site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Absolute MP3 Splitter ile Mp3 formatındaki ses dosyalarınızı parçalara bölerek küçük ses dosyaları haline getirebilirsiniz. Program aynı zamanda bu formatlar arası farklı kaydetme desteğide sunmakta. Keygen mevcuttur.

Boyut: 2,31 MB




-----------------------------------------------------------------




VDJ tam fonksiyonlu bir DJ ve karaoke sistemidir. Karaoke özellikleri arasında; arkaplan resim desteği, çoklu monitör desteği, direkt .zip dosyası çalma. Tempo/tizlik kontrolü ile çoklu MP3 ve wave çalma desteği vardır. 10-bant ekolayzır, eklenti desteği, entegre dosya arayıcı ve çalma listesi editörü vardır.

Boyut: 3,86 MB





------------------------------------------------------------------------






Arial Audio Converter güçlü ve profesyonel bir ses biçimi dönüştürme yazılımıdır. En çok kullanılan ses dosyalarının tümü arasında karşılıklı dönüştürme işlemi yapabilmektedir. Bu işlemi geçici dosyalar kullanmadan yaptığı için oldukça hızlı işlemler gerçekleştirmektedir. Ayrıca geçici dosya kullanılmadığından sabit disk daha ekonomik kullanılmakta sonradan silinecek olan verilerle boş yere işgal edilmemektedir. Dönüştürme işleminin yanı sıra; ID3 etiketlerinin düzenlenmesi, dosya biçimlerinin kalite ayarının yapılması, farklı arayüzler kullanabilme, dahili oynatıcı ile ses dosyalarını açabilme gibi ek işlevlere de sahiptir. Kullanımı oldukça kolay olan yazılımın, boyutu da oldukça küçüktür. Keygen mevcuttur.

Boyut: 2,21 MB




---------------------------------------------------------------------





X Video Converter ile video dosyalarınıza kolay bir şekilde dönüştürme, birleştirme, ayırma işlemlerini (AVI, MPEG, WMV, ASF formatlarıyla) uygulayabilirsiniz. Yazılımla desteklediği video formatlarına kendi aralarında çeşitli işlemler uygulayabilirsiniz. Yazılımın desteklediği formatlar: AVI (DivX, XviD), MPEG-1, MPEG-2, WMV, ASF, VCD, SVCD, DVD. Yazılımla, videoların boyutunu istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. Ayrıca yazılım; ses dosyalarını video dosyalarına, video dosyalarını resim dosyalarına dönüştürebiliyor. Crack mevcuttur.

Boyut: 6,48 MB





---------------------------------------------------------------------




EarthTime dünya üzerindeki pek çok yerin yerel saatini gösterir. Yazılımın veritabanınfa 3000`den fazla şehir var. Bu veri tabanına şehir ve ülke ekleyebiliyorsunuz. Dünyadaki herhangi bir yerin yerel saatine göre alarm ekleyebilirisiniz. Birden fazla yapılandırma seçeneği ile esneklik sağlar. Patch mevcuttur.

Boyut: 601 KB




---------------------------------------------------------------------------




DropWaterMark; resimler üzerine sürükle-bırak yoluyla kolayca watermark yapan bir uygulama. WaterMark; bir resmin ışığını arttırıp, kontrastını düşürerek o resme silik bir görünüm verme işlemine verilen isimdir. Bu resim editörü sayesinde resimlerinizin görüntülerini değiştirip farklı fotoğraflar yaratabilirsiniz. Keygen mevcuttur.

Boyut: 1,85 MB




-------------------------------------------------------------------------





Güçlü bir ftp server programına ihtiyacınız varsa bu programa sahip olmanızı tavsiye ediyoruz. Özellikle güvenlik ayarları çok güçlü çoklu kullanıcı için sunduğu seçenekler kullanıcının bu programı kullanmasını kolaylaştırıyor. Patch mevcuttur.

Boyut: 9,40 MB





----------------------------------------------------------------------




Mikrofondan, internetten dinlenen radyolardan, Winamp, Real Media, Windows Media Player, Flash Quick Time, Real Player vb. programlardan çıkan sesleri bilgisayarınıza mp3, wav veya wma şeklinde kayıt etmenizi sağlar. Keygn mevcuttur.

Boyut: 2,50 MB


Tom-Waits---The-Early-Years-Vol-2-1992-html, portugueis, Azzfest-html, Brushes, hyperchem8, purpel-html-html, MenzTVista, piety-html-html, smartermailincludes, forums-html-html-html-html-html-html-html, Mapsource, pcoptimizer, binkw32-dll, trustedProtection, El-Dorado-Quest---NEW-Big-Fish, king bill, wepke--html, hential, mimilyrics, gone, kdrama-html, Cute-Polish-Girl-Kasia-Glowacka, strung, svavenger, mp4tool, DFNiki, Russian-Teen-Angela---Double-Anal-html, iPodsamPHPwebcommon, Larva, elementary, couple, Encounters-at, Wendys, isalyzer, hiddem-html, fotowoosh-html, cosimir, photoimpression, winn-rar, onomatopieac, nod32crackmodules, Mcafee Total Protection 2010, bascom, knockout, www2image, Alexanders, toucpal, Aranjas2, xgallery, Fearless-Interview-How-to-Win-the-Job-html, Tamber-html, Artificial-Nutrition-and-Hydration, Scrambymodules, The-End-Of-America, spydoctor, dvdfabgold-includes-ktedit, Jane-Fucked-In-Dark---Hidden, regstry, WiseFtp, Indesign, Bones, Captain-Cook-und-Seine-Singenden-Saxophone, Nidesoft-DVD-to, utorretz, quickboksphpSecurePages-html, ASDCee-html, l2asrv, Brad, jetfighter, kool, LIGHTINGCEPH, docx2, ez-gig-html, vaisseau, FIDIC, Newbie-Black--Nyomi-Banxxx-html, wavepad, Tears-For-Fears-Everybody-Loves-a-Happy-Ending-2004-html, Kiki-Vidis---Jesse-Jane-Heat, mapsys, plsqldev714, Star, hip hop, Nerd-html-html, eep 6, hily, Regina, cannabis, resistance, d2exp, 13yo, binpda, oziexp-html, oxsplit-html, instalshieldmodules, soolerotica, icoo-net, Ballance, Midnight-Juggernauts, ashlyn-html, Happilymodules, Zombieland-2009-html, ardamax, motorcycle, The-Chronicles-of-Narnia, lvePVR-html, arcor, ArbSurfer, ewan, videorapter, jynx, Dierks, Cages-html, neatmodules, MN6-2, archy, mixw2-18, sycode, Taylor-Swift--html, wiredpussy-com, ornate-html, Lusted, Squid, collin, farmsplash, 123hotcams, songsmith, chamillionaire, Kuffdam, ParetoLogic, Mediaplayer11, Kamikaze-Premium-Vol-46-, Kronen, SafeSystem, MySpace, Ratatouille, Loverush, Cheung, mittermeier, dvdrwin, uiyu, dvdfab311, mirror ed, GIGLI-html-html, armysex, Samuraiporn-Vol, Platinum-html, roma, Linear-html, agadoo, grane, Gabon, BITDEFENDER11, cscc, Tvsecurity, Iclone2-5, battlefleet, rnr_ppt2html-html, Alchatech-BPM, Megashares-com, autoroute2007, wolfenstein, Dungeon Keeper 2, aspects, Hustlers-College-Girls--Evie-Delatosso--Penny-Flame-html, trutops, 4Pockets, Bitdefender-Total, gigasokoban, credit-html, Kristal, FolderMarkerPro-html, jeppview-html, Flourish, yasmine, Linguata, DV2ONE, Kama-Sutra---A, drew, Safari-Mode--, SONY-DVD-Architect-Pro-5-0-Blu-Ray---Keygen, Systerac, Eddie-Guitar-Burns---Lonesome-Feeling-2002-html, avtoservis, FreshUI-html, baha, Core, arabs, Panasonic, cg100-html, esident, NetSpeeder, dosprn1, incredishow, Heroes-Of-Newerth-html, Novobot, Sellina18, SpeedUp,

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle