site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
ÜÇ (3d) BOYUTLU KUR'AN'I KERiM 3D Quran


Eklenmiş Dosya
Dosya Tipi : rar Şifre.rar (94 Bytes, 76 kez indirilmiştir)


StudioLine Photo Basic 3.50.66 TURK

Resimlerinize tanıtım eklemeek, fotoğraflarınızı e-mail ile doğru boyutta gönderebilmek, yüksek kalitede çıktı almak, slayt olarak izlemek, internette galeri şeklinde yayınlamak, CD&DVD ortamlarında güvenle saklamak; bu saydıklarımızın hepsi StudioLine Photo Basic ile ücretsiz olarak yapabilecekleriniz arasında.

StdioLine Photo Basic bir resim düzenleme ve görüntüleme programıdır. Program çift monitör desteği de sunmasının yanında Windows Vista ile de uyumlu çalışıyor.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17475757...TURK.part1.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17475836...TURK.part2.rar


----------------------------------------------------------------------------------------------

Super Flexible File Synchronizer Pro 4.50 Build 155 TURK

Tanıtım:Bu program dosya yedekleme ve bilgisayar, dizüstü, flash disk gibi sabit veya taşınır disklerinizi senkronize etmek için kullanılır. Örneğin bilgisarınızda bulunan bir klasörü alt klasörleri ile birlikte flash diskinize yedekliyorsunuz. Bir müddet sonra yaptığınız değişiklikler için tekrar yedeklemek istediğinizde hangi dosyalarda değişiklik yaptığınızı, hangi dosyaları sonradan eklediğinizi, hangi dosyaları sildiğinizi hatırlamanıza gerek kalmadan bu program ile tüm değişen ve yeni eklenen programlar yedek klasörünüze eklenir, silmiş olduğunuz dosyalar silinir.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17475883...d_155_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Synapse Audio Orion 7.6.0.3 TURK

Orion Platinum'u kullanarak bir çok enstrümanın yanında kendi yaratacağınız sesleri de kullanarak istediğiniz müziği oluşturabilirsiniz. Görünüşte oldukça karışık bir arayüze sahip olan uygulama, ana ekrandaki birçok özelliği ile en iyi sonuçların alınması için tasarlanmış.Ayrıca Plug-in desteği yazılımın web sitesinden edinilebilen eklentilerle yazılımın farklı efektler kullanabilmesini sağlıyor. Fakat program yeni başlayanlar için biraz ağır gelebilir çünkü zaten programın hedefi profesyonel kullanıcılar.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17476311...TURK.part1.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17476570...TURK.part2.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

System Speedup Wizard 3.1.0 + Crack TURK


Sisteminizin hızını arttıracak, başarılı bir programdır. Crack mevcuttur

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17476650...Crack_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Towodo Software All Image v1.3.1 TURK

Towodo Software All Image yazılımı ile imaj dosyaları yaratarak flash disk vb tür disklerinizde kullanabilirsiniz.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17476740...1.3.1_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Towodo Software Instant Backup v1.4 TURK

Towodo Software Instant Backup lets you backup your important data fast and easy from/to a Network, CD-RW, ZIP, JAZ or any other drive. The backed up files are stored separately, with the same hierarchy as in the source. You can specify filters for folders and file extensions to include/exclude. The built-in customizable scheduler can automate the backup and notify you by email when it has completed. In the backup summary you will get a full report over what files where added, updated, deleted as well as their size and location.

Features:
- Setup files and folders quickly using the easy-to-understand graphical user interface.
- Create filters to include or exclude certain file extensions from backup.
- Get detailed reports over files that have been added, modified or deleted.
- Use the built-in scheduler to run backup actions in background at certain time intervals.
- Create multiple backup sets for different types of backup files.
- Use the built-in log system to get detailed information over previous backup actions


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17476820..._v1.4_TURK.rar

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle