site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner


FileHamster 1.4.0.41


FileHamster ücerinde çalıştığınız önemli dokümanları otomatik olarak yedekleyen küçük ve ücretsiz bir uygulama. Özellikle yazarlar ve grafik tasarımcıları tarafından beğenilen FileHamster, belirlediğiniz bir klasördeki dosyaları periyodik olarak başka bir diske veya klasöre kopyalar. FileHamster oldukça esnek bir uygulama. Üzerinde çalışılan dosyaların değiştirildiğini anlayarak yedekleme işlemini gerçekleştirebiliyor. Uygulamanın bir diğer özelliğiyse belirlediğiniz klasöre kopyalanan yeni dosyaların yedeğini oluşturması. Üzerinde çalıştığınız önemli dosyaları silinmeye ve diğer tehlikelere karşı korumak istiyorsanız artık bu program ile güvendesiniz.

Notlar yorumlar tutabileceğiniz bu program, dünya üzerinde çok tercih edilen bir yedekleme aracı. Ek özellik arayan kullanıcılar için plug-in desteği bulunan bu kolay kullanımlı ve basit arayüzlü yazılımın kurulması için bilgisayarınızda .NET Framework 2.0 yüklü olması gerekiyor.

Windows 2000/XP/Vista

Size:4 MB





2008 BMW 335i Convertible&2008 BMW M5 Touring wallpapers


2008 BMW 335i Convertible&2008 BMW M5 Touring wallpapers
27 JPG | 1600x1200 | 6164 KB





DVDFab Platinum 3.1.1.2 Final


DVDFab Platinum tümü bir arada DVD kopyalama, dönüştürme ve yazma programıdır. DVD'den DVD'ye 5 (tam disk, ana film, parçalama, özelleştirme, klonlama) ve DVD'den mobil cihazlara 3 (standart, iPod ve PSP) kopyalama tarzı ile yalnızca bir veya iki aşamada kopyalama işlemleri yapabilmektedir. Yazılım tüm DVD yedekleme gereksinimlerinizi de karşıyalabilmektedir

DVDFab Platinum is all you need to backup DVDs. DVDFab Platinum 3 is brand new, is completely rewritten, is based on 5 years of DVD copy software development.
DVDFab is simply the easiest way to copy a DVD movie. Just insert the movie and a blank DVD then press Start. Your entire movie - including menus, trailers and special features - is copied to a single DVD with just one click, and everything happens automatically.
Backup your entire DVD - including menus, trailers, and special features - onto one or multiple discs.

(new)Yeni Versiyon:

Download

(old)Eski Versiyon:
DVDFab Platinum v3.0.8.6






Super Screen Capture 5.54
 Üreticinin açıklaması:
Ekran görüntüleri yakalamak istiyorsanız, Super Screen Capture işinizi görebilir. Program kendiniz atayabileceğiniz kısayol tuşlarıyla ekran görüntüleri yakalama ve bu resimleri BMP/JPG/GIF formatlarında bilgisayarınıza kaydetmenize imkan sunuyor. Program ile ekran görüntülerinize şekil, ok, yazı ekleyebilirsiniz, ekran görüntülerinizi boyayabilir, yeniden boyutlandırabilirsiniz.

Super Screen Capture is an all-in-one software for free screen capture. You can capture screen in many ways, including full screen capture, region capture, window capture, scroll capture, directx capture, video screen capture, audio capture and etc. You can choose many kinds of output ways, including clipboard, printer, email, editor tool, temp folder, and all popular formats. Super Screen Capture has an easy-to-use and intuitive interface. Whatever you can see on your screen, Super Screen Capture Software will easily and fastest capture for your immediate use.






Home Page - http://www.zeallsoft.com/







Vector Glass Header Designs


Vector Glass Header Designs | 4 MB

http://rapidshare.com/files/31000593/free_vector_fancy_headers.zip




Hide IP Platinum 3.42 Türkçe

İnternette gizliliğinizden şüphe duyuyor musunuz? IP adresinizi gizlemek ister misiniz?

Hide IP Platinum ile kişisel gizliliğinizi saklamak kolay ve basit. Hide IP Platinum, sizin için kullanışlı proxy sunucusu bulur. Dolayısıyla artık herhangi güvenlik endişesi yaşamanıza gerek kalmaz. Ve en önemlisi, uygulama Türkçe'dir.

Concerned about Internet privacy? Want to hide your IP address?

Hide IP Platinum is the software you are looking for! Keeping your privacy is simple and easy: the only thing you need to do is open Hide IP Platinum. Hide IP Platinum will find the proxy server available to you and set it as your proxy server automatically. There is nothing need you to concern. Hide IP Platinum have done everyting for you !

Özellikler :
# Sıklıkla IP adresinizi gizliliğinizin artması için değiştirir.
# Bilgisayar korsanlarının (hacker) saldırılarından korunmanız için IP adresinizi saklar ve bilgisayarınıza herhangi bir zarar gelmesini önler.
# Web tabanlı e-posta servisinden, e-posta yollamanız durumunda kimliğiniz anonim olarak gösterilir.
# Gerçek IP adresinizi göstermeksizin forum, ziyaretçi defteri gibi uygulamalara mesaj atmanızı sağlamaktadır.

Anasayfa - http://www.hide-ip-soft.com

Boyut: 1 MB

* Türkçesi tarafımdan yapılmıştır. Hata/hataları buradan bildirebilirsiniz.






Superbabes - Mariah Carey wallpaper



29 adet jpg toplam 4,96mb

download






Robin Hood - Legend Of sherwood


Size:625 Mb

DOWNLOAD:
www.agloco001.blogspot 1
www.agloco001.blogspot 2
www.agloco001.blogspot 3
www.agloco001.blogspot 4
www.agloco001.blogspot 5
www.agloco001.blogspot 6
www.agloco001.blogspot 7

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle