site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Gootec - free phone call


• With Gootec you can talk to anyone in the world, FREE of charge, for as long as you want.

• You can place video conferences with your friends and family no matter where they are located.

• You can send SMS message and leave a voice massage online and offline

Skype alternatifi yeni bir yazılım.Denemkte fayda var...

agloco001.blogspot.com



R-Studio Network Edition 3.6.123536
"Recovery" terimini artık hepimiz biliyoruz. FAT, NTFS ve BOOT bilgilerinin geri kazanılması için geliştirilen programlardan biri R-Studio.Silinmiş bilgilerin geri kazanılması için kullanılan bir yazlımdır.

R-Studio is a powerful and cost-effective undelete and data recovery software.
Empowered by the new unique data recovery technologies, it is the most comprehensive data recovery solution for recovery files from FAT12/16/32, NTFS, NTFS5 (created or updated by Windows 2000/XP/2003) and Ext2FS (LINUX file system) partitions. It functions on local and network disks, even if such partitions are formatted, damaged or deleted. Flexible parameter settings give you absolute control over data recovery..

R-Studio Network Edition 3.6.123536






Porsche Gemballa Mirage GT&2007 Mini Cooper S


26 JPG | 1600x1200 | 6114 KB





Paragon Drive Backup v8.51.1681 Enterprise Server + Recovery CD
 Tanıtım:
Yazılım, HDD'lerin ve bilgisayarda bulunan/kurulmuş olan tüm yazılımların(kurulumu dahil) sorunsuz ve %100 eksiksiz olarak yedeğini almaktadır. Bununla yetinmeyen yazılım sabit diskleri optimize ederek süratli ve dengeli çalışmasını sağlamaktadır. Yedek alma işlemini veri kaybı olmadan ve tamamen sorunsuz yapmaktadır.

Her bilgisayar sahibi sabit disk yönetiminin bir göreviyle er yada geç karşılaşmaktadır. Kullanıcılar çoğu zaman bilgisayarlarını yeniden kurmak zorunda kaldıklarında, işletim sistemi dahil tüm veri ve yazılımlarını tek tek kurmaktadırlar. Bazı şirketler bu iş için yazılım geliştirseler de çoğu zaman tam ve verimli sonuca ulaşmak mümkün olmamaktadır. Yedekleme yazılımlarında veriler, kurulumda bulunan sistem yazılımları, sonradan kurulan yazılımlar ve diğer yardımcı yazılımlarda kayıplar meydana gelmekte, bu ise kullanıcı için bu yazılımları tekrar kurma anlamına gelmektedir. Sonuçta böyle yazılımlar sadece bilgisayarı kurarken kurulumda harcanan zamanı kısaltmaktan başka kullanıcıya bir şey sağlamamaktadır.

Peki ya bilgisayar kurulduktan sonra kullanıcılar sabit diskin yedeğini alma zorunluluğu duyarsa? Yeni kurulan bir bilgisayarda tüm yazılımlar kurulu bir durumda yedek alma ihtiyacı duyar ve bunu % 100 kayıpsız yapacak bir yazılıma ihtiyaç varsa?

Yazılım, disk kaynaklarını optimum bir şekilde tahsis etmekte, bilgisayarınızda işletim sistemlerini etkili bir şekilde yönetmektedir. Yedekleme işleminde kullanıcıya yol gösteren kutular kolaylık sağlamakta, güvenilir bir şekilde sabit diskin, işletim sisteminin, yazılımların ve bilgisayarda mevcut olan tüm verilerin yedeğini kayıpsız olarak almaktadır. Yedekleme işlemini veri kaybı olmadan yapmaktadır.

Home - http://www.paragon-software.com/

Size - 78.5 Mb

Download Full Retail + Recovery CD (Kurtarma CD'si)






V-Rally 2 Expert Edition

Size:595 Mb

DOWNLOAD:
agloco001.blogspot 1
agloco001.blogspot 2
agloco001.blogspot 3
agloco001.blogspot 4
agloco001.blogspot 5
agloco001.blogspot 6



Photoshop CS3 Extended Final Tryout


Rahatlıkla kullanabilirsiniz.Denendi..
www.agloco001.blogspot 1
www.agloco001.blogspot 2
www.agloco001.blogspot 3
www.agloco001.blogspot 4
www.agloco001.blogspot 5
www.agloco001.blogspot 6
www.agloco001.blogspot 7




WeBuilder 2007 8.0.0.75

WeBuilder 2007 All-in-One editorler içinde bir devrim yaparak, HTML, CSS, JavaScript, VBScript, PHP, ASP, SSI, Perl kodlary yazmanizi ve düzenlemenizi saglamaktadir. Hem profesyoneller hemde amatörler için ideal bir program.
WeBuilder is revolutionary all-in-one web code editor for all your web document editing needs. Clean and convenient interface, quick startup, true flexibility and powerful features allow you to create and edit HTML, CSS, JavaScript, VBScript, PHP, ASP, SSI, Perl code faster and easier than ever, while integrated tools enable you to validate, reuse, navigate and deploy your code in an efficient and sophisticated manner.

İlk Kez agloco001.blogspot'd

WeBuilder 2007 8.0.0.75




Green Leaves Widescreen Wallpapers



40 Green Leaves Widescreen Wallpapers | 2560x1600 | 29.9 Mb









0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle