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW, DVD-RAM, DVD+R Double Layer, DVD-R Dual Layer)

Homepage - http://www.vso-software.fr

Size: 6.3 MB






NFO Creator 3.5.2 (Freeware)


İnternete Film Ve Program vermeden önce bu program ile çok güzel NFO lar oluşturabilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/30344567/NFOCreator.rar





Osmanlı Türkçe'si Sözlüğü
Ekitap indirOsmanlı Türkçe'si Sözlüğü

Bu güne kadar Osmanlıca İnternetten İndirilebilir Sözlük Çok Aradım Bulamadım.
Bunu yeni buldum Sizlerle Paylaşmak İstedim.

Daha Kapsamlı İnternetten İndirilebilir Bir Sözlük Bulan Kardeşim Olursa Bu Ortamda Paylaşsın.

1,5 Mb. Boyutlu Pdf formatlı Sözlük.

http://rapidshare.com/files/30762202/Osmanli_Turkcesi_Sozlugu.rar


0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle