site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner


Bu program tam bir dosya kopyalama uzmanı. Bir CD'yi komple sabit sürücünüze atmak istiyorsunuz ama CD'deki bazı dosyalar bozuk, bunun için kopyalama yarıda kesiliyor. Bu program ile kopyalama yarıda kesilmiyor. Bozuk sektör geldiğinde sizi uyarıyor. Siz de hatayı yoksayıp kopyalamaya devam edebiliyorsunuz. Ayrıca bu program sektör sektör okuma yaptığı için, okunamayan çoğu CD'yi okunuyor ve kopyalanabiliyor. Ayrıca programın Türkçe dil desteği de var. Bu sürüm ile Isobuster hemen hemen tüm CD imajlarını da tanıyabiliyor. Serial mevcuttur.

Boyut: 2,61 MB





--------------------------------------------------------------------




Easy Video Joiner programı ile istediğiniz kadar desteklenen video formatlarını birleştirebilirsiniz. Programın limitsiz video ekleme özelliği bulunuyor. Bunun yanında ise birçok video formatını desteklemektedir. Bunlar ise AVI, MPEG, Real Media (*.rm, *.ram) Windows Media(*.wmv, *.asf, *.wma) dosyalarıdır. Bunun yanı sıra bazı popüler ses dosyalarını(*.wmv, *.asf, *.wma) da desteklemektedir. Serial mevcuttur.

Boyut: 6,46 MB





-----------------------------------------------------------------




Resimlerinizden slayt dosyaları hazırlanamızı sağlar. Keygen mevcuttur.

Boyut: 4,29 MB





-----------------------------------------------------------------




İndirme hızınızı yaklaşık %400 oranında arttıran ve bağlantı kopması durumunda indirme işlemini kaldığı yerden devam ettirebilen bir indirme yöneticisidir. Kategorisinin en iyilerinden olan Download Accelerator Plus (DAP); 10 adet dil desteğine sahiptir. Crack mevcuttur.

Boyut: 8,27 MB



Bu uygulama ile java dosyalarını açabilir, düzenleyebilir ve tekrar kaydedebilirsiniz. .class dosyalarını açabilir ve düzenleyebilirsiniz. Java runtime kütüphanelerini kullanabilirsiniz. Crack mevcuttur.

Boyut: 5,31 MB




-------------------------------------------------------------------------





1Click DVD Copy CPRx teknolojisini kullanan kolay kullanımlı ve yüksek kalitede hızlı işlem yapabilen bir DVD film kopyalama yazılımıdır. Çift katmanlı DVD'lerede destek veren 1Click DVD Copy ayarlar bölümünde ek özelliklerede yer veriyor. Patch mevcuttur.

Boyut: 4,50 MB




-----------------------------------------------------------------





Paper Folding 3D ile kağıt katlama sanatını kolayca öğrenin. Serial mevcuttur.

Boyut: 9,45 MB






----------------------------------------------------------------




Cinema 4D, çok hoş bir 3 boyutlu modelleme ve animasyon programı, filmlerde gördüğümüz bazı özel efektlerin yapılmasını sağlıyor. XL 6`da eski sürümlere göre ilk göze çarpan özellik, arayüzde yapılan değişiklik. Programın diğer önemli özellikleriyse editör üzerinde gerçek zamanlı doku kaplama, çoklu işlemci desteği, arka arkaya rendering işlemi arabilme (Batch Rendering), ve yüksek kalitede yayın çıktısı alabilme şeklinde sıralanıyor. Bütün bu güçlü özelliklerin yanına birde programın esnekliği eklenince, Cinema 4D`yi diğerlerinden ayrıştıran şey ortaya çıkıyor. Program için yeni çıkan eklentileri veya bazı setleri, Maxon Computer`ın web sitesinden belli bir ücret karşılığında indirebilirsiniz. Bu setlerin en ilginçlerinden biri Manga 3D Seti. XL6 kullanıcıları için hazırlanan sette değişik Manga modeller bulunuyor, bu modellerin herbiri kendi karakteristik özelliklerini ve ifadelerini yansıtıyor. Ayrıca setin içindeki modellerin, tüm el ve parmaklar dahil olmak üzere, kemik yapısı ve yüzey kaplaması da mevcut. Keygen mevcuttur.

Boyut: 83,7 MB




-------------------------------------------------------------------




Bu program yardımıyla *.ppt uzantılı dosyaları *.swf uzantılı dosyalara çevirebilirsiniz. Yani PowerPoint sunularınızı Flashlar'a çevirebileceğiniz bir program. Örneğin: 1 MB’lık PowerPoint sunusu 137 KB‘lık Flash’a dönüşür. Böylece daha az yer kaplayarak taşınması kolay bir hâl alır. Patch mevcuttur.

Boyut: 9,60 MB





--------------------------------------------------------------------
SegaRally, freehand, logicsim, printable-html, babylon7-0, Altova, modlogin, omipage, CoverFactory, Scarface-1983-DvdRip, SightphpSecurePagesincludes, Statsoft, Bwmeter, fucked-hard-18---halia, sourceboost, pasttry, Penthouse-Forum-Pin-Up-html-html, Machete, eastern promises, user, autodataincludes, Sexy-young-girl-with, TITLEMOTION, 3gpconvertor-html, avg7-5-516, tekken, Luxury-html, latest, Able2Extract5-0, mapview, a2btv, Everything-You-Always, wonde--html, eboney, cayman-html, stereopho, matematicas-html, ogasm-skin, attendance, BITRIX, alison-html, MORHOONpalportal, tranny, heada3che, H264WebCamPro, DeadlyVoyage, Tugjobs, ihost, 230ce, MyBo-html, Plato, Lenny-Kravitz--, ATB-two-worlds-html, Scrapbooking, hopper, black logic, Naughty-America---Naughty-Office---Isabella-Soprano, Seed, tarot, gmax12, thelogocreator, slikimodules, Hottie-In-Mini-Skirt-Was-Seduced-For-Fuck-html, Stag, larsa, buiseness, champions, resolum, EasyAd-html, Symbol, voptPhpLinkExchange-html, Shocker, splt, FreshUI, freedom-html, visview, vate, mestrenova, boxdart, Notorious-Big, Air-Raid-This-is-not-a-Drill-iSO, POPTROPIKA, gwar, rampal, HAhion3, unigine-html, powerbook-html, DIRECT, TopThemesXP2, call of duty , TexAloudbookmark4u, windws, NetSpeeder, Gothic 3 Enhanced Edition, philinpines, proge, mirror ed, SuperavConvertermodules, cleaner-html, FLUIDSIM-4, promille, ktmlpr-html, BITDEFENDER10, Karafun, Mozilla, JigsawPuzzle, Law--Lust-2009-html, Starshatter-html, romper, My-Bloody-Valentine-2009-html, bigitits, rubaru-html, Aisha, hoyle, lorenamodules, AssHoleFever---8128, caffe, Serials2005, fxphoto, firststop, phpbb-forum-download-Multi-html-html, BlueVodainclude, Powerarchive-html-html, Teagon-html, cursorFXtemplates, WebSupergoo, mirror, Tokyon0316, TPOV, ibangpornstars-com, Ik-Multimedia-T-racks-Deluxe-html, BetterWMF, MSNLive, naugh-html, Netbooster, sonar6-html, cocoexposed, wise, frameshot, cgpsmapersamPHPwebcommoninclude, FabulousMP3, flexyspay, CLUDO, jata, LinkLines, poserr-html, tradetrakker, The-Ugly-Truth-html-html, Kontor-Sunset-Chill, Security-Plus, httvr2, CORELDRAW13-html, Disney-Pixar-Up-2009-html, file copu, danile, SEAL-Team-VI-2008-html, Teacher-Doing-Hardcore-sex-with, MMVCD-html, anydvd6193, invigo-html, Mambo-html, Errotica, usdher-html, JScreen, Duvalles, fairuse4wmv, MOHAirborne, DontgetAngry-html-html, InfoGation, MNavi111, Portable-File, Omega, jhgfchf-html, Secway, atushy-html, McNeel, Real-Ex-Girlfriend---Brandi, Gorgeous-Brigitta-Bulgari-Lovely, Hoboken, saurom-html, Firefox, Ratatouille, E-X-NGN, Jacht, uvision, SuperSpyware, ETOS, cfosspeedv, Yellows, Fall-Out-Boy---Believers-Never-Die-Greatest-Hits-2009-html, German, the last legion, MySistersHotFriend-html, Marina-html-html, nordvd, Chalte-html,

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle