site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

World Class Solitaire


Size:11 Mb




VSO Blindwrite Suite 6.0.4.31 - Türkçe
 Tanıtım:
BlindWrite programı tüm medyalarınızdaki dosyalarınızı sabit sürücünüze yedekleyip daha sonra herhangi bir kopya koruması olmadan çalışabilir bir CD veya DVD yazmanızı sağlayabilecek programlardandır. Program tüm CD ve DVD biçimlerini tanıyıp yazabilir ve BlindWrite 4.x (.BWT), CloneCD (.CCD), Iso imajları (.ISO), Cuesheet/Binary (.CUE/.BIN), Alcohol (.MDS), Daemon Tools biçimlerini de kullanabilir.

RAW ve DAO kipleri ile de çalışabilen program tüm kopya korumalı CD'leri, MP3, Ogg Vorbis, WAV, WMA, Monkey Ses ve Cd sürücü Emulatörü Programları ile de (Özellikle Daemon Tools ile) sorunsuzca çalışabiliyor.

Tüm Müzik CD'leri, Veri CD ve DVD'leri ile çalışabilmesinin yanında çift katmanlı DVD'lere ve yeni çıkan bir çok donanıma da tam destek veriyor.

Programın diğer bir özelliği de hemen hemen tüm cd yazma programlarının sabit sürücüde oluşturduğu kalıp dosyalarını da CD veya DVD üzerine yazabilmesi. Bozuk ve çizilmiş medyalar ile de oldukça başarılı çalışan BlindWrite programı kopya korumalı olsun ya da olmasın tüm medya biçimleri ile tam uyumlu olarak yedekleme ve kopyalama yapabiliyor.

Programın Özellikleri:

# Geliştirilmiş kolay kullanımlı arabirim
# Yenilenmiş Grafiksel Temalar
# Yenilenmiş okuma ve yazma desteği ile CD ve DVD'lere tam destek
# Son çıkan birçok sürücüye destek
# Çok sayıda biçim desteği (Birçok CD yazma ve emulatör programı dosyaları ile çalışabilme)
# Çoklu Dil Desteği
# Sesli uyarılar
# Geniş kayıt özelliği
# Tüm Windows sistemleri ile tam uyum. (Windows 98/ME/2000/XP/2003)

Yeni eklenen özellikler:

# Programda birçok hata giderilmiş.
# CD ve DVD yazma sırasında CD yakabilme sorunu ortadan kaldırılmış.
# CD ve DVD disklerine veri yazılırken ortaya çıkan yazmaya başlamama ve yavaş yazma sorunu büyük ölçüde düzeltilmiş.
# Programın arayüzü ve renkleri değişime uğramış. Programın arayüzünün değişime uğraması kullanım açısından size zaman kazandırıyor ve sıkıcı olmaktan kısmen kurtuluyor.

Blindwrite, your ultimate game copy software back up tool! BlindWrite extracts all the characteristics of your media to your harddrive to reproduce a working copy of your media. It allows you to protect your investments against damage caused by children, scratches or by frequent use. Your personal CD or DVD backups can even be run directly from your computer using a virtual drive (i.e. Daemon Tools). Blind write's Game Copy Software supports a large number of formats and is regularly updated to support the latest technology. Combined with CopyToDVD, it is a complete set of software for all your backup needs: data files, 1:1 CD/DVD backups, audio CDs from music files and DVD movies. A must-have! Blind Write supports all popular CD/DVD writers and handles every available DVD format (DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW, DVD-RAM, DVD+R Double Layer, DVD-R Dual Layer)

Homepage - http://www.vso-software.fr

Size: 6.3 MB





Ashampoo Burning Studio v7.01
 Tanıtım:
Ashampoo Burning Studio kullanıcı dostu bir arayüze ve mükemmel derecede kullanım kolaylığına sahip olan bir veri yazdırma aracıdır. Gerçekleştirmekte olduğu tüm işlevleri ana menüsü üzerinde toplayarak kolay erişim imkanı sunmakta ve tüm işlemlerini birkaç aşamada gerçekleştirebilmektedir.

Yazılımın CD, DVD ve Blu-ray disk desteği bulunmaktadır. Bu üç tür medyaya da veri yazdırma imkanı sunan yazılım daha sonradan yazdırmış olduğunuz medyalar üzerinde güncelleme işlemini de yaptırabilmektedir. Yani isterseniz sıfırdan bir cd, dvd veya blu-ray disk yazdırabilir, isterseniz de bu disklerin üzerine daha sonradan ekleme yapabilirsiniz.

Veri yazdırma işlevinin yanısıra sisteminizdeki mevcut dosya ve klasörleri yedekleme ve almış olduğunuz bu yedeği geri yükleme imkanı da sunan yazılım bu işlemlerini de yalnızca birkaç kolay aşamada gerçekleştirebilmektedir.

Müzik dosyaları üzerinde de neredeyse gerekli olan tüm işlemleri yapabilmektedir. Bilgisayarınızda bulunan ses dosyalarından seçmiş olduklarınızla bir ses cd'si oluşturabileceğiniz gibi mp3 veya wma biçimindeki müzik dosyalarınızı cd, dvd, blu-ray diskler üzerine yazdırabilirsiniz. Müzik cd'lerini ripleyerek sabit sürücünüz üzerinde seçmiş olduğunuz bir alana da kaydedebilme seçeneğini de sunan yazılım bu işlemlerini gerçekleştirmek için hiçbir eklentiye gereksinim duymamamaktadır.

Müzik dosyalarında göstermiş olduğu başarıyı video dosyalarında da göstererek vcd ve svcd biçiminde filmlerinizi yazdırmanıza, bilgisayarınızda bulunan film dosyalarını cd, dvd ve blu-ray disklere kaydetmenize, hazır video klasörlerinizi kullanarak video dvd'ler oluşturmanıza imkan tanımaktadır.

Ashampoo Burning Studio yazılımı elinizdeki cd, dvd ve blu-ray diskleri birebir kopyalama işlevini de başarılı biçimde gerçekleştirmektedir. Cd ve dvd'lerin imajlarını alabilme, imaj dosyalarını yazdırma gibi önemli bir özelliği de bünyesinde bulundurmaktadır.

Yeniden yazılabilir medyalarınızı silme ihtiyacınız için de kullanabileceğiniz yazılım, bir bilgisayar kullanıcısının bu alanda yapmak istediği her şeyi yapabilmesini sağlamaktadır.

Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler
# Çoklu-disk dosya yedeği ve CD, DVD, Blu-Ray diskler üzerinde geri alma işlemi.
# Güçlü şifre koruması ile sıkıştırılmış yedek arşiv dosyaları oluşturma.
# CD, DVD, Blu-Ray diskler üzerindeki arşivleri çoklu çaprazlama ile parçalama.
# Arşiv dosyalarının içeriklerini özgün biçimlerine döndürme.
# Bütünleşmiş ses cd'si ripleyici.
# Kopya cd'leri numaralandırma ayarı için yeni seçenek eklemesi.
# İlk denemede dışarı atılan disklerin hemen doğrulanır hale gelmesi.
# Daha kolay ve etkili kullanım için programın yapısında birçok geliştirmenin yapılması.

Homepage - http://www.ashampoo.com

Size: 22350 KB





Wallpapers - Vectorized


Wallpapers - Vectorized
33 JPG | 1600x1200 | 15.7MB

http://rapidshare.com/files/30037968/Wallpapers_-_Vectorized.zip




Sunrises Wallpapers


Sunrises Wallpapers

http://rapidshare.com/files/29982389/Sunrises_912.rar





SoftDimension icons pack by - Benjigarner




SoftDimension icon pack contains 75 .ico (compatible ©windows ©vista) and 75 .png (256x256 pixels) - 18 mb

Some rights reserved. This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 License.

http://rapidshare.com/files/29948892/SoftDimension_icon_pack_by_Benjigarner.zip





Movie DVD Maker v1.7.6


Movie DVD Maker ile DVD, VCD, SVCD oluşturabilir; AVI, DIVX, XVID, MP4, MPG, WMV, ASF, MOV, QTvs. formatındaki video dosyalarınızı DVD ya da VCD şeklinde hazırlayarak bilgisayarınız haricinde bir DVD oynatıcıda izleyebilirsiniz..

Movie DVD Maker is a high speed and easy-to-use video DVD VCD SVCD maker, creating DVD VCD SVCD disc from all video files, so you can play your movies on your home DVD player. Supports many input formats: AVI, DIVX, XVID, MP4, MPG, WMV, ASF, MOV, QT etc.
Converts your movie files to DVD VCD SVCD format using our fast High-Quality Mpeg1/2 encoder and then burn to DVD VCD SVCD Disc with High-Speed burner engine.

Key features

* Make DVD VCD SVCD Video Disc.
* Make DVD from AVI DivX XVid MP4 MPEG DAT ASF WMV MOV QT files.
* Make VCD from AVI DivX XVid MP4 MPEG DAT ASF WMV MOV QT files.
* Make SVCD from AVI DivX XVid MP4 MPEG DAT ASF WMV MOV QT files.
* High-Speed DVD/VCD/SVCD Disc Burner engine Inside!
* Built-in DVD Author.
* Support CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW discs.
* Support a broad range of DVD-R/RW and DVD+R/RW burners.
* Support NTSC and PAL TV mode.
* Auto set Normal TV's aspect ratio(4:3) and HDTV's aspect ratio(16:9).
* Auto add Letter Box to target DVD



Download



game wallpapers volume 2


18044 KB
5 resim 1024x768
25 resim: 1280x1024
51 resim:1600x1200







AnyDVD & AnyDVD HD 6.1.4.3 Final


En beğendiğiniz DVD filminizi sırf DVD oynatıcınız bölge kodu istiyor diye oynatamıyor musunuz? Yoksa bir DVD içeriğini kopyalamak için dakikalar süren ek işlemler ile mi uğraşmak zorunda kalıyorsunuz?

AnyDVD, korunmasız ve tüm uygulamalar için bölge kodlu filmleri, windows işletim sistemine kopyalamak, filmlerin şifrelerini çözmek, DVD filmlerini şifresiz ve kodsuz olarak elde etmek için tasarlanmış bir yazılımdır. CSS kodu ile korunan filmleri bölge kod uygulamaları ile çok kolay bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

AnyDVD tüm bu sorunlarınızı başarıyla çözebilecek üstün özellikli bir programdır. DVD bölge kodlarını otomatik olarak bulup optik sürücünüzün kodu hangi bölgeye ayarlanmış olursa olsun DVD içeriğini gösterebilir ve DVD oynatıcıdan, sabit sürücüye herhangi bir kayıt olmaksızın, DVD yazıcıya kopyalamayı da destekler.

AnyDVD is a driver, which unprotects DVD-Movies automatically in the background. This DVD appears unprotected and region code free for all applications and the Windows operating system as well. With AnyDVD's help copy tools like CloneDVD, Pinnacle Instant Copy, InterVideo DVD-Copy, etc. are able to copy CSS protected Movies. With the help of AnyDVD you can watch movies with non matching region codes with every DVD Player Software you like! AnyDVD decrypts not just DVDs: AnyDVD allows you also to play, copy and rip protected Audio CDs! But AnyDVD does much more, of course. For example, it is possible to control the rotational speed of your DVD drive, so you can watch DVDs on your PC with far less noise!


Yeni Versiyon:

Download


v6.1.3.6




v6.1.3.5






Vector Professional Clipart 2


Sport & Active Holidays
162 Ai | Illustrator CS | 58 Mb

DOWNLOAD 1

DOWNLOAD 2





Neuromixer AVmixer Pro 1.2


Neuromixer AVmixer Pro v1.2
AVmixer Pro is becoming THE tool of choice for VJs mixing live visuals for concerts, dance parties, raves, and special events.

Tons More Video Effects !
AVmixer Pro now supports FreeFrame effects. They are video effect plug-ins developed especially for VJs.

Now you have access to about a hundred powerful visual effects. Most Freeframe plug-ins are available for free, and cross platform.

Improved Output Image Quality:
By defalt in version 1.1, output image smooth (anti-alias) toggle have been added to the preferences window, improving the image of lower resolution video clips.


http://rapidshare.com/files/30243291/NAVMP12.zip


0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle