site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner


Ad-Aware 2007 Beta 2


Lavasoft'un başarılı kötü niyetli yazılım avcısı Ad-Aware uzun zamandır kendini yenilemiyorken, duyurduğu beta sürümü sonunda çıktı ve kullanıcılarının beğenisine sundu. Uzun bir süredir 1.06 versiyonu ile işleyen program yeni beta sürümü ile görünüşünden işleyişine bir çok şeyi değiştirmiş

Uzun zaman en çok indirilen programlardan olan Ad-Aware, rakiplerinin atakları karşısında bir süredir gerilemişti. Haber olarak Mart ayının başlarında 2007 Beta One sürümünü duyuruyordu ve işte o gün geldi. Denenmeye hazır olan Ad-Aware 2007 Beta One sürümünü açar açmaz aradki farkı göreceksiniz. Daha kolay ve göze hitap edici kullanımı ile kendini yenileyen Ad-Aware 2007'nin final sürüm tarihi ise henüz netlik kazanmadı.

Download




Cpu-z 1.40



işlemcisini, anakartını, belleklerini, BIOS unu tanımak ve ayrıntıları öğrenmek isteyenler bu programı kaçırmasınlar.


CPU-Z kurulum gerektirmez.
564 KB
http://rapidshare.com/files/29728453/cpu-z-140_sh.rar





Natura Sound Therapy v 2.0


bilgisayarınızda dinlendirici çeşitli dogal seslerin arka planda çalmasını saglayan bi program (hattırlarsanız daha öncede buna benzer bi program verilmşti bu birz daha ayrıntılısı)


http://rapidshare.com/files/29755008/NaturaSoundTherapy_sh.rar




Vista RTM Icons


1450 KB

http://rapidshare.com/files/29734233/Vista_RTM_Icons_sh.rar




ZoneAlarm Pro 7.0.302.000


ZoneAlarm Pro, dünyanın en popüler güvenlik duvarı (firewall) yazılımıdır. ZoneAlarm, internette güvenliğinizden sorumludur. Ziyaret ettiğiniz web sitelerini, kullandığınız programları ve internet trafiğini her zaman denetler.

MSN Messenger, ICQ, Internet Explorer vb. programları açtığınızda ZoneAlarm Pro programların erişmek istedikleri IP adresi ve portu size bildirir. Akabinde karşınıza Allow veya Deny seçeneklerinden birisini seçmeniz gerekmektedir. "Allow" seçeneği programın/uygulamanın çalışmasına izin verirken, "Deny" seçeneği programın/uygulamanın çalışmasını engeller. Korsan (hacker) saldırılarından sizi koruyan ZoneAlarm Pro, saldırı yapanın IP adresini ve portunu size bildirir. Programda, çerez (cookie) kontrolü de mevcuttur. Programın sihirbazı ve adım adım işlem yapabilme kullanımını kolaylaştırıyor. Çevrimiçi koruma sağlayan en iyi program olan ZoneAlarm Pro'yu mutlaka denemelisiniz.

Yenilikler :

- Üç kat defans sağlayan güvenlik duvarı (firewall) eklenmiştir.
- Spyware ve adware gibi zararlı programları tespit etmesi ve kaldırması için Anti-Spyware eklenmiştir.
- Can sıkıcı pop-up reklam pencerelerini engelleme özelliği eklenmiştir.
- Artık e-posta güvenliğiniz de sağlanacaktır.

Download | Addon




Q's Vista Ready Icons


5591 KB

http://rapidshare.com/files/29738198/QsVistaReadyIcons_sh.rar




taha suresi


Mısırlı Mustafa ismail
19769 KB
mp3

http://rapidshare.com/files/29666131/TAHA_sh.rar




PC Tools File Recover 6.1.0.29
http://img81.imageshack.us/img81/8157/boxshotxj5.gifTanıtım:
File Recover, güvenli, kolay kullanımlı, sabit disklerde ve disketlerde silinmiş dosayalrı kurtaran bir dosya kurtarıcıdır. Önemli belgelerinizi ya da diğer dosayaları kazayla sildiyseniz File Recover ile kurtarabilirsiniz. Dosyasınızı Geri Dönüşüm Kutusundan sildiyseniz bile.

Özellikleri
# Seçilen sürücüdeki tüm dosya ve klasörleri tarar
# Dosya isminin kullanarak arama yapar
# Hızlı tarama motoru
# Standart IDE/ATA/SCSI ve içeriği 8 GB'denbüyük dikler için destek
# Windows FAT32 ve NTFS dosya sistemleri için destek.


File Recover feature highlights :
- Recovers files instantly from hard drives, floppy drives and other types of fixed media. If you are a home user or a network administrator, File Recover fills a critical gap in your data protection strategy.
- Rapid scan engine - a typical hard drive can be scanned for recoverable files within minutes.
- Scan all files and directories on selected hard drives.
- Search for a recoverable file using part or all of its file name.
- Utilizing a non-destructive, read-only file recovery approach. File Recover will not write or make changes to the section of the drive from which it is recovering data.
- Batch file recovery (recovers multiple files in one action).
- Works around bad-sector disk areas. Recovers data where other programs fail.
- Supports standard IDE/ATA/SCSI hard drives, including drives larger than 8 GB.
- Supports hard drives formatted with Windows FAT16, FAT32 and NTFS file systems.

http://img81.imageshack.us/img81/2712/29268dy3.png

File Recover allows you to recover critically important documents, or other files, which have been lost by accidental deletion. These files may be lost by emptying the Recycle Bin, or using other deletion actions that bypass the Recycle Bin altogether. Such actions include Windows Shift-Delete, command line deletion, deleting excessively large files or using applications that delete files without the Recycle Bin.

Homepage - http://www.pctools.com/file-recover/

Size: 4.64 MB








Pack Antivirus 2007 Vol.1 by DR³



* Norton
* Panda
* NOD32
* Kaspersky
* Avast!

Download: 279 MB

PART 1
PART 2
PART 3




0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle