site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
MediaChance Dynamic Photo HDR 3.44 TURK

Yeni nesil HDR fotoğraf programı. HDR tekniği ile hem gökyüzündeki hem de yerdeki ayrıntıları gösteren fotoğraflar tek fotoğrafta birleştirilerek ikisini birden gösteren tek bir fotoğraf elde edilebilir. Neredeyse resim içerisindeki tüm objelere müdahele edebiliyor renk tonlarını değiştirirebiliyorsunuz.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17387448..._3.44_TURK.rar

alternatif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17387712..._3.44_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Mediatox Aurora MPEG To DVD Burner v5.2.19 TURK

Aurora MPEG to DVD Burner; DVD yazıcısı olanlara MPEG formatındaki filmleri menüleriyle birlikte DVD olarak hazırlayıp yazdırmaya yarayan program. Bu sayede 2 program yerine bir program kullanıp işinizi kolayca halledebiliyorsunuz. Program ayrıca DVD-RW ve tabi CD-RW formatlarını da okuyup, çevirip yazabiliyor. Ayrıca program, otomatik DVD video hazırlama ve DVD sanal disk dosyası oluşturma gibi özellikleri de içerisinde barındırıyor.



Yeni sürüm özellikleri

# Film dosyalarını boyut ve zaman olarak gösterebilme
# Kaynak dosyası olarak DVD formatlarını destekleme
# Herhangi film dosyasını otomatik olarak DVD formatına çevirerek yazım işlemini başlatma.

Aurora MPEG To DVD Burner can burn MPEG files to a DVD-R, DVD+R, DVD+RW, DVD-RW or VCD-R disc, so that you can play your movies on DVD player. It is a revolutionary and versatile DVD creator. With this software, you can create a real DVD, not only a MPEG file on your hard disk. With the collaboratively use of Aurora Media Workshop you can convert, join, split any format video files to mpeg and burn to Rewritable VCD or DVD disc.

Key Features:
• Burn your Mpeg files to DVD using rewritable DVD writers.
• Support DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW disc.
• Built-in DVD structure creator.
• Create menu for DVD movie, and can select various layout, background, text effect.
• Video DVD Disc Auto-burner.
• Save DVD structure files to ISO image or temporary directory, which can be burned anytime.
• (New)support AVI as input, and automaticly convert and burn them to DVD disc.
• Video DVD Disc Auto-burner.



DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17390581....2.19_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Music Label 2009 v15.0.3.2009 ProfessionaL Edition TURK

Tanıtım:Ister profesyonel bir DJ ister sadece bir müzik heveslisi olun, Music Label müzik koleksiyonunuzu düzenlemede yardimci olabilir. Otomatik CD tanima ve Internet’ ten albüm bilgilerini indirmenizi saglayan CDDB (CD veritabani) destegi özellikleri sunar. Music Label tüm MP3 koleksiyonunuzu hizlica ve kolayca kataloglamanizi saglayan ayri bir MP3 veritabani sunar. Music Label 2001 CD’lerin ödünç verilmesi ve sigortalanmasiyla da ilgilenir. Dahili posta alicisi ödünç alinmis CD’leri geri getirmeyen insanlara otomatik mesajlar gönderebilir. Bir Internet özelligi size sanatçinin ana sayfasini gösterebilir. Bu program ayrica DJ defteri ve çalma listesi programlama gibi özel DJ islevleri içerir.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17390912...ition_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Nokia PC Suite 7.1.18.0 - Final TURK

Tanıtım:PC Suite ile cep telefon bilgisini uyumlu bir PC ile senkronize edebilir, yazılım yükleyebilir, telefon ayarlarını organize edebilir ve telefon dosyalarının yedekleyebilirsiniz.

PC Suite 6.86 sayesinde, uyumlu PC'niz ve telefonunuz arasında bilgi paylaşabilir, telefona yazılım yükleyebilir, telefon ayarlarını konfigüre edebilir ve telefon dosyalarının yedeklerini alabilirsiniz. Ayrıca, takviminizi, kişileri ve görevleri Microsoft ve Lotus uygulamaları ile senkronize edebilir, PC'nize ve telefonunuza resim kopyalayabilir ve taşıyabilir ve başka bir Nokia cep telefonundan veya bir Palm cihazından kişi ve takvim bilgisi kopyalayabilirsiniz.

Yeni Eklenen Özellikler
# Farklı kullanabilirlik
# Nokia PC Suite uygulamaları için yeni grafiksel çizgiler
# Müziklerinizi telefonunuza yükseltilmiş Nokia Music Manager ile aktarın

Sistem Gereksinimleri
# Mevcut hard disk alanı: 200 MB (dosya boyutu yaklaşık 25 MB)
# İşletim sistemi: Windows 2000 (service pack 4) veya Windows XP (Professional ya da Home Edition) (service pack 1 ya da service pack 2)
# Bağlantı yöntemleri: USB kablosu, kızılötesi, ya da Bluetooth
# Desteklenen Bluetooth yazılımı (Bluetooth stack'leri):
# Microsoft Windows XP Bluetooth
# WIDCOMM BTW 1.4
# WIDCOMM BTW 3.0
# Toshiba Bluetooth 4x
# Windows XP/2000 için IVT BlueSoleil Bluetooth stack, sürücü sürümü 1.6.1.4

Windowsta saatin yanındaki Bluetooth sembolüne farenin sağ tuşuyla tıklayınız ve Gelişmiş Konfigürasyonu seçiniz. Genel sekmesinde, stack'in versiyonunu görebilirsiniz.

Telefon modeliniz tarafından desteklenen kabloları ve bağlantı yöntemlerini görmek için, Telefonunuz Tarafından Desteklenen Özelliklere bakınız.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17391503...Final_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Norman Malware Cleaner TURK

Norman Malware Cleaner, bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları bulmak ve bulduğunuz zararlıları temizlemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir yazılım. Norman arkaplanda çalışmıyor, sadece siz tarama yaptığınız zaman virüsleri bulabiliyor. Yani virüs bulaşmış sisteminizi temizlemek veyahut virüsleri henüz bulaşmadan temizlemek için kullanabilirsiniz.

Özellikleri:
- Virüs kapmış aktif uygulamaları sonlandırabilir.
- Diskinizdeki ActiveX komponentleri ve tarayıcı eklentileri de dahil olmak üzere virüsleri temizler.
- Rootkit denilen gizli uygulamaları açığa çıkarır ve kaldırır.
- Kayıt defteri değerlerini doğrularıyla değiştirebilir.




DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17392024...eaner_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Notepad++ v5.1.2 Final TURK

Notepad++ C, C++, Java, C#, XML, HTML, PHP, Javascript, RC file, makefile, nfo, doxygen, ini dosyası, batch dosyası, ASP, VB/VBS, SQL, Objective-C, CSS, Pascal, Perl, Python, Lua, Unix Shell Script, Fortran, NSIS ve Flash action script programlama dillerini destekleyen aynı zamanda bu diller ile, kodları ve fonksiyonları özel renklendirebilmesi sayesinde daha etkin çalışmanızı sağlayan ücretsiz bir program.

Ayrıca çok satırlı kodlarda çalışırken çeşitli satırları küçültme & bir araya getirme seçeneğinizde vardır. Yeni syntaxlar (kod seçenekleri) ekliyebilmenize imkan tanır. Aramalarda düzenli ifadeleri destekler (Regular Expression).


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17392202...Final_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

PC Tools Firewall Plus 4.0.0.45 TURK

PC Tools Firewall Plus, bilgisayarınıza internet veya ağ yoluyla üçüncü şahısların erişimini engelleyerek bilgisayarınızı koruyan güçlü bir kişisel güvenlik duvarıdır. Yazılım, ağa bağlanan uygulamaları izlemenize olanak tanıdığı gibi trojan, backdoor, keylogger ve diğer tehditleri durdurarak özel bilgilerinizin çalınmasını ve bilgisayarınızın zarar görmesini engeller.PC Tools Firewall Plus, uzman bilgisayar kullanıcıları için değil, özellikle amatör kullanıcılar için gelişmiş teknolojiyle tasarlanmıştır. Yazılım, tanınan hareketlere ve ataklara karşı varsayılan güçlü engellemeyi aktif hale getirir; fakat deneyimli kullanıcıların özelleştirilebilir ağ savunması IPv6 desteği gibi kendi gelişmiş paket filtreleme kurallarını isteğe bağlı olarak oluşturabilmelerine de izin verir.

Düzenli güncelleme, gerçek zamanlı koruma ve kapsamlı ağ koruması ile bilgisayarınıza her türlü saldırıya karşı koruma sağlayan PC Tools Firewall Plus, her gün milyonlarca ev ve iş bilgisayarını çevrimiçi tehditlere karşı güvenli bir şekilde koruyan PC Tools ailesinin ürünüdür.

Yazılımın Genel Özellikleri:

Siz bilgisayarınızda çalışırken, sörf yaparken ve oyun oynarken bilgisayarınızı her türlü tehditten korur.
Herhangi bir tehlike veya şüphe olmaksızın devamlı olarak akıllı otomatik koruma kullanır.
Kolay kullanımlıdır, acemi ve uzman kullanıcılar için tasarlanmıştır.
Bilinen saldırılara karşı bilgisayarınızı gelişmiş kurallarıyla korur.
Tamamen ücretsizdir ve hiçbir kısıtlaması yoktur.
Biz casus yazılımlara, reklamlara ve diğer tehditlere karşı kapsamlı sistem koruması için PC Tools Firewall Plus yazılımını Spyware Doctor ile kombine bir şekilde kullanmanızı tavsiye ediyoruz.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17392357....0.45_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------


PHP Designer 2008 Pro 6.2 + Keygen TURK

PHP Designer, hem profesyonel hem de amatörler için uygun bir PHP kodlama yazılımıdır. Yazdığınız kodları düzenleme, deneme, hata bulma vb. işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. Aynı zamanda HTML, XML, CSS, JavaScript, Java, Perl, JavaScript, VB, C#, Java & SQL dillerinde sözdizimi vurgusu yapabilmekte ve tanıyabilmektedir. PHP Designer ekstra olarak FTP yöneticisi, proje yöneticisi, dosya yöneticisi, yapılacak işler yöneticisi, kod arayüzleri, küçük kodlar desteği de vermektedir. Keygen mevcuttur.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17393256...eygen_TURK.rar

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle