site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
CrazyTalk v4.5


CrazyTalk programı ile resimlerinizi ses dosyaları ile birleştirerek konuşturabilirsiniz.
Resimler üzerinde mimikleri ayarlayabilir, ses dosyalarındaki alçalma ve yükselmeleri mimiklere uyarlayabilirsiniz.

Create and control a virtual cast of live talking characters ready to deliver an animated vocal performance for your video, web, mobile or messaging projects. Just a single photograph, recorded or imported audio, combined with transitional effects, animated illustrations and expressive emoticons, and CrazyTalk's powerful facial morphing animation technology is all you need to begin creating speaking actors, virtual guides, and digital hosts adding perfect personalities to any multimedia experience

Download CrazyTalk v4.5
http://rapidshare.com/files/33070688/CrazyTalk.v4.5.Media.Studio.Retail.WinALL.Regged-NoPE.zip

Download CrazyTalk v4.0
http://rapidshare.com/files/14913415/crazy_talk.rar





Spyware Terminator 1.9.2.134 - Tr
 Tanıtım:
Bu yazılım bilgisayarınızı spywarelerden,adwarelerden, keyloggerlardan, trojanlardan, browser hijackers ve malwarelardan koruyor.bildiğiniz gibi piyasada bu tür programları bulmak oldukça kolay ve gerçektende fazla bulunuyor.bu nedenle hangisinin bu işleri başardığı gerçekten bilinmez birşey.başarılı yazılımlar da var ancak paralı olmalarıda onları pek tercih etmemizi engelliyor bu yazılımın ücretsiz olması ise avantaj olarak gözüküyor eğer bu işleri yapabilecek ücretsiz bir yazılım düşünüyorsanız bu programı deneyin..

Spyware Terminator is a FREE, easy-to-use and effective spyware remover providing real-time protection against spyware, adware, keyloggers, trojan horses, browser hijackers and other malware threats. Spyware Terminator protects your computer through powerful real-time protection shield, advanced system scanning and keeping found spyware in the safe quarantine.

Editörden: Türkçe dil desteği veren + ''freeware'' dağıtılan harika bir yazılım. Mutlaka deneyin.


Temel program özellikleri:
* Bedava 100% gerçek-zaman koruma size ekstrayı cezalandıran Spyware Terminator temel versiyon – temel bir fonksiyon en diğer uygulamalarda içerdi. Spyware , adware , Truvalar , keyloggers , giriş sayfası uçak korsanları ve diğer malware tehditleri etkili bir şekilde kaldırın.
* Güvenli karantina. Karantinaya hareket edilen taranmış boyunca tesis eden dosyalar şüphelenir. Spyware Terminator işler durumdadan onları önler ve Bilgisayarınıza zarar verene daha ileri sebep oluyor. Siz yeniden inceleyebilirsiniz ve Şüpheli dosyalar kaldıran permanentlye seçersiniz veya Temel dosyaları güvenli olarak saklar.
Kullanmak için * kolay. Spyware Terminator algılayan tüm beceri düzeylerinin insanlarına izin verir ve Spywareyi giderir. Eğer siz hata tarafından bir programı kaldırırsanız
siz ona arkayı kolayca koyabilirsiniz.
* Elkitabı & tarayan program yaptı. Bilgisayarınızı el ile tarayın veya Program derinlemesine bir yapılanı olmak için düzenli olarak tarar. Taranmış işlem diğer görevlerde çalışma iken sizin, aksadılmış olmayacak olmadığınız arka planda öyle koşar.

Homepage - http://www.spywareterminator.com

Size: 3.32 MB


Download Türkçe





Wide Wallpapers
wide wallpapers seri 2


3200x1200 | 20 JPG | 21554 KB


indir





Jade Property Suite 5

Windows için ingilizce Emlakçı Programı

alt


Real Estate Software for Windows Operating Systems

Jade Property Suite 5

If you are looking for software that is straight-forward, flexible and easy to learn, Jade Property Suite could be the answer for your real estate agency:

  • Standalone or networked
  • Desktop database with easy search and fast data entry
  • Manage your real estate listings, contacts and enquiries
  • Publish your property listings to your website
  • Put a full-featured property search on your website
  • Create personalized emails with full-color details
  • Print flyers, brochures, catalogs, reports, letters, labels and business cards
  • Export to other formats
  • Customize to fit your business
  • Compact and powerful
  • Easy to install, understand and use
DOWNLOAD





Süper Zil
alt

Okul zillerini otomatik ayarlamak için kullanılan program zaten okullarda mevcut.Farklı amaçla kullanım olur düşüncesiyle meb linkini veriyoruz.


http://okulweb.meb.gov.tr/63/03/391349/SupperZill/Supper%20Zill%20kurulumu.exe






Myspace Proxy Unblock Myspace

The image “http://proxyex.com/header.gif” cannot be displayed, because it contains errors.

ProxyEx provides a fast, free and reliable Myspace Proxy site. Unblock Myspace through our anonymous Myspace proxy website to hide all your personal information and get around those annoying internet filters.





XP Medic 4.2
alt

Registry kayıtlarının onarımı,sistem optimizasyonu,ram kontrolü,internet hızını optimize etmek gibi bilgisayarınızın performansını etkileyecek bakım araçlarına sahip yazılım.

XP Medic is a custom engineered software application designed to troubleshoot the Windows XP operating system. Microsoft's XP version offers many upgrades and improvements over prior versions, but is nearly 5 years old and in computer time, this makes it very much out of date with today's faster applications and processes.

Through the continual installation of programs as well as the data files that are created on your system from even light regular use, the XP system is vulnerable to errors in it's own computing process. Over time, these errors compound to the point where the computer operates much slower and starts to do irregular things such as crashing, losing files and showing continual error messages. Ultimately, programs will not work, and the user's experience becomes more and more frustrating.



DOWNLOAD







ProÇeviri İngilizce'den Türkçe'ye Cümle çevirsi 1,9

ProÇeviri İngilizce'den *Türkçe'ye bilgisayar destekli çeviri yapılmasını sağlayan bir yazılımdır.
*70.000'den fazla İngilizce kelimeyi ve birçok İngilizce kalıbı tanır. Hem İngiliz İngilizcesi'ni, hem Amerikan İngilizcesi'ni tanır.
*İstendiği taktirde birden çok anlama gelebilen İngilizce kelimelerin tüm anlamlarını verir.
*Kullanıcıya kendi özel İngilizce kelimelerini tanımlama olanağı tanır.
*Başka bir programdaki yazıyı seçip tek tuşla ProÇeviri'ye aktarabilir ve çeviri işlemine başlayabilirsiniz.
*Yazdığınız yazıyı parça parça çevirme olanağı tanır.
*Fazla hafızaya ve bilgisayar gücüne gereksinim duymaz.
*Daha doğal kelime ve cümle yapıları kullanır.
*Çeviri esnasında çevrilen her paragrafı anında ekrana yansıtır. Böylece çevrilmiş yazıyı okumak için tüm yazının çevrilmesini beklemek zorunda kalmazsınız.
*Kullanıcı dostudur. Programı açar açmaz İngilizce yazıyı yapıştırıp tek tuşa basarak çeviriye başlayabilirsiniz.


DOWNLOAD | 6 MB
http://rapidshare.com/files/778682/pro_eviri.rar







0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle