site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
National Construction Estimator 2007
National Construction Estimator 2007



55th Annual Edition - Current building costs for residential, commercial, and industrial construction. Estimated prices for every common building material. Provides manhours, recommended crew, and gives the labor cost for installation.
Includes a CD-ROM with an electronic version of the book with National Estimator, a stand-alone Windows estimating program, plus an interactive multimedia video that shows how to use the disk to compile construction cost estimates. Revised annually.
Order this book now to qualify for immediate download of the electronic version at no extra cost. Included with National Estimator CD-ROM:
Job Cost Wizard – turns estimates into invoices and exports both in QuickBooks
Free Online Technical Support – for the National Estimator Software
Free Monthly National Estimator Updates – Updates to the 2007 costbooks and zip code modification factors are updated monthly. Monthly price updates on the Web are free and automatic all during 2007. You'll be prompted when it's time to collect the next update. A connection to the Web is required.
The National Estimator System Requirements:
PC with 300 megahertz or higher Intel (or equivalent) processor recommended; 233 MHz minimum required.

http://www.craftsman-book.com/products/info/nce.htm


http://rapidshare.com/files/31609960/yrdcost.brickman.part1.rar
http://rapidshare.com/files/31613029/yrdcost.brickman.part2.rar
http://rapidshare.com/files/31618675/yrdcost.brickman.part3.rar





mobil wallpapers seri 1(hareketli)
mobil wallpapers seri 1(hareketli)

176x220 | 121 GİF | 12674 KB

hepsi hareketli hepsi mükemmel
indir




CuteFTP 8.0.6 Build 05.23.2007.1 Professional Edition
 Tanıtım:
CuteFTP Professional, dünyaca ünlü File Transfer Protocol (FTP) yazılımıdır. Her türlü verilerinizi, dosyalarınızı, dökümanlarınızı hızlı ve güvenli bir şekilde sunucunuza transfer (upload/download) edebilmeniz için geliştirilmiş olan CuteFTP Professional, kuşkusuz lider dosya transferi programıdır. Hızlı, güvenli ve kolay! Bünyesinde barındırdığı HTML editörü ile her an *.HTML, *.HTM, *.ASP, *.PHP vb. dosyalarınızı düzenleyebilirsiniz. CuteFTP Professional, zamanlama (Scheduling) özelliğine de sahiptir. Bunun yanı sıra SSL, SSH2 ve S/Key şifreleme özelliği ile yüksek güvenlik sağlayabilirsiniz. Kolay kullanımı ve şık arayüzü ile hiçbir zorluk çekmeden programı kullanabileceksiniz. Programın bu sürümünde klavye doğrulama özelliği eklenmiştir.

CuteFTP Professional is a software tool for transferring files between your PC and remote computers anywhere on the Internet, securely and efficiently, over multiple Internet protocols. Its built-in Connection Wizard will walk you through connecting to an FTP site in seconds and its user-friendly interface will have you transferring files in no time, even if you are a beginner. Whether publishing a Web page, downloading the latest digital images, software and music or transferring high-volume files between branch offices.
CuteFTP Professional provides simple yet powerful tools for tackling the complex challenges of data management and helps achieve HIPAA, GLBA and Sarbanes-Oxley compliance.

Homepage - http://www.globalscape.com/cuteftppro

Size: 8 MB

download





Anti Mosquito 1.0
Anti Mosquito 1.0


sivrisinek kovucu program


___program açıklaması___
3552 KB
Programı indirin ve Anti Mosquito seçeneğine çift tıklayın ve bildirim alanı (yani windows saat göstergesinin olduğu bölüm)bölümünde bir işaret göreceksiniz işte bu anti mosquito olacak Programın amacı Odanızda sinek varsa programı çalıştırın ve gerisine karışmayın program çalıştıktan sonra göreceksinizki odanızda hiç sinek kalmayacak.
ODANIZDAKİ SİNEKLERİN KOVULMASI İÇİN YAPILMIŞTIR İNSANLARIN DUYMAYACAĞI SADECE SİNEKLER DUYAR

indir




Droppix Recorder 2.1.2 + Droppix ISO PowerPack
 Tanıtım:
Droppix Recorder ile CD, DVD kopyalayabilir, müzik arşivleyebilir ve ISO dosyaları hazırlayabilirsiniz. Kullanışlı bir program olmasının yanı sıra çok güzel bir arayüze sahiptir.

Özellikler :
# Tema desteği
# Üç tıklamada CD ve DVD yazma
# Üretici sitesinden plug-in innDirilebilme
# İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Almanca ve Sırpça dil desteği

Güzel bir arayüze sahip olan Droppix Recorder ile CD-DVD kopyalamak, muzik arsivlemek, ISO dosyalari hazirlamak çok kolay. Programin kullanimi okadar kolayki 3 tiklamada Cd ve Dvd yazma yapabilirsiniz. En çok kullanilan image dosyalari ile çalisabilirsiniz (ISO, CUE/BIN, DWI, etc.). Üretici sitesinden plug-in'ler indirebilirsiniz.

Programın bu sürümünde "anti-hacker" mekanizması düzeltilmiştir.
Droppix Recorder - The ideal solution for all your CD and DVD burning projects. Droppix Recorder is a universal software suite that has made a name for itself based on both its powerful features and its ease of use. Droppix Recorder is a complete solution for all your CD and DVD burning needs. Whether you are creating your own music compilations, burning your vacation memories, making a copy of your favorite CD, or simply backing up your important data files to CD or DVD ... Droppix Recorder makes it simple!
For more experienced users, Droppix Recorder offers a suite of sophisticated utilities. For example, you can create perfect copies of CDs and DVDs, instantly erase re-writeable discs, test the performance of CD and DVD drives, and automatically update your drive's firmware in order to take advantage of the latest improvements offered by the manufacturers.
Discover Droppix Recorder 2.0, the most complete and easiest to use solution for copying, burning and printing your CD, DVD and Blu-Ray discs!


Homepage - http://www.droppix.com

Size: 40.8 MB

Download





BitComet 0.88 Final - Türkçe
 Tanıtım:
BitComet bir p2p(peer to peer) programıdır. Program sadece bittorrent protokolünü destekler. Yüksek hızda dosya paylaşımı sağlar. 100MB/GB dosya boyutlarında bile paylaşım yapar.

Özellikler :
1. Simülasyon yükleme,
2. Yükleme paketlerini seçebilme,
3. Hızlı veya devam tuşları,
4. p2p kullanıcılarıyla chat yapabilme,
5. Yüklemelerin yapılacağı disk'i seçebilme,
6. Hız Limitini seçebilme,
7. Port Haritası,
8. Proxy
9. IP filtreleme gibi özellikler bu programın içerisinde mevcuttur.
10. Türkçe dahil çoklu dil desteği

BitComet is a p2p file-sharing freeware fully compatible with Bittorrent, which is one of the most popular p2p protocol designed for high-speed distribution of 100MB or GB sized files. BitComet is a powerful, clean, fast, and easy-to-use bittorrent client. It supports simultaneous downloads, download queue, selected downloads in torrent package, fast-resume, chatting, disk cache, speed limits, port mapping, proxy, ip-filter, etc.
Homepage - http://www.bitcomet.com/

Freeware

Screenshots: 1 | 2 | 3 | 4

Download: BitComet 0.88 Tr (4.41 MB)





PhotoFiltre Studio 8.1.1
 PhotoFiltre pek çok özelliği bünyesinde barındıran gelişmiş bir resim görüntüleme ve düzenleme yazılımıdır.

Özellikleri:
Resim türleri arasında dönüşüm yapabilme
Resimlerinizi yatay, dikey ve açılı döndürebilme
Resimlerinizi yeniden boyutlandırabilme
Resimlerinize saydamlık (transparanlık) ekleyebilme
Yazı ekleyebilme ve eklediğiniz yazılarınızı biçimlendirebilme Otomatik renk ve parlaklık ayarı yapabilme Parlaklık, renk, kontrast ayarını elle yapabilme Renk dengesini ayarlayabilme Resim arkaplanına renk ekleyebilme
Resimlerinizi tam ekran gösterebilme Resimlerinize zum (zoom) yaparak gösterebilme
Araç çubuğunu kişiselleştirebilme Resimlerinizi masaüstü olarak kaydedebilme
Bilgisayarınızda bulunan resimleri kopyalayabilme, silebilme, taşıyabilme ve yeniden adlandırabilme Resimlerinizden ikon yapabilme (16, 256 renk)
Kaynak ve hedef klasörleri belirleyebilme Çoklu olarak resimlerinizi yeniden boyutlandırabilme, biçimlerini değiştirebilme Beraberinde gelen efekt ve filtreleme seçenekleri ile resimleriniz üzerinde kusursuz işlem yapabilme Resim ve fotograflarınıza çerçeve ekleyebilme ve bu çerçeveleri kişiselleştirebilme Yaptığınız işlemleri geri ve ileri alabilme (Undo, Redo)
Resimlerinizin belli bir yerini kesebilme, kopyalayabilme, kırpabilme Renk paleti ve RGB değerlerini gösterebilme Photoshop dosyalarını açıp düzenleyebilme Resimlerinizi sıkıştırarak kaydedebilme Resim özelliklerini görüntüleyebilme Dil desteği
Dilerseniz üretici sitesinden efekt, filtre ve maskeleme modülleri indirerek çalışmalarınıza renk katabilirsiniz

PhotoFiltre Studio is a complete image retouching program. It allows you to do simple or advanced adjustments to an image and apply a vast range of filters on it. It is simple and intuitive to use, and has an easy learning curve. The toolbar, giving you access to the standard filters with just a few clicks, gives PhotoFiltre a robust look. Its wide range of filters allows novice users to familiarize themselves with the world of graphics. You can find the standard adjustment functions (Brightness, contrast, dyed, saturation, gamma correction) and also artistic filters (watercolor, pastels, Indian ink, pointillism, puzzle effect). There are more than 100 filters to be discovered !

PhotoFiltre uses two types of vectorial selections. The first type uses automatic shapes (rectangle, ellipse, triangle, rhombus, rounded rectangle). The second type corresponds to the lasso and polygon. They both allow a customized form by drawing a shape by hand or using a series of lines. Every selection can be saved into a seperate file, to be used later on.

Homepage - http://www.photofiltre-studio.com

Size: 2.8 MB

Download

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle